- 9 Ocak 2019
- 36
- 14
- 3
- Konu Sahibi pembeguvercin123
-
Gayet Klasik Diz kapakta kalem elbise ile stiletto giymeyi düşünüyordumBen de rahat giyinen bir insanım ama rahat giyiniyorum diye her ortamda öyle olacağım diye diretmiyorum. İnsan biraz yerine göre giyinmeyi bilmeli. Bilmiyorsanız biraz dinleyin adam gidip alırız demiş guzelce.
Spora kaçan bir elbiseyle gidilmez nişana, öyle giyinecek bir ortam olacak olsa herkes öyle giyinirdi neyin tribi bu sizdeki anlamadım
Gayet Klasik Diz kapakta kalem elbise ile stiletto giymeyi düşünüyordum
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum.
Gayet Klasik Diz kapakta kalem elbise ile stiletto giymeyi düşünüyordum
Öncelikle daha önceden tanışıyor musunuz yoksa nişan tam anlamıyla tanışma süreci mi? Ayrıca elbisen spor değil diyebilirdiniz birbirinize büyük tepkiler vermissiniz nisanliniz sonradan çark edip tepkisini hafifletmis ama siz direkt nişan atmaya gitmişsiniz. Bence bu konuyu fazla buyutuyorsunuz ben de eşimle nisanliyken arkadaşının düğününe gitmiştik kendi çevresi sonuçta ve o çevrenin ortalama nasıl bir ortam olacağını biliyor ve ben de nisanlima ne giysem diye sormuştum o da fikrini söylemişti ben de öyle yaptım .mesele evlendim artık onun ortamını da daha iyi biliyorum yine de giderken müdahale eder bu olmamış diğer elbiseni giy falan diye .yani çok lüzumsuz bişey için çok büyük tepkiler vermissiniz. Ayrıca şu naçizane tavsiyemi kulağına küpe yapsın okuyan herkes " her sorunda ayrılığı gündeme getirmeyin" .Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Tek giderim dedi ya ben o ortama tek gitmesini de istemiyorum. Sevmiyorum ortamınıÇok zor anladım konunuzu. Bu kısmı hiç anlamadım. Sizi beğenmediğini de çıkaramadım ben....
Anlattıklarınızdan nişanlınızın sizi beğenmediği sonucunu çıkaramadım, Tarzınızı eleştirmiş olabilir ama bu sizi beğenmediği anlamına gelmez.Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...
Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..
İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..
Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.
Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
:) " "Hiçbir şey anlamadim. Buradakiler de elbisenin spor olduğunu nereden anladı da adama hak verdi onu da anlamadım? Nişanda elbise giymek gayet mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?