Çok teşekkürler Allah cümlemize esenlik ve bereketli ömür versin ülkece zor bi durumdayız zaten psikolojimiz ölüm haberleriyle alt üst olmuşken bu da beni normalden daha fazla hırpaladı her şey için tekrar tesekkürlerÇok geçmiş olsun canım.
Allah vefat eden akrabalariniza rahmet sizlere de can sağlığı ve bereketli ömür versin.
Zor bir süreçten geçiyoruz.
Konu hakkında kendini kötü hissedersen mesaj atman yeterli özelden.
12 sene içinde bunu tutup vicdan azabı çekip sana anlattiysa ben yapacağını dusunmuyorum bittiğini düşünüp te gençlik haliyle konusmustur .biraz aziyet et ama sorun yapma bunu .o zmn cocuktunuz çocukluk aklı.gozun üstünde olsn ama bundan dolayı da ayrılma benceBir süre konuşmayalım dedim evet bi kere yapan hep yapar diyorlar o yüzden bu kadar gerginim açıkcası yoksa 12 sene öncesini pek umursamazdım
12 sene önce yapılan bir hareket için mi böyle oturup ağlayıp herşey film şeridi gibi geçiyor şaka mısınız? Ya ayrılın yada sağlamca bi sindirin.Merhaba öncelikle ülkemiz bu durumdayken bu konuyu açmaya çok utanıyorum etkilenen arkadaşlara çok geçmiş olsun…
12 Senelik bir ilişkim var neredeyse çocukluk aşkım diyebilirim ona kendimden bile çok güveniyordum çünkü 12 sene boyunca ailelerimiz karşı çıktı gerçekten çok büyük zorluklar çektik ama doğru kişi olduğuna inandığım için hiç umrumda olmadı ailelerin karşı oluşu..
Velhasıl kelam uzun bir macera sonucu herkesi yalvar yakar ikna edip nişanlandık 6 ay önce
beni hiç aldatmadığını düşünüyordum
ta ki bugün gelip “Senden bir şey gizlemek istemiyorum bu ay evleneceğiz ve evliliğimizde yalan olmasını istemiyorum ilk yılımızda bir ara aramız senle biraz açılmıştı ben de sosyal medyadan bi kızla 15 gün kadar konuştum hakkını helal et çok özür dilerim vs vs” bişeyler dedi gerçekten sinirden oturup ağladım karşısında madem böyle bişey yapacaktın bitirseydin ilişkiyi ben sana 12 yılımı verdim dedim o da çok pişman olduğunu ondan sonra hiç öyle bişey yaşanmadığı üzerine yeminler edip durdu ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben bugün evimi yerleştirdim yerleştirirken annem bana kızım keşke sana 12 sene boyunca engeller koymasaydık dedi birde
her şey film şeridi gibi gözümün önüne geliyor ben bir daha ona güvenemeyeceğim sanırım
Ona düşüneceğim bu kararım sonucu ya dini nikahı bozarız ya da devam ederiz bilmiyorum ama bir süre konuşmayalım dedim ben napacağım lütfen bi akıl verin
12 yıl önce söylenene göre sadece sosyal medyadan 15 gün yazışmış ise nasıl unutamamış...?
Çok saçma geldi. Ciddi bişeyler hissetmiş veya yaşamış ki unutamamış derim ben. Yoksa sadece yazışma ike unutulmayacak bi durum yok
Yeni yaptığı veya kulağına geleceğinden şüphelendiği bir şeyi eskiden yapmış gibi anlatıyor olmasın. Çok saçma geldi yaptığı şey
Niyeyse bana da böyle geliyor, üzgünüm. Siz iyice bir ağzını arayın yıkıp dökmeden. Ona göre yolunuza bakarsınız.Gercekten dedigi gibiyse 18 yasinda yaptigi birsey icin cok ustunde durmazdim. Ama arkasinda birsey var gibi bu soylediginin neden simdi anlatma geregi duymus yakin bir zamanda yapmis olabilir mi acaba diye dusunuyor insan.
12 sene önce yapılan bir hareket için mi böyle oturup ağlayıp herşey film şeridi gibi geçiyor şaka mısınız? Ya ayrılın yada sağlamca bi sindirin.
15 16 yaşında ergenken yapılabilecek şeylerin hesabını şimdi sormanız anlamsız olur
Üzülme sebebim tabii ki 12 sene önce olduğuna emin olmamamBacım seni üzmek için yazmıyorum ama sence de biraz biraz sacma değil mi? Biraz hani üzülmeye bu kadar değer mi?
Adam daha 18 yaşında iken sanalda konuştuğu bir konuşma icin helallik istiyor, sizde bu durumdan dolayı nikah atacak derecede bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşıyorsunuz...
Bilemedim...
Öyle salakça bir olay ki kim yalan söylüyor anlamadım 1 - 12 sene önceki 18 yaşındaki ergen hallerini şimdi mi açıklamak aklına geldi ? 2* Siz neden böyle feryat figan ağlıyorsunuz? SOnuç : Çok toksiksiniz söylenmeyen şeyler var biz size moral vereceğiz kendinizi iyi hissedeceksiniz mutluluklar devamke
çocukken yaşanan saçma sapan bir iey için tam da evlenme arifesinde böyle bir şey söylemesi bana çok aptalca geldi. bu olay eski değil ve anlattığı kadarıyla kalmamıştır bence. seni yokluyor. bence daha yakın zamanda bir bklar yedi. kurcala derim.
Bu olay eski değil, zamanı değiştirip size o sekilde anlatmıs adım kadar eminim. Mutlaka konusun sakince ağzından laf alın. Bana hiç mantıklı gelmedi
Olayın eski olmadığını düşündüğüm için bu kadar yıkıldım konunun tamamını okumadan bana toksiksiniz demeniz ayrı bişey geri kalanlar için ise evet kızlar ben de gerçekten zamanı değiştirdiğini düşünüyorum tekrar konuşucam bu konuyu onunla daOlay eski değil. Adım gibi eminim nedense.
12 sene içinde bunu tutup vicdan azabı çekip sana anlattiysa ben yapacağını dusunmuyorum bittiğini düşünüp te gençlik haliyle konusmustur .biraz aziyet et ama sorun yapma bunu .o zmn cocuktunuz çocukluk aklı.gozun üstünde olsn ama bundan dolayı da ayrılma bence
Eğer gerçekten de 12 yıl önce yaptıysa benim nazarımda hiç bir sorun yok ama sorun bunun yeni bi şey olup olmadığıGercekten dedigi gibiyse 18 yasinda yaptigi birsey icin cok ustunde durmazdim. Ama arkasinda birsey var gibi bu soylediginin neden simdi anlatma geregi duymus yakin bir zamanda yapmis olabilir mi acaba diye dusunuyor insan.
O da 18 yaşında iken çocukmuş... 15 gün sosyal medyadan biri ile konuşması hem de 12 yıl önce... Bakın demekki 12 senedir içine dert olmuş. Ve size karşı dürüst olmuş. Bence en mutlu günlerinizi zehir etmeyin ve konuyu kapatın.Sitese yeniyim size cevap vermek isterken konuya yorum yaptım yanlışlıkla ben 16 o 18 yaşındaydı
Aldatma tabiki her türlü aldatmadır. Ancak 12 sene önce 16 ve 18 yaşında olan çocuklardan bahsediyoruz. Mantık çerçevesinde davranmadıkları yaşlar.Aldatma aldatmadır ha sosyal medya ha yüz yüze aynı şey