Nişanlım benimle konuşmuyor?

Moon89

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
80
18
36
Merhaba arkadaşlar.Hemen konuya giriyorum.Ekimde düğünümüz vardı.Nişanlım ertelenmesini istemedi ben ertelenmesini istedim.Coronadan dolayı insanlara bulaşma riski beni korkutuyor.Bu konuda şiddetli bir kavga ettik.Cuma günü bize geldi ailemde ertelenmesinden yana olduğunu söyledi.Onun ailesi de kabul etti.Cumartesi halı ve perde bakmaya gidecektik.Ailesi de kendisi de gelmedi. Şu anda sadece bana günaydın ve iyi geceler mesajı dışında mesaj atmıyor.Konuşmuyor.Sadece mesajla iletişim kuruyor.Çok soğuk,kısa mesajlar... Ben mi aramalıyım.Benim çok kalbimi kırdı ve ağır konuştu.Eğer düğün ertelenirse olacaklardan ben sorumlu değilim dedi.Şu an çok aramız açıldı. Bir hafta olacakne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Son düzenleme:
sanırım öyle... teşekkür ederim cevabınız için...

Haklı olan sensin niye üzerine düşüyorsun. Çock gibi triplenmek perde bakmaya gelmemek falün ne kadar ayıp şeyler.. bence haklı oldugunu bilmesini sağlayıp üste çık. Yoksa çokk ezilirsin

Haklı olan sensin niye üzerine düşüyorsun. Çock gibi triplenmek perde bakmaya gelmemek falün ne kadar ayıp şeyler.. bence haklı oldugunu bilmesini sağlayıp üste çık. Yoksa çokk ezilirsin
üzerine düşmedim aslında sadece arayıp konuşmak istiyorum ben de tartışmada kırıcı konuştum biraz o yüzden...ama ben haksız görünecekmişim gibi geliyor. evet aileme karşı da oldu bu ayıbı...

Neden sadece nikah yapmıyorsunuz. Açıkçası birbirini seven insanlar için böyle bir dönemde düğün yapılmasını beklemek mantıklı gelmiyor. Belki seneye de devam edecek ki bence edecek. Eşimle evlenmeden önce beni eve bırakırken bile çok üzülür mutsuz olurdum. Nisanliniz belli ki daha fazla ayrı kalmak istemiyo ve erteleme kararınız onu üzmüş. Ben olsam böyle bi dönemde düğünü bekleme nikah yapar eşimle mutluluğuma bakardım

Yuh artık daha neler duyacağız. Ne onda ne ailesinde insanlık yokmuş.

nasıl gelmediler? Gittiniz beklediniz de mi gelmediler yoksa arayıp iptal mı ettiler?

Yuh artık daha neler duyacağız. Ne onda ne ailesinde insanlık yokmuş.

nasıl gelmediler? Gittiniz beklediniz de mi gelmediler yoksa arayıp iptal mı ettiler?
yok bekledik annem hazırlık bile yaptı ama bir şey demediler aramadılar da... ben de sormadım neden gelmediniz gelecek misiniz falan diye... o gün bugündür konuşmalar soğuk...kendince beni cezalandırıyor az çok farkındayım da ya da ayrılmak mı niyeti bilmiyorum...

evet tam da dediklerinizi söyledi bana ama nikahtan gitmek değil derdim nişanımız temmuzda oldu bazı akrabalar saklıyor hasta olduğunu geliyor nişana nikaha ondan korkuyorum

evet tam da dediklerinizi söyledi bana ama nikahtan gitmek değil derdim nişanımız temmuzda oldu bazı akrabalar saklıyor hasta olduğunu geliyor nişana nikaha ondan korkuyorum
Nikaha cagirmayin canım sizde milleti nasıl engelleyeceksiniz. Kendi anne babalarınız yanınızda olsun tamam

Ne kadar ayıp ya birde haber vermeden beklettiler mi sizi ? Üste çıkan taraf siz olmalısınız şunun üzerine.. Nişanlınıza bu hakkı vermeyin.. Kapatn telinizi debelenip dursun.. Öyle görülmez böyle görülür deyin.. Aileme yaptığın saygısızlık hadsizlik insan enazından haber verirdi deyin.. Terbiyesizlere bak..

Siz en dogru en saglikli karari vermişsiniz. Birakin nisanliniz cabalasin duzeltmek icin yazmazsa yazmasin cok ayip etmisler belkide ertelenmesi gercekten bazi seyleri gormenizi saglar

Nikaha cagirmayin canım sizde milleti nasıl engelleyeceksiniz. Kendi anne babalarınız yanınızda olsun tamam
insan sevdikleri yanında olsun istiyor evlendiğinizde hiç hayaliniz olmadı mı düğünüm böyle olsun gelinliğim böyle yani bir çok hayal hep içimde kalacak tabi ki sevdiğim insandan önemli değil ama nikaha da illa anne baba dışında insanlar gelecek gelme mi diyeceğiz bilemiyorum çok karışık bir durum içinde olan bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…