- 14 Ağustos 2024
- 1.708
- 3.529
- 48
- Konu Sahibi pembepanter00
-
O zaman neden güvendiğin bir adamla nişanlandın ? Ya da neden madem delil buldun kendine böyle birini layık gördün?Şüphelendim sonra eski sevgilisiyle bir kaç mesajını gördüm ondan sonra kıyamet koptu zaten
Evet ben de çok uğraştım onu adam edeceğim diye ama o beni adam etmişti sağolsunO zaman neden güvendiğin bir adamla nişanlandın ? Ya da neden madem delil buldun kendine böyle birini layık gördün?
Cevabı ben vereyim: Hazır elinde adam var. Bir daha kim başka birini bulacak,sevgili olacak evlenecek de ohooo. En iyisi bozuk olanı düzeltmeye çalışayım.
Ama en iyisi hasarsız olan ile birlikte olmaktır. Bozuk olanı düzeltmek ömründen çalar. Kızların en çok yanıldığı şey.
Yasiz şunu yapın susun sen bilirsin ayrılmak istiyorsan ayrıl ben yapacağımı yaptım daha fazla erkek peşinde koşamam deyin sabredin bu mesajdan sonra yazmayın aramayın o yengeç nasıl geliyor bakınHerkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
Eski kalıp ilişkilerde hangi kadın erkeğe g.tunu sallama diyordu acaba ?Benim gözüm ondan başkasını görmüyor göremez onunda öyle olması gerekir ben eski kalıp ilişkileri tercih ediyorum sadık ve güven her şeyden önce bu devire göre ayak uyduramam
Hastalikli bir durum var. Oda suphelerinizde hakli ciktiginiz bir adami seviyorum ne yapayim diye birakmiyorsunuz.Hastalıklı bir durum yok şüphelendim ve şüphelerimde haklılık payı çıktı
Ayı kelimesini size iade ediyorum
Yapışın yakasına sülük gibi. Adam istemiyor napacaksınız ?Herkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
Herkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
Herkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
İlişkiniz çok toksik. Böyle hayat geçmez, size de yazık. Belli ki güvenmiyorsunuz, ilişkiniz baştan böyle ise sonrası daha fena olabilir..Bana demiyor ama ben takip ediyorum aslında yaptığım doğru değil biliyorum ama 2 sene önce ondan habersiz telefonuna program yükleyip takip etmiştim arkadaşlarıyla falan konuşmaları hoş değil belden aşağı birbirlerine kadın gönderdiklerini gördüm ondan sonra zaten öğrendi kıyamet koptu sonra tekrar barıştık ama bu konuşmalar videolar benim aklımda kaldı sürekli takipçi listesine takip ettiklerine bakıyorum
napalım adamı bağlayalım mıHerkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
Benim bir arkadaşım aynı böyleydi en son aileler de birbirine girdi sonra nikah yaptılar düğün yapmadan yeniden kavgalar falan oldu ardından düğün oldu hemen 1 ay içinde boşanmaya kalktılar artık aileler telefon çalınca korkuyo bunlar yine başladı diyeHerkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?