- 29 Eylül 2019
- 31
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Seraaaaoz97
-
Bence bişey yapmayın. İstemediğini söylemiş ve yoluna bak demiş.Meraba arkadaşlar. Hayatımda 4 yıldır bi çocuk vardı onunla nişanlandık ve 5 ay sürdü sonra aramızda tartışmalar oldu tartıştık hallolunacak meselelerdi ama o kestirip attı ailesine söyledi ailesi ve ailem ikna etmeye calıştılar olmadi. Bende ugrastim tam 1 hafta ikna olmadi yok yapamiyorum dedi. Birbirimizi cok sevdik cok iyi anlastik hayaller kurduk en sonunda ayrıldı ben cok agladim bana hayatina bak falan dedi. Bi cocuk teklif etti ve bundan onun da haberi oldu cok sinirlenmis ayrildigimiza tam 20 gun oldu ama hic bi ses seda yok. Herkes düzelir diyor ama napicam bilmiyorum. Arayi düzeltmek istiyolar ama o istemeden de ben kimseye düzeltin diyemiyorum. Cok sinirlendi bana ve öfkeyle kalkisti bu ise hala üzülüyorum. İmkani var ailelerin hic bi seyi yok zaten akrabayiz sorun onda inatci ve ikna olmuyor zamana biraktim ama düzelmesini istiyorum napmaliyim?
Eksik bişeyler var sanki .Meraba arkadaşlar. Hayatımda 4 yıldır bi çocuk vardı onunla nişanlandık ve 5 ay sürdü sonra aramızda tartışmalar oldu tartıştık hallolunacak meselelerdi ama o kestirip attı ailesine söyledi ailesi ve ailem ikna etmeye calıştılar olmadi. Bende ugrastim tam 1 hafta ikna olmadi yok yapamiyorum dedi. Birbirimizi cok sevdik cok iyi anlastik hayaller kurduk en sonunda ayrıldı ben cok agladim bana hayatina bak falan dedi. Bi cocuk teklif etti ve bundan onun da haberi oldu cok sinirlenmis ayrildigimiza tam 20 gun oldu ama hic bi ses seda yok. Herkes düzelir diyor ama napicam bilmiyorum. Arayi düzeltmek istiyolar ama o istemeden de ben kimseye düzeltin diyemiyorum. Cok sinirlendi bana ve öfkeyle kalkisti bu ise hala üzülüyorum. İmkani var ailelerin hic bi seyi yok zaten akrabayiz sorun onda inatci ve ikna olmuyor zamana biraktim ama düzelmesini istiyorum napmaliyim?
Ayrildiktan hemen sonra biri teklif etti kabul etmedim 2 yil sonra evlenecektikEksik bişeyler var sanki .
Siz nişanlıyken nasıl başka biri size çıkma teklifi ediyor ?
Ayrıca 21 yaş çok erken , biraz daha büyüyün evlenmek için.
Erken yaş olduğuna katilmiyorumEksik bişeyler var sanki .
Siz nişanlıyken nasıl başka biri size çıkma teklifi ediyor ?
Ayrıca 21 yaş çok erken , biraz daha büyüyün evlenmek için.
Hayir teklif etti diye degil. Maddi sorunlari vardi ve o bi polis meslegi de zor benimle olan tartismalari eklenince öfke ve bunaltiyla gittiÇocuk teklif etti diye mi bitirdi herseyi
Sanirim sevmiyor bi anlık öfkeyle yapmış olsa bile seven adam bu kadar uzatmaz çok haklı bi sebep yoksa belkide bi bahane olarak turetti
Sevmeyene adama napilir ki hayırlısı olsun
MadBence bişey yapmayın. İstemediğini söylemiş ve yoluna bak demiş.
Bitirme nedeni neydi?
Maddi sıkintilar ve o polis meslegininde görevleri oluyodu bunaliyodu ve bende üstüne gittim bunaltidan ayrildi
İlk firsatta kaçmadı dogrusu sevgiliyken de buna benzeyen seyler oldu cok cabaladi cok ugrasti evlenmek istiyodu parasi olsaydi hemen simdi yapmak istedigini söylemisti o bunlari anlatirken hep aglardi ayrica sehit arkadaslari oldu psikolojisi alt üst olduYanılıyor olabilirim ama anlattıklarını bakılırsa bulduğu ilk fırsatta kaçmış...
Bu saatten sonra sana değer vermeyen insanlar için üzülme.
Her işte bir hayır vardır. Demek ki kısmetin değilmiş ve daha iyilerle karşılaşacaksın.
Senin iki yıl sonraki yaşındayım evlilik için küçüğüm diye düşünüyorum sen nasıl korkmuyon yaAyrildiktan hemen sonra biri teklif etti kabul etmedim 2 yil sonra evlenecektik
Senin iki yıl sonraki yaşındayım evlilik için küçüğüm diye düşünüyorum sen nasıl korkmuyon ya
Belki deeBence bahane aramış,sıkılmış belli eğer sevseydi özlerdi dayanamazdı arardı hesap sorardı kii ortada geçerli sebep yokken bitirmiş.barisma imkanınız olmasına rağmen hiç bişey yapmak istememesi belkide başka aşklara başlamak istemesi olabilir 4 yıllar birlikteydik dediniz çocukluk hevesi olabilir ve son bulmuştur.hicbisey yapmayın akışına bırakmak en iyisi istemiyo daha ne yapması gerek anlamanız için.kusura bakmayın gerçeklerle yüzleşmek istemediğiniz için yazdim
Hayir teklif etti diye degil. Maddi sorunlari vardi ve o bi polis meslegi de zor benimle olan tartismalari eklenince öfke ve bunaltiyla gitti
Ben ayrılık nedenini anlayamadım, neden önemliMeraba arkadaşlar. Hayatımda 4 yıldır bi çocuk vardı onunla nişanlandık ve 5 ay sürdü sonra aramızda tartışmalar oldu tartıştık hallolunacak meselelerdi ama o kestirip attı ailesine söyledi ailesi ve ailem ikna etmeye calıştılar olmadi. Bende ugrastim tam 1 hafta ikna olmadi yok yapamiyorum dedi. Birbirimizi cok sevdik cok iyi anlastik hayaller kurduk en sonunda ayrıldı ben cok agladim bana hayatina bak falan dedi. Bi cocuk teklif etti ve bundan onun da haberi oldu cok sinirlenmis ayrildigimiza tam 20 gun oldu ama hic bi ses seda yok. Herkes düzelir diyor ama napicam bilmiyorum. Arayi düzeltmek istiyolar ama o istemeden de ben kimseye düzeltin diyemiyorum. Cok sinirlendi bana ve öfkeyle kalkisti bu ise hala üzülüyorum. İmkani var ailelerin hic bi seyi yok zaten akrabayiz sorun onda inatci ve ikna olmuyor zamana biraktim ama düzelmesini istiyorum napmaliyim?
Teşekkürler ama ben zamana biraktimSizi iki ailenin önünde küçük düşürmüş durumda farkindamisiniz? Simdi aile araya girip işi "düzeltse" nasıl bir duruma giriyorsunuz farkında değilsiniz. Ilk firsatta yüzünüze vurulur bu. Birde akrabasiniz yani düşünün. Bence gerçekten yolunuza bakmanin zamani gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?