Nişanlım başka bi kızla konuşmuş

Çok teşekkürler Allah cümlemize esenlik ve bereketli ömür versin ülkece zor bi durumdayız zaten psikolojimiz ölüm haberleriyle alt üst olmuşken bu da beni normalden daha fazla hırpaladı her şey için tekrar tesekkürler

Bir süre konuşmayalım dedim evet bi kere yapan hep yapar diyorlar o yüzden bu kadar gerginim açıkcası yoksa 12 sene öncesini pek umursamazdım
12 sene içinde bunu tutup vicdan azabı çekip sana anlattiysa ben yapacağını dusunmuyorum bittiğini düşünüp te gençlik haliyle konusmustur .biraz aziyet et ama sorun yapma bunu .o zmn cocuktunuz çocukluk aklı.gozun üstünde olsn ama bundan dolayı da ayrılma bence

12 yıl önce söylenene göre sadece sosyal medyadan 15 gün yazışmış ise nasıl unutamamış...?

Çok saçma geldi. Ciddi bişeyler hissetmiş veya yaşamış ki unutamamış derim ben. Yoksa sadece yazışma ike unutulmayacak bi durum yok

12 sene önce yapılan bir hareket için mi böyle oturup ağlayıp herşey film şeridi gibi geçiyor şaka mısınız? Ya ayrılın yada sağlamca bi sindirin.
15 16 yaşında ergenken yapılabilecek şeylerin hesabını şimdi sormanız anlamsız olur

Gercekten dedigi gibiyse 18 yasinda yaptigi birsey icin cok ustunde durmazdim. Ama arkasinda birsey var gibi bu soylediginin neden simdi anlatma geregi duymus yakin bir zamanda yapmis olabilir mi acaba diye dusunuyor insan.

Yeni yaptığı veya kulağına geleceğinden şüphelendiği bir şeyi eskiden yapmış gibi anlatıyor olmasın. Çok saçma geldi yaptığı şey

Gercekten dedigi gibiyse 18 yasinda yaptigi birsey icin cok ustunde durmazdim. Ama arkasinda birsey var gibi bu soylediginin neden simdi anlatma geregi duymus yakin bir zamanda yapmis olabilir mi acaba diye dusunuyor insan.
Niyeyse bana da böyle geliyor, üzgünüm. Siz iyice bir ağzını arayın yıkıp dökmeden. Ona göre yolunuza bakarsınız.

Bacım seni üzmek için yazmıyorum ama sence de biraz biraz sacma değil mi? Biraz hani üzülmeye bu kadar değer mi?

Adam daha 18 yaşında iken sanalda konuştuğu bir konuşma icin helallik istiyor, sizde bu durumdan dolayı nikah atacak derecede bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşıyorsunuz...

Bilemedim...

Öyle salakça bir olay ki kim yalan söylüyor anlamadım 1 - 12 sene önceki 18 yaşındaki ergen hallerini şimdi mi açıklamak aklına geldi ? 2* Siz neden böyle feryat figan ağlıyorsunuz? SOnuç : Çok toksiksiniz söylenmeyen şeyler var biz size moral vereceğiz kendinizi iyi hissedeceksiniz mutluluklar devamke

aldatılmak öyle kolay ki. yok yapmaz dediğim insan tarafından aldatılana kadar ben de güvenirdim insanlara, aldatmak çok saçma neden böyle bişey yapsınlar ki falan derdim. ama insanların bu konuda karşı taraftan fazla emin tavırlarını görüyorum açıkçası. aldatıldıktan sonra aldatmaya karşı bakış açım değişti. ben kimseyi aldatmadım çünkü benim hayatımda biri varken bir başkasını asla içim almıyor. ama bazı kişiler var neden aldattıklarını, neden yaptıklarını kendileri bile bilmiyor. aldatmak bu seviye bi manyaklık yani. en yapmaz dediklerimiz bile çatır çatır yapınca artık ilişkilerden soğudum.

Ben de olsam inanmazdım ama bugün beni çok eski bir tanıdık aradı.Helallik istedi.Depremin etkisi olduğunu düşünüyorum.Aldatan tekrar aldatır ama bu kişi yakalanmamış.Kendi gelip itiraf etmiş.Ben pişman olabileceğini düşündüm.Üstelik 12 yıl önce olmuş.Yaşlarınız küçükmüş.İlişkiniz ciddi bile değilmiş o zaman.Yani size itiraf etmese siz bunu öğrenemezdiniz.Bir şansı daha hakkettiğini düşünüyorum.
Bazı arkadaşlar olayın yeni olduğunu düşündüklerini yazmış.Eğer öyleyse evlenmeyin devamı gelir.Biraz araştırın.

Üzülme sebebim tabii ki 12 sene önce olduğuna emin olmamam
bana sanki yeni bir şeymiş gibi geliyor tepki ölçmek ister gibi bu kadar üzülüp ağlamamamın sebebi bu

Bu olay eski değil, zamanı değiştirip size o sekilde anlatmıs adım kadar eminim. Mutlaka konusun sakince ağzından laf alın. Bana hiç mantıklı gelmedi

Olay eski değil. Adım gibi eminim nedense.
Olayın eski olmadığını düşündüğüm için bu kadar yıkıldım konunun tamamını okumadan bana toksiksiniz demeniz ayrı bişey geri kalanlar için ise evet kızlar ben de gerçekten zamanı değiştirdiğini düşünüyorum tekrar konuşucam bu konuyu onunla da

Eğer gerçekten de 12 yıl önce yaptıysa benim nazarımda hiç bir sorun yok ama sorun bunun yeni bi şey olup olmadığı

Sitese yeniyim size cevap vermek isterken konuya yorum yaptım yanlışlıkla ben 16 o 18 yaşındaydı
O da 18 yaşında iken çocukmuş... 15 gün sosyal medyadan biri ile konuşması hem de 12 yıl önce... Bakın demekki 12 senedir içine dert olmuş. Ve size karşı dürüst olmuş. Bence en mutlu günlerinizi zehir etmeyin ve konuyu kapatın.

Aldatma aldatmadır ha sosyal medya ha yüz yüze aynı şey
Aldatma tabiki her türlü aldatmadır. Ancak 12 sene önce 16 ve 18 yaşında olan çocuklardan bahsediyoruz. Mantık çerçevesinde davranmadıkları yaşlar.
12 yıl sonra böyle bir itirafta bulunması konusunda da bir bahane aramıyorum ben. O zamanlar söylediği bir yalan içine dert olmuş olabilir. Kendini affedememiş olabilir. Her insanın psikolojisi farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…