İkisi farklı numaralardı baktım.iyide arayan ile engellenen numara aynı mı diye niye bakmadınız hazır telefon elinizdeyken?
buna rağmen oyumu aldatıldığınızdan yana kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi farklı numaralardı baktım.iyide arayan ile engellenen numara aynı mı diye niye bakmadınız hazır telefon elinizdeyken?
buna rağmen oyumu aldatıldığınızdan yana kullanıyorum.
Ankaraya gitmeyi düşünüyorum ama şu an kendimi toplamış değilim. Allah razı olsun teşekkür ederim.Keşke acsaydiniz telefonu ya da en azından o numarayı da kaydetseydiniz. Şimdi siz nisanliniza hesap sormak için gittiğinizde size karşı dürüst davranmayacaktır. Bence hiçbir şey yokmuş gibi davranın ve kendiniz araştırın. Buluştuğunuz zamanda bir şekilde kurcalayin o telefonu. Allah yardımcınız olsun
Hep biz yazmışsınız ama nişanlınız böyle hissetmiyormuş. Siz alışmışsınız, o değil. 4 sene uzaktan ilişki olmamalı. Paylaşamıyorsun konuşamıyorsun dokunamıyorsun... Cinsellik kişisel tercih ama el ele bile tutuşamıyorsan, bütün hafta sonu herkes ayrı takılıyor vs.Onun görevleri benim yoğun derslerim derken uzak mesafe ilişkisine alışkın olduğumuz için (4 yıldır beraberiz) bu süreçte birbirimizi birkaç defa görsek bile görev bitimine kadar sabrederiz diye düşündük.
Hiçbir şey olmaz, anne babanız sizin mutluluğunuzu ister. Mesleki olarak da uyum yok, bir de yalan söylemiş size. Şayet arayan kişiyi tanımasaydı, tanımıyorum numarayı belki yanlıştır falan derdi size ama tanıyor. Gizli saklı iş yapan değişmiyor, hep devam ediyor maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben öğrenciyken yani o istediği zaman bana ulaşabilirken ilişkimiz çok güzeldi. Özlüyordum onu zaman zaman ama sürekli beraber olsak birbirimizin kıymetini bu kadar bilmezdik belki diye kandırdım hep kendimi. Ailem o zaman da görmüş neler olacağını demek ki. Babama karşı yaşayacağım mahcubiyeti hayal bile edemiyorum şu an. Haklısınız teşekkürler
Yüzleşmeniz sonucunda sadece inkar edecektir . Ben aldattım diyecek halı yok . Ne yapmayı planlıyorsunuzAnkaraya gitmeyi düşünüyorum ama şu an kendimi toplamış değilim. Allah razı olsun teşekkür ederim.
Anlayana kadar sesinizi çıkarmayın. Emin olduğunuzda yol gösterin.Evet öyle haklısınız. Bilmiyorum ne yapacağımı ama peşine düşeceğim
İkisi farklı numaralardı baktım.
Asker doktor zaten uyumlu değil ama ben asker veya polisle evlenipte mutlu olan kadın tanımadım henüz. Genel olarak bu meslek gruplarının aileleri çok sorunlu oluyor, meslekleri zaten zor, sürekli ordan oraya tayin, gecesi gündüzü belli olmayan bir hayat üstüne de ödül olarak aldatma.Size naçizane bir tavsiye; muhakkak ki seviyorsunuzdur ki evleniyorsunuz, ama bu olay dışında da evlenmenizi tavsiye etmem ben. Siz hekimsiniz ve üsteğmen size tabi olamayacak ve yıllarca evli bile olmadan evli olacaksınız. Böyle evli/sevgili olan ne kadar hekim arkadaş(hekim olmayanlar da öyle ama) gördüysem hepsinin sonu ayrılık oldu üzgünüm
Ya belki yanlışlıkla biri aradı. Yani bunu bilemezsiniz ki. Yan yana da değilsiniz. Biz de engelliyoruz bazı numaraları illa aldatma olacak diye birşey yok bence. Sizin anlattığımız kadarıyla emin olabileceginiz bir durum yok gibi geldi. Ama siz emin gibisiniz. Başka şeyler mi var.
Arkadaşımla araştırdık e devlet üzerinden telefon dökümlerine ulaşılabiliyormuş. Tc numarası bende var ama şifresi yok. Şifresini almak için bir bahane bulup oradan bakacağım. Kadınla iletişimini görürsem elimde yeterli kanıt olmuş olacak. Olmazsa Ankaraya gidip kadını arayacağım sonrasında onunla yüzleşeceğim. Bu şekilde düşündüm ama ne kadar mantıklı bilmiyorumYüzleşmeniz sonucunda sadece inkar edecektir . Ben aldattım diyecek halı yok . Ne yapmayı planlıyorsunuz
Evet ben de öyle düşündüm ama o zaman geri ara diyecektim öyle demedi işteo zaman gece telf. çaldı deyince bizimkiler aramış demezdi bilmiyorum tanımadığım bir numara aramış derdi.
Ankaradayım isterseniz sizin için araştırabilirim eğer ki bizim çevremizdeyseAnkaraya gitmeyi düşünüyorum ama şu an kendimi toplamış değilim. Allah razı olsun teşekkür ederim.
E-devletten telefon arama dökümünü görebileceğinizi sanmıyorum. Operatörünün online işlemlerine şifreyle girmeniz lazım onun için. Aldatıyor mudur bilmiyoruz ama ne olursa olsun gece arayan kişiyle ilgili size yalan söylemiş. Demek ki tanıdığı ve saklamak istediği biri. Bu bile başlı başına ayrılık sebebi.Arkadaşımla araştırdık e devlet üzerinden telefon dökümlerine ulaşılabiliyormuş. Tc numarası bende var ama şifresi yok. Şifresini almak için bir bahane bulup oradan bakacağım. Kadınla iletişimini görürsem elimde yeterli kanıt olmuş olacak. Olmazsa Ankaraya gidip kadını arayacağım sonrasında onunla yüzleşeceğim. Bu şekilde düşündüm ama ne kadar mantıklı bilmiyorum
Kendinizi üzmeyin ve yıpratmayın. Yol verin gitsin en iyisiMerhabalar aslında burada hesap açma düşüncem vardı ama ev eşyalarıyla alakalı bir şeyler danışacaktım. Nasip böylesiymiş. Ben 27 yaşındayım hekim olarak zorunlu görevdeyim. Bu süreçte nişanlımla beraber mutlu bir ilişki yürütüyorduk. 2 ay oldu biz nişanlanalı. Önümüzdeki yaz düğün planlamıştık ben yavaş yavaş hazırlanıyordum evliliğe. Onun görevleri benim yoğun derslerim derken uzak mesafe ilişkisine alışkın olduğumuz için (4 yıldır beraberiz) bu süreçte birbirimizi birkaç defa görsek bile görev bitimine kadar sabrederiz diye düşündük. Nişandan sonra hızlıca herkesin işine dönmesi gerekti dolayısıyla birbirimizi hiç görememiştik. Ben de 3 günlük bir tatil ayarladım bize. İzinlerimizi zar zor ayarlayıp gittik. Gittiğimiz andan itibaren huzursuzdu. Zorla izin aldığından bunca işin masrafın içinde tatile ne gerek olduğundan şikayet etti sık sık. Aslında amacım beraber zaman geçirmekti çünkü nişandan sonra ilişkimizin bir görev haline geldiğini hissetmiştim. Yani en azından o öyle davranıyordu. Esas konuya gelmek istiyorum. Son gece uyurken ikimiz de hafif alkollüydük ama onun uykusu çok ağırdır. Telefonu kayıtlı olmayan bir numaradan arandı. O titreşimi duymadı telefon benim kolumun altında kalmıştı ben uyandım. Telefonuna baktım ve içime garip bir sıkıntı düştü. Telefonu kaydedip whatsapp üzerinden baktım profil fotoğrafı ve isim göremedim. Sonra mesajlara baktım bir şey yoktu. Aklıma engellediklerine bakmak geldi. İkinci sırada eski askerlerinden biri vardı onu benim yanımda engellemişti nişan dönemi hatırlıyorum. İlk sırada bir kadın vardı. Kadının numarasını telefonuma kaydettim ama diğer numarayı aptallık edip almadım olayın şokuyla. Sabahı sabah ettim desem yeridir. Telefonu neden açmadım diye düşünüp durdum. Geri aramak aklıma geldi ama inanın elim gitmedi bir türlü. Ertesi gün arabaya binerken telefonun çaldı dün gece dedim gördüm bizimkiler dedi. Ben uçağa atlayıp geri döndüm fazlasını konuşmadık ama o ayrılırken beni ne kadar sevdiğini söyleyip durdu öpücüklere boğdu. Bugün kadının adını soy adını öğrendim. İnstagramdan baktım, Çok güvendiğim bir arkadaşım sağ olsun araştırdı kadının işini memleketini vs. öğrendik alakaları olması imkansız. Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kırılan kalbim, hislerimi geçtim bu süreçte ailemi karşıma aldım denilebilir. Her şeyi ilk defa onunla yaşadım. Çaresiz kaldım ne diyeceğim nasıl yüzleşeceğimi bilmiyorum. Ankaraya gidip yüzüne çarpmak istiyorum bu kim diye. Diğer tarafım sadece kırgın ortadan kaybolmak istiyor. Kimseye anlatamıyorum dipsiz bir kuyudayım sanki.