Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?

Bundan sonra sorun onların olsun, hatalar onların olsun. Kendine pırıl pırıl bir sayfa aç, kendine layık insanlara değer ver. Onları da takip etmeyi bırak artık. Bu yaşananlardan sonra o kız bunu kabullenebilmişse başına gelecekleri peşin peşin kabul etmiştir. Onların mutlu olacağına inandırma kendini, biraz gerçekçi düşün. Sen şimdi şükret ki onun yerinde değilsin, Allah'ın sevgili kuluymuşsun bak...

Ahhh ve canim ben de nişanlıyım nişanlım başka şehirde bende başka şehirdeyim.Aramizda bir günlük mesafe var.Ben de çok çabuk nisanlandim her şey iyiydi güzeldi ama son iznine geldiğinde beni aldattığını öğrenene kadar telegramdan kaç kızla konismus silmis ve sadece arama geçmişi kalmis.Sonra hemen kavgayı başlattım konuşmadım etmedim dedi ama ben konuştuğundan eminim ama ne konuştular bilmiyorum.Sonra yeminler ettirdim cinsel ilişki yaşandı mi diye Allah'ın kitabın her şeyin üstüne yemin etti ama inanmıyorum hâlâ.orda iki tane pezeveknk arkadaşı vardi onla takiliyidi son zamanlarda n geldiyse başına o zaman geldi içti sürekli aradım kac kere bıktım senfen bunalttın beni gibi kelimeler ederdi isim vardı derdi ya da bir bok yiyecek zamn beni önce arardı güvenlik için galiba ilgi ver sevgi ver fiye yalvarirdim.Benfe çok güzel kızım hala tekliflrr konuşma istekleri geliyor. beni aldatmadigina inanamıyorum içim ısınmıyor.Ne yapsam aldatilgimi ortaya çıkarsam bilmiyorum...Ama şunu biliyorum ihanet eden ihanet ile karşılanır kimsenin ahi kimsedd kalmaz her beni cinsel yönden aldatyiysa Yüce Allah'ım tez zamanda ondan ahımı cikarsin insalah

malesef ki araya güvensizlik bir kere girmiş. sevınmelisin ki henüz evlilik yok. bıraz anladıysam sen zaten ceptesin . dısarda biraz eğlenmesınde hiç sakınca yok. şuan bende cıddı bır sınav veriyorum ve ınan bana asla değişmeyecek. şimdi böyleyse evlilik olunca daha çabuk sıkılacak. kararının arkasında dur ve ılerıde keske dememek için bitirmelisin .güven gidince herşey gidiyor bızzat deneyımledım bunu. yüzüne vurup yol ver ne olur. hepsi aynı bunların

adam zaten baya aldatıyor. Bunu illa yüz yüze geldiğinizde söylemenize gerek yok. Bence bunu bile hak etmiyor. Tabii eminseniz nişanlınıza ait olduguna.

Nasıl buldunuz o profili merak ettim.

adam zaten baya aldatıyor. Bunu illa yüz yüze geldiğinizde söylemenize gerek yok. Bence bunu bile hak etmiyor. Tabii eminseniz nişanlınıza ait olduguna.

Nasıl buldunuz o profili merak ettim.

Benim de tek merak ettiğim bu
Bi de bu kadar zaman içinde nasıl tuttu bu yalanı,
Bence hiç bir kadın bu kadar dayanamaz heleki aldatılan bir kadın

Benim de tek merak ettiğim bu
Bi de bu kadar zaman içinde nasıl tuttu bu yalanı,
Bence hiç bir kadın bu kadar dayanamaz heleki aldatılan bir kadın
ben daha saniyesinde yüzüne vurup , yüzüğü fırlatmıştım .

Birde sohbet siteleri bildiğim kadarıyla normal sosyal medya hesabı gibi değil. Nasıl bulunabilir ki.
Şuan ben birini nasıl bulabilirim sohbet sitesinde mi diye.
Milyonlarca uygulama var.
Olayın bu kısmı kafama takıldı.

yalandan seni seviyorumlar falan bana cok garip geldi. Niye yapayım ki bunu . Hani evli olsa delil topluyor, mahkemede kullanacak derim de. Bu saçma geldi.

Bence o uygulamada tanışılmış,
O yüzden aklına gelmiştir de bakmıştır.
Kırk yıl düşünsem orada iz sürmek aklıma gelmez.

Ya konu fake, ya kişi affetmek istediği için sabrediyor.
İnsanın böyle bir şeyi sabırla izlemesi mümkün değil !!!!!!

ancak geçmişte o uygulamayı kullandıgını söylemişse ya da dediğiniz gibi orada tanışılmışsa akla gelebilir.
Asla düşünmem ben de o platformlarda aramayı cok alakasız.

Bence asla bu konuyu açmayacak, görmemiş gibi yapacak gibi geliyor konu sahibi.

Bacım aldatan kendini aldatır herkes ne yaparsa kendine yapar öyle bir halt yediyse ah aldiysa kendisi düşünsun ahın çok kötü şekilde tutar bize de artik nasıl kahr-ı perişan olduğunun izlemesi kalir

Bende nikahıma 2 hafta varken yakaladım. İçime doğmuştu zaten. Sevgiliykende bır çok şeyi saklamisti eski sevgilisine yazmıştı ama hep içime doğuyordu. Ne zaman içime o sıkıntı çöküp biseyleri kurcalamaya başlasam hep bulurdum. Ben en sonki yanlışında ailesi ile görüşüp söyledim herşeyi. Bana hak verdiler. Onun yerine ailesi benden şans istedi. Ailesi hatrına bir şans daha vermiştim nikah öncesinde. Çok şükür evlenince değişti. Ailesinin uyarıları ve beni kaybetme korkusu bir çok şeyi düzeltti. Eğer evliliğe çok yakınsan ona söyleme belli de etme git ailesi ile konuş. Eğer seni kızı gibi görüyorlarsa senin arkanda duracaklardir. Senin için hayırlısı ise sonrası bir şekilde düzelir.

Bence o siteden bir şekilde onunla iletişime girin, buluşma ayarlayıp karşısına çıkın. Sonra da yüzüğü suratına fırlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…