Nişanlım başka bi kızla konuşmuş

Merhaba öncelikle ülkemiz bu durumdayken bu konuyu açmaya çok utanıyorum etkilenen arkadaşlara çok geçmiş olsun…
12 Senelik bir ilişkim var neredeyse çocukluk aşkım diyebilirim ona kendimden bile çok güveniyordum çünkü 12 sene boyunca ailelerimiz karşı çıktı gerçekten çok büyük zorluklar çektik ama doğru kişi olduğuna inandığım için hiç umrumda olmadı ailelerin karşı oluşu..
Velhasıl kelam uzun bir macera sonucu herkesi yalvar yakar ikna edip nişanlandık 6 ay önce
beni hiç aldatmadığını düşünüyordum
ta ki bugün gelip “Senden bir şey gizlemek istemiyorum bu ay evleneceğiz ve evliliğimizde yalan olmasını istemiyorum ilk yılımızda bir ara aramız senle biraz açılmıştı ben de sosyal medyadan bi kızla 15 gün kadar konuştum hakkını helal et çok özür dilerim vs vs” bişeyler dedi gerçekten sinirden oturup ağladım karşısında madem böyle bişey yapacaktın bitirseydin ilişkiyi ben sana 12 yılımı verdim dedim o da çok pişman olduğunu ondan sonra hiç öyle bişey yaşanmadığı üzerine yeminler edip durdu ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben bugün evimi yerleştirdim yerleştirirken annem bana kızım keşke sana 12 sene boyunca engeller koymasaydık dedi birde :KK43:
her şey film şeridi gibi gözümün önüne geliyor ben bir daha ona güvenemeyeceğim sanırım
Ona düşüneceğim bu kararım sonucu ya dini nikahı bozarız ya da devam ederiz bilmiyorum ama bir süre konuşmayalım dedim ben napacağım lütfen bi akıl verin
Neden şimdi açıklama yapıyor sana ? Daha önce yapmamış da neden şimdi ?????? Bu ilişki yürümez evlenme !!! Çocukluk aşkı şu aşkı bu aşkı hepsi yalan . Evlenince her şey değişiyor . Güven ve şüphesizlik evlenince çok önemli . Ama sen hep şüphe duyacaksın????? Akıllı ve mantıklı davranın .

yani çocuk siz 16 yaşınızdayken kısa süreli aranız açıldığında 15 gün kadar sosyal medyadan başka kızlarla mı konusmuş ve bu olay 12 yıl önce mi olmuş. 16 yaş yahu 16 yaşındaki bir erkeğin kız arkadaşıyla arası açılınca sosyal medyadan başka kızla konusması kadar doğal birşey var mı? Bu kız içinde geçerli bu arada. Çocuksunuz o yaşta, ilişki nedir, olgunluk hiçbiri yok. Ergenlik yani ne beklersin ki

İlişkimi bozmadım 12 senedir beni bi gün bile üzmedi kendi ailemden görmediğim değeri ondan gördüm ve dediğine inanıyorum..

16 yaşındayken yaşanmış bir olay.
Eşimle o zamanlarda tanışmış birisi olarak empati kuruyorum sanırım onun için ayrılmazdım. Ergenlik taa yıllar geçmiş salak çocuk suyu bulandırmış. Normal davranışlarında bir kötülük yoksa azıcık burnunu sürtün yeter.

16 yaşındayken yaşanmış bir olay.
Eşimle o zamanlarda tanışmış birisi olarak empati kuruyorum sanırım onun için ayrılmazdım. Ergenlik taa yıllar geçmiş salak çocuk suyu bulandırmış. Normal davranışlarında bir kötülük yoksa azıcık burnunu sürtün yeter.
Ayrılmadım burnu sürtülsün azıcık yeter onun dışında hiç bi sorunumuz olmadı yıllardır

Umarım evlilik hayatınız da çok güzel gider. Biz de elimle 11 senenin ardından evlenebildik. Güzel dileklerim sizle.
Ayy ne güzel maşallah Allah bi ömür mutlu mesut etsin güzel dilekleriniz için çok teşekkürler aynı şekilde bütün güzel dileklerim sizinle esenlikler🙏🏻♥️

Yani ne bileyim 18-19 yaşında yaptığı şeyi 30 yaşında söylemesi çok saçma olmuş. Söylemese daha iyiydi bence.. Bazen bilmemek güzeldir. Şimdi istemsiz içinize bi kurt düşer acaba bida yapar mı diye. Dürüst olmak istemiş ama hata etmiş.

Yav Allah aşkına çocukmuşsunuz daha ya. O yaşlarda yaşanan ilişkiler zaten ciddi olmuyor ki. Olamazda zaten çünkü daha çocuksun,ergensin. O da muhtemelen o an öyle düşündü ve o yüzden konuştu.
16 yaşında bir ergenken kızın biriyle 2 hafta falan konuştuğu için mi cidden bu tantana?

Yav Allah aşkına çocukmuşsunuz daha ya. O yaşlarda yaşanan ilişkiler zaten ciddi olmuyor ki. Olamazda zaten çünkü daha çocuksun,ergensin. O da muhtemelen o an öyle düşündü ve o yüzden konuştu.
16 yaşında bir ergenken kızın biriyle 2 hafta falan konuştuğu için mi cidden bu tantana?
Yok çevremdeki herkes yakın zamanda yapmıştır dediği için bu tantana çıktı ama sinirim yatıştı 18 yaşlarındayken yaptığına inanmayı seçtim

Yok çevremdeki herkes yakın zamanda yapmıştır dediği için bu tantana çıktı ama sinirim yatıştı 18 yaşlarındayken yaptığına inanmayı seçtim
E öyle bir durum olsa helallik almış olmaz ki ama? Seni kandırarak yine hakkına girmiş olur. Bilmiyorum ya öyle bir şey yaptıysa gerçekten çook saçma olur yani. Ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bie hinlik 😂 Nişanlını en iyi sen tanırsın,12 sene az değil yani artık iyice tanımışsındır diye düşünüyorum. Var mı böyle çakallıkları? Yapar mı böyle bir şey?

Bana o kadar saçma geldi ki kalkıp size 12 yıl önce bunu yaptım mı dedi?

Bence 12 senenize üzüleceğiniz bir durum yok.12 senenin sonunda yapmış olsaydı evlenmekten vazgeçin derdim ama hep çok küçükmüş,hemde ilişkinin başları.Bence üzmeyin kendinizi düğününüz de yaklaşmış

Eğer sizi yakın zamanda aldatsaydı, geçmişteki durumu söyleyip de şüpheleri üzerine çekmezdi.. Yani aldatıp yoluna devam etmek isteyen sanmıyorum ki saçma sapan 12 yıl önceki olaya bağlasın, yazınca bile komik..

Aldattıktan sonra olayı 12 yıl öncesine bağlıyor mudur düsüncesi ancak kadınlardan cıkar..
tamamen saflığından aranızda gizli saklı olmasın diye söylediğini düşünüyorum..

Bu kadar kendinizi yıpratmanıza inanamıyorum cocukken olmus birsey geçin gitsin

12 yılımı verdim gibi sözler çocuk yaştan itibaren sayılıyorsa çok kötü duruyor. Yani o yaşlarda siz zaten çocuksunuz emek verdiğiniz ilişki için çocukluk süresini saymayin. Saçma buluyorum her zaman da söylerim. Mutluluklar

X