evet haklısınız hayırlısı belki de zaman yeni şeyler öğretecekSiz en dogru en saglikli karari vermişsiniz. Birakin nisanliniz cabalasin duzeltmek icin yazmazsa yazmasin cok ayip etmisler belkide ertelenmesi gercekten bazi seyleri gormenizi saglar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklısınız hayırlısı belki de zaman yeni şeyler öğretecekSiz en dogru en saglikli karari vermişsiniz. Birakin nisanliniz cabalasin duzeltmek icin yazmazsa yazmasin cok ayip etmisler belkide ertelenmesi gercekten bazi seyleri gormenizi saglar
öyle mi dersiniz?gerçek yüzünü ne güzel göstermiş, kimi neyle tehdit ediyo yani hayırdır?
Anlıyorum ama yaşanılan durum da ortada sadece Türkiye'de olan bişey değil tüm dünyada var ve herkes sizin gibi . Ben olsam ne zaman normallesecegi belli olmayan bu durumda sevdigimle geçireceğim zamandan calmazdim.insan sevdikleri yanında olsun istiyor evlendiğinizde hiç hayaliniz olmadı mı düğünüm böyle olsun gelinliğim böyle yani bir çok hayal hep içimde kalacak tabi ki sevdiğim insandan önemli değil ama nikaha da illa anne baba dışında insanlar gelecek gelme mi diyeceğiz bilemiyorum çok karışık bir durum içinde olan bilir...
evet o konuda siz de haklısınız...Anlıyorum ama yaşanılan durum da ortada sadece Türkiye'de olan bişey değil tüm dünyada var ve herkes sizin gibi . Ben olsam ne zaman normallesecegi belli olmayan bu durumda sevdigimle geçireceğim zamandan calmazdim.
şu an onu düşünüyorum zaten hayırlısı olsun hakkımızda umarım bu tavrından döner...her şer de bi hayır arayın diyor ya , bence bi şapkanı önüne al düşün tehdit ne bu virüs zamanı düğün yapılmadı diye?
Değil mi? Aslında görüşme dönemlerimizde böyle değildi insan belki de nişanlanma sürecinde daha iyi tanıyor böyle bir huyu varmışBu ne ya çocuk gibi Böyle biriyle evlenmek istediğinize emin misiniz? İleride de en ufak şeyde günlerce küs kalacakmış gibi bir hali var
valla benim hayalim gelinlik giyeyim düğünüm olsun olmadı hiçbir zamaninsan sevdikleri yanında olsun istiyor evlendiğinizde hiç hayaliniz olmadı mı düğünüm böyle olsun gelinliğim böyle yani bir çok hayal hep içimde kalacak tabi ki sevdiğim insandan önemli değil ama nikaha da illa anne baba dışında insanlar gelecek gelme mi diyeceğiz bilemiyorum çok karışık bir durum içinde olan bilir...
Zannetmiyorum.. bende nişanlyken nişanlımın tartışma esnasında yaptığı birşeye çok kzmştm. Bu bana yaplmş saygısızlıktır bu iş burada bitti dedim. Apar topar geldi yaptığının hata olduğunu kabul etti. Ve ondan sonra hiç öyle birşey yaşamadık. İkimizde hatamız olduğunda özür dilemyi bildik.Sevgili değilsiniz evlilik yolunda giden bir ciftsiniz, nişanlısınız. Buradaki rest çek, arama diyenlere dinleme. Evlilikte gerektiğinde suçsuz dahi olunsa geri adım atıp çözüm odaklı olunmalı diye düşünüyorum. Siz de evlilik yolunda olduğunuz için sakin yokuşa sürme. Güzelce konuş yumuşatmaya çalış.
Ev kira falan mı? Tutuldu mu?üzerine düşmedim aslında sadece arayıp konuşmak istiyorum ben de tartışmada kırıcı konuştum biraz o yüzden...ama ben haksız görünecekmişim gibi geliyor. evet aileme karşı da oldu bu ayıbı...
Ev kira,geçen haftalarda tuttuk.Ev kira falan mı? Tutuldu mu?
Şu an karşılıklı yumuşamayı da bekliyorum açıkçası ben biraz fevriyim onun da düşünmesini istiyorum Özlem belki bir şeyleri değiştirir. Siz çok ılımlısınız teşekkür ederimSevgili değilsiniz evlilik yolunda giden bir ciftsiniz, nişanlısınız. Buradaki rest çek, arama diyenlere dinleme. Evlilikte gerektiğinde suçsuz dahi olunsa geri adım atıp çözüm odaklı olunmalı diye düşünüyorum. Siz de evlilik yolunda olduğunuz için sakin yokuşa sürme. Güzelce konuş yumuşatmaya çalış.
Çok güzel olmuş ama bu konuda kararsızım her kafadan bir ses çıkıyor onun ailesi de çok nikahtan gidelim istemiyor zaten 1,5 ay var öne alamadık o zamana ben iyice yasaklar gelir diye düşünüyorum şimdi eylülde olsaydı zaten nikah olur geçerdivalla benim hayalim gelinlik giyeyim düğünüm olsun olmadı hiçbir zaman
tamamen benim kararımla nikahtan sonra 2 saatlik bir kokteyl ile işi halletik fotoğrafçıya da gitmedik, hepsi benim kararımdı ve hala pişman olmadım, düğün hiçbirşey, mutlu bir yuvanın hayalin kurun, gerisi teferruat
bu adamla mutlu olacağınıza inanıyor musunuz? bu önemli
Ailenizi arayıp özür dilemesi size de bir açıklama yapması gerekir bu davranışları içinyok bekledik annem hazırlık bile yaptı ama bir şey demediler aramadılar da... ben de sormadım neden gelmediniz gelecek misiniz falan diye... o gün bugündür konuşmalar soğuk...kendince beni cezalandırıyor az çok farkındayım da ya da ayrılmak mı niyeti bilmiyorum...
Ben de şu an konuşmasaydım sıcağı sıcağına görüşseydim öyle yapabilirdim ama o komple konuşmuyor benle sadece işte bir kaç mesajZannetmiyorum.. bende nişanlyken nişanlımın tartışma esnasında yaptığı birşeye çok kzmştm. Bu bana yaplmş saygısızlıktır bu iş burada bitti dedim. Apar topar geldi yaptığının hata olduğunu kabul etti. Ve ondan sonra hiç öyle birşey yaşamadık. İkimizde hatamız olduğunda özür dilemyi bildik.
Onu yapmadı işte ben de sormadım açıkçası çünkü tartışmak istemedimAilenizi arayıp özür dilemesi size de bir açıklama yapması gerekir bu davranışları için
nişanlının yaptıgı canım psikolojık şiddet..daha evlenmenden başlamış geçmiş olsunçocuk gibi bu ne ya?sakın alttan alma derim bu dönemde ne yapılmasını beklıyolardı?nikah yapıp gecseydınız dıyecem ama bır genc kız olarak hayalınde olabılır anlayısla karsılamak lazım..yıllarca sevgılı nişanlı kalan insanlar var..nedemek ertelenırse olacaklardan sorumlu degılım cok ayıp bısey bu!!sakın alttan alma yani..biz eşimle nikah kıydık nişanlıyken ayrıydık düğün oldu tam 1.5sene yine ayrı yerlerde yaşadık düğünmü sadece evlılık bağı ??düğün gelinin günü’dür bişey var buna kız karar verir eşi de uyum sağlar anlayış göstermek zorunda benceMerhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacakne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Evet çok üzüldümNe kadar ayıp ya birde haber vermeden beklettiler mi sizi ? Üste çıkan taraf siz olmalısınız şunun üzerine.. Nişanlınıza bu hakkı vermeyin.. Kapatn telinizi debelenip dursun.. Öyle görülmez böyle görülür deyin.. Aileme yaptığın saygısızlık hadsizlik insan enazından haber verirdi deyin.. Terbiyesizlere bak..