- Konu Sahibi kelebeginkanadi
-
rozelinde haklısın sanırım canım.ama o zaman az da olsa huylansa bile o sitede olduğunu öğrenmiş olmam onu huzursuz etmeliydi.belki de onunda için içini yiyor ama bana belli etmiyor.
içinde tutarak kendine acı çektiriyosun bence
öğrendin eminsin uzatmaya gerek yok söyle bitsin
laale, neden sevmediği bir kızla nişanlandı neden evlilik planları yapıyor o halde? düşünüyorum düşünyorum içinden çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim.benimle evlenmek zorunda değildi.kimse kafasına silah dayamadı.kaç kere kavga ettik kaç kere ayrıldık barıştık her seferinde o aradı o yalvardı.ben çok gururluyumdur asla aramam yalvarmam.hep o barıştı.
sevmiyorsa neden benimle?
incir, öyle bir şey diyemez çünkü bu tarz şeylerini kullanacak bir arkadaşı kuzeni felan yok.kimmiş o diye sorarım atırca ve direk kendisitle konuşacağımı bilir öyle bir şey asla diyemez.
kaçacak yeri yok yani.
bende iki saattir aynı şeyi söylüyorum
neden diye sorup durma
gelmesinide bekleme ben şuan arayıp bitirmiştim bu nişanı
laale, neden sevmediği bir kızla nişanlandı neden evlilik planları yapıyor o halde? düşünüyorum düşünyorum içinden çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim.benimle evlenmek zorunda değildi.kimse kafasına silah dayamadı.kaç kere kavga ettik kaç kere ayrıldık barıştık her seferinde o aradı o yalvardı.ben çok gururluyumdur asla aramam yalvarmam.hep o barıştı.
sevmiyorsa neden benimle?
incir, öyle bir şey diyemez çünkü bu tarz şeylerini kullanacak bir arkadaşı kuzeni felan yok.kimmiş o diye sorarım ayrıca ve direk o kişiyle konuşacağımı bilir öyle bir şey asla diyemez.
kaçacak yeri yok yani.
Bazı erkekler fazla mal göz çıkarmaz mantığıyla gidiyor çünkü. Seninle nışanlanarak seni garantiye aldı, gözü bu kez komşunun tavuğunda oluyor. Sen doğal olarak madem öyle benle niye nışanlandı felan diyorsun ama bu tarz kişiler tek kişiyle kolay kolay yapamazlar. Benim önceden görüştüğüm biri vardı, adam benimle hergün konuşurdu, devamlı ilgili felan, meğersem tek ben değilmişim, başka kızlarda varmıştı hayatında. Ama benden de kolay kolay vazgeçmek istemedi. Hem elimin altında dursun bu, ama başkalarıda olsun mantığındaydı, senin nışanlında böyle kişilikte. Sana tavsiyem uzak dur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?