- 29 Eylül 2019
- 31
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Seraaaaoz97
-
Sevgisinde sorun yoktu evet kolay gitti o aciyi ve pismanligi cok sonra yasayan bir insanErkekler gerçekten sevince bir kadından daha özverili oluyorlar. Dünya umurlarında olmuyor.
Sevmiyormuş, sana olan sevgisini sorguluyormuş, zaten şu "öfkeliyim, bunalımdayım ben" bariz bahane.
Maddi sorunu olmayan mı var şu devirde, bir de polis yani.
Üzgünüm ama sen de artık arama, sorma araya birini sokma birden iletişimi kes herkesle en azından merak eder.
Teşekkürler ama ben zamana biraktim
Hayir amcam öyle bisey olursa beni ara ona iyi bi ders vermeden kabul etmeyez dedi önce sürünmesi lazimYani yarın arayıp barisalim dese barışacaksiniz?
Hayir amcam öyle bisey olursa beni ara ona iyi bi ders vermeden kabul etmeyez dedi önce sürünmesi lazim
Kadınlar erkeklerle aynı şeyleri yaşadıklarında evlenince düzelir beni bu kadar bunaltmaz diyerek kendilerini kandırarak elindeki adamı kaçırmamak için ilişkiye devam ediyor. Hatta evlendikten sonra bile zamanla duzelir diye bekliyorlar, hatta belki çocuk olursa duzelir diye çocuk bile yapıyorlar ve hatta 1 çocuk yetmiyor ikinciyi yapıyorlar. Ama erkekler öyle değil daha mantıklı ve akıllıca davranıyorlar bana göre ve bunaltan bir kadınla bir ömür geçmez deyip net karar veriyorlar. Sizinki de böyle olmuş, adam yorulmuş ve istememiş. Bitmiş. Bence siz de kafanızda bir an önce bitirin.Maddi sıkintilar ve o polis meslegininde görevleri oluyodu bunaliyodu ve bende üstüne gittim bunaltidan ayrildi
Etrafimda ayrilip barisanlar var pisman olup yalvarmasi bana yeter aileler dahil oldu ama birlestirmek icinYani size bu yetecekse bize mutluluklar dilemekten başka birsey düşmez. Ama insanlar huylarindan vazgeçmez. Üstüne bütün aile dahil olmuş duruma. Bundan sonrada bu böyle devam eder gider
Onu sadece ben bunaltmadimKadınlar erkeklerle aynı şeyleri yaşadıklarında evlenince düzelir beni bu kadar bunaltmaz diyerek kendilerini kandırarak elindeki adamı kaçırmamak için ilişkiye devam ediyor. Hatta evlendikten sonra bile zamanla duzelir diye bekliyorlar, hatta belki çocuk olursa duzelir diye çocuk bile yapıyorlar ve hatta 1 çocuk yetmiyor ikinciyi yapıyorlar. Ama erkekler öyle değil daha mantıklı ve akıllıca davranıyorlar bana göre ve bunaltan bir kadınla bir ömür geçmez deyip net karar veriyorlar. Sizinki de böyle olmuş, adam yorulmuş ve istememiş. Bitmiş. Bence siz de kafanızda bir an önce bitirin.
Evet haklisin kafasi cok karışık ben aradikca kactigida dogru artik biraktim çünkü her kes bunun icin ayrilinir mi ya diyor ve düzelir düzelir deyip geciyolarCanım hayatına bak başka şeylere yoğunlaş çalış para kazan sosyal hayatına bak eğer kaderinse zaten bir şekilde olur. Ama karşı tarafın kafası karisiksa bırak üstüne gitme daha çok kaçar gelmek yerine. Bırak kendi haline. Erkekler bomerang gibidir bıraktığın gibi gelirler gitme üstüne.
Sen hayatina bak belki kaderinde başkası vardır
Meraba arkadaşlar. Hayatımda 4 yıldır bi çocuk vardı onunla nişanlandık ve 5 ay sürdü sonra aramızda tartışmalar oldu tartıştık hallolunacak meselelerdi ama o kestirip attı ailesine söyledi ailesi ve ailem ikna etmeye calıştılar olmadi. Bende ugrastim tam 1 hafta ikna olmadi yok yapamiyorum dedi. Birbirimizi cok sevdik cok iyi anlastik hayaller kurduk en sonunda ayrıldı ben cok agladim bana hayatina bak falan dedi. Bi cocuk teklif etti ve bundan onun da haberi oldu cok sinirlenmis ayrildigimiza tam 20 gun oldu ama hic bi ses seda yok. Herkes düzelir diyor ama napicam bilmiyorum. Arayi düzeltmek istiyolar ama o istemeden de ben kimseye düzeltin diyemiyorum. Cok sinirlendi bana ve öfkeyle kalkisti bu ise hala üzülüyorum. İmkani var ailelerin hic bi seyi yok zaten akrabayiz sorun onda inatci ve ikna olmuyor zamana biraktim ama düzelmesini istiyorum napmaliyim?
Polis sürekli gelemiyordu bende gel gel bulusalim falan dedim cok müsait olamiyodu hep ben ariyodum niye aramiyosun gec geliyosun o da bana bunaliyorum sen bari yapma diyodu bunaldi herseye benden cikardiSorun ne ki tam olarak? Düzeltilmicek bişey mi?
Ama anladığım kadarıyla yaşadığı zor şeylerde hayatını kolaylaştırıp destek olmak ya da ona toparlanması için zaman tanımak yerine üstune bir de siz binmişsiniz. Kadınlar sıkıntı çekmek konusunda çok profesyonel ama erkekler pek gelemez sıkıntıya.Onu sadece ben bunaltmadim
Evet tamda öyle oldu pisman olur geri döner diyolar çünkü bizi gören herkes imreniyordu sevgimizi her kes biliyoduAma anladığım kadarıyla yaşadığı zor şeylerde hayatını kolaylaştırıp destek olmak ya da ona toparlanması için zaman tanımak yerine üstune bir de siz binmişsiniz. Kadınlar sıkıntı çekmek konusunda çok profesyonel ama erkekler pek gelemez sıkıntıya.
Evet haklisin kafasi cok karışık ben aradikca kactigida dogru artik biraktim çünkü her kes bunun icin ayrilinir mi ya diyor ve düzelir düzelir deyip geciyolar
Bende öyle düşünüyorumAynen öyle ya kaçan kovalanır hiccc boşver gelirse gelsin adam gibi gelsin aklını başına toplasın. Ee birde kader var tabi belki kısmetin o değil belki başkası var kaderinde akışına bırak her şey olacağına varır
Meraba arkadaşlar. Hayatımda 4 yıldır bi çocuk vardı onunla nişanlandık ve 5 ay sürdü sonra aramızda tartışmalar oldu tartıştık hallolunacak meselelerdi ama o kestirip attı ailesine söyledi ailesi ve ailem ikna etmeye calıştılar olmadi. Bende ugrastim tam 1 hafta ikna olmadi yok yapamiyorum dedi. Birbirimizi cok sevdik cok iyi anlastik hayaller kurduk en sonunda ayrıldı ben cok agladim bana hayatina bak falan dedi. Bi cocuk teklif etti ve bundan onun da haberi oldu cok sinirlenmis ayrildigimiza tam 20 gun oldu ama hic bi ses seda yok. Herkes düzelir diyor ama napicam bilmiyorum. Arayi düzeltmek istiyolar ama o istemeden de ben kimseye düzeltin diyemiyorum. Cok sinirlendi bana ve öfkeyle kalkisti bu ise hala üzülüyorum. İmkani var ailelerin hic bi seyi yok zaten akrabayiz sorun onda inatci ve ikna olmuyor zamana biraktim ama düzelmesini istiyorum napmaliyim?
Büyük ihtimalleBunalımda olan bir polisi daha çok bunaltip ,bastırmaya çalıştınız izlenimi verdiniz bana
Bütün aile baristirmak için ugrasiyorsa ya zorla kabul etmek zorunda kalacak ya da daha çok inat edecek.
Hele sizin orada bekliyor olusunuz onun burnunu çoktan kaldirmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?