Nişanlım ayrılmak istiyor lütfen yardımcı olun

Şüphelendim sonra eski sevgilisiyle bir kaç mesajını gördüm ondan sonra kıyamet koptu zaten

Hastalıklı bir durum yok şüphelendim ve şüphelerimde haklılık payı çıktı
Ayı kelimesini size iade ediyorum

Program yükleyecek kadar güvenmediğin birini nasıl sevebiliyorsun. Adam ayrılmakla iyi yapmış kurtulmuş senden

kesinlikle yenGEnC
benim ailemde de eski model evlilikler var bizde eşimle eski sayılırız
hiç böyle değiliz

@pempepanter00 barışmamanız sizin için ne hayırlısı
ne o öyle casus programı vs

birde görüntülü konuşmada insan sevgilisi nişanlısı ile konuşuyor sıkılır mı yaaa
bir düşünün isterseniz

Biriyle nişanlandınız diye sizin malınız olmuyor, casus program yüklemek nedir bu hastalık.
Adamın kendi arkadaşlarıyla yaptığı geyik muhabbete kadar okumuşsunuz, ben utandım sizin yerinize. İnsanlar sizinle evli bile olsa herkesin bir özel alanı, bir sınırı var.
Adamın da zerre kadar aklı yok. O programı öğrendikten sonra ayrılacaktı. Kaç yıllık eşim böyle bir şey yapsa artık eski eşim olurdu

Yaklaşık 23 yillik evliyim yemin ediyorum şu cümleyi eşime kurmadım kurmam her şeyden evvel kendime yakistirmam siz nasıl kendinize yakistirip kurdunuz
Ve evet erkek olsam bana bu cümleyi kuran kadınla da evlenmem
Bir daha ki ilişkinizde saygıyı asla kaybetmeyin olur mu

Casus programı, oranı buranı sallama cümleleri… Yani ilişki öyle gevşemiş ki don lastiği kıvamına gelmiş. Bence bitmesi en hayırlısı

Şu adamların dangalaklıklarını burca falan bağlamayın adam resmen kıza yapışmış işte biri benim nişanlı olmamdan rahatsız oluyorsa eşek değilim beni beğendiğini anlarım yani niye ısrarla istek atayım

Benım erkek arkadasımda yengeç burcu prenses ve kendisine bişey yapılınca oda hemen çekip gidiyor kendş yapınca ağlar zırlar mesela. Neyse konu sahıbı siz normal değilsiniz. Ne demek casus programı? Suç bu kanunda farkında mısınız? Keşke şikayet etseymiş sizi madem adamın kı normal değil (ki evet değil sadakatsiz) neden barıştın? İyi o zaman yüzük takıldı dıye her manyaklığa da herkes sussun. Kıza gelincede . Kızla arasında bişey olmasada olacak bilgin olsun ilgisi var
çünkü

Adamın ne mal olduğunu bile bile ilişkiyi sürdürmüş birde nişan yapmışsınız, aferin !!!!adama sen ne halt yersen ye seni bırakmam sen bulunmaz Hint kumaşısın bende kendimi çok değersiz görüyorum demişsiniz.....

Toksik ilişkiden ve üçüncü şahısların konusunun geçtiği ilişkilerden hayır geldiği nerede görülmüş? Kendinize saygınız olsun lütfen size değer veren bir erkekle ilişki yaşama şansınız varken ısrarla böyle erkeklerin burnunu havaya neden kaldırıyorsunuz? O bitirdim diyorsa 'hayır ben bitirdim' diyip yol verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…