• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ayrılmak istiyor lütfen yardımcı olun

Evet sonuçta birbirimize söz verdik nişan yaptık verilen sözler ne olacak? Öyle çekip ben gidiyorum demek bu kadar kolay mı? Tmm ben bazı kelimeleri kullanmakta hatalıyım ama en ufak bir şeyde terk etmek nedir?
Millet boşanıyor yahu, ne sözü? Adam sizinle evlenmek zorunda mı siz bu kadar saçmalarken? En ufak şey dediğiniz de hastalıklı kıskançlık.

kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim

Bana demiyor ama ben takip ediyorum aslında yaptığım doğru değil biliyorum ama 2 sene önce ondan habersiz telefonuna program yükleyip takip etmiştim arkadaşlarıyla falan konuşmaları hoş değil belden aşağı birbirlerine kadın gönderdiklerini gördüm ondan sonra zaten öğrendi kıyamet koptu sonra tekrar barıştık ama bu konuşmalar videolar benim aklımda kaldı sürekli takipçi listesine takip ettiklerine bakıyorum

Evet sonuçta birbirimize söz verdik nişan yaptık verilen sözler ne olacak? Öyle çekip ben gidiyorum demek bu kadar kolay mı? Tmm ben bazı kelimeleri kullanmakta hatalıyım ama en ufak bir şeyde terk etmek nedir?
En ufak bir şey mi ? 😒 Adamın telefonuna casus yazılım yüklemeniz ufak bir şey mi veya adama söylediğiniz sözler ?

Bana demiyor ama ben takip ediyorum aslında yaptığım doğru değil biliyorum ama 2 sene önce ondan habersiz telefonuna program yükleyip takip etmiştim arkadaşlarıyla falan konuşmaları hoş değil belden aşağı birbirlerine kadın gönderdiklerini gördüm ondan sonra zaten öğrendi kıyamet koptu sonra tekrar barıştık ama bu konuşmalar videolar benim aklımda kaldı sürekli takipçi listesine takip ettiklerine bakıyorum
Psikoloğa gitmeniz lazım bu güvensizlikle ne evlilikte ne hayatta mutlu olamazsınız.
Muhtemelen kendinize değer vermiyorsunuz ve bu yüzden de size değer verildiğine yürekten inanamıyorsunuz buda güvensizliğe yol açıyor.
Ama bu yaptığınız hastalıklı bir davranış, tedavi olmanız lazım.

Yaptığı muhabbet normal mi birbirlerine kadın göndermeleri sosyal medyadan normal değil kusura bakmayın
Yahu normal ya da değil size ne bu kadar özel alana müdahale edemezsiniz bunu bilmemeniz gerekiyor.
1,5 yıllık evliyim onun öncesinde de 1 yıl birlikteliğimiz oldu eşimle. Kendisinin ekran kilidi bile yoktur bir kere bile adamın arkadaşlarıyla özel yazışmalarına girip okumak aklıma gelmedi. Bana ne ne yazılıyor. Bel altı muhabbet yerine birinin açmış olduğu özel sırrı da görebilirdiniz ben buna kızıyorum.

Kusura bakmayın nişanlanıp evlenince adamları tapulu malımız olarak görmüyoruz diye eski kalıp olmayan bir ilişki yaşıyoruz sanmayın. Birlikte bir hayat kurarken insanların özel alanlarını ihlal etmiyoruz. Eşim benim X arkadaşımla konuşmamı aramızdaki özel paylaşımları bilemez. Benimle ilgili bilmesi gereken bir şey varsa bilmesi gereken kadarını söyleyeceğimi bilir keza ben de öyle.

İnsanları darlayıp darlayıp verilen sözler ne olacak diyemezsiniz.

Bence arsızlık yapıyorsunuz haklı değilsiniz. Ayrıca insanlar boşanmak veya ayrılmak isteyebilir sizin zorunuza gitmiş olması dönmek için bağlayıcı bir sebep değil. Nişanlınıza casus programı yüklemeniz hukuksal olarak bile suç kendisinin ne konuştuğu ya da hangi kızlara baktığı beni ilgilendirmez. Başka kızlara baktığı için mutsuzsanız ya konuşur çözersiniz ya da ayrılırsınız bu kadar. Çözüm odaklı olun çünkü burda yaptığınız yorumlar bile mantıklı gelmiyor bana.

Size yine bu gün acilmis “eşim durduk yere boşanmak istiyor “ konusunu okumanızı tavsiye ediyorum oradaki erkek de yengeç burcu ve kendi hataları olmasına rağmen en ufak kavgada zeytin yağı gibi üste çıkıp boşanmaya getirmiş lafı. Böyle tartışmayı ver barışmayı bilmeyen erkekler defolup gitsin boşver asla üzülme hemen yüzüğünü falan gönder bunlar manupilasyon ustası bunlarla ömür geçmez

Herkese merhabalar 5 yıldır süren inişli çıkışlı bir ilişkim var. 6 aydır da nişanlıyız. İkimiz de memuruz şuan iş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz maddi olarak herhangi bir problemimiz yok. Nişanlımın ailesi de çok iyi insanlar benim ailem de öyle biz ne dersek o olur bize karışmazlar. Lakin biz çok kavga ediyoruz yani 3 4 günde bir kavga çıkıyor hiç yoktan sebeplerden mesela geçenlerde görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor bende sinir oluyorum sonra kavga çıkıyor konu çok farklı yerlere gidiyor kavganın birini örnek vermek için söyledim. Ayrılık istemesine gelince geçenlerde sosyal medyadan bir kız takip istediği göndermiş bende tanıyorum kızı ama sevmiyordum sevmememin nedeni de bu kız sanki fırsat kolluyor gibi ard niyetli olduğunu düşünüyorum bize karşı geçenlerde bir bizim resmimizi paylaştı hemen nişanlımı takipten çıkmış bende dedim bak seni takipten çıkmış diye hemen bizimki de çıktı takipten daha sonra iki hafta geçmeden kız geri istek atıyor niye hayırdır dedim o da ben nerden bileyim dedi kavga çıktı olay büyüdü ben sanırım biraz ağır konuştum g.tunu başını sallama adam ol falan dedim o da bunun üstüne benim numaramı falan sildi bitti dedi nişanlım sert mizaçlı hırçın birisi yengeç burcu şimdi telefonlarımı açmıyor annesine falan bir şey söylememiş daha ama annesiyle konuşuyoruz ama kendisi açmıyor konuşmak istemiyor bitti diyor ben ayrılmak istemiyorum ne yapmam lazım lütfen
Bir taraf ayrılmak istiyorsa diğer tarafın yapacağı bir şey yok.

Evet kolay, sebepsiz de ayrılabilir ki sizin ki sebepsiz değil. Söz verdi diye tüm hayatını sizinle mi geçirmesi gerekiyor.

Telefonuna casus az olmuş bir dahaki sefere çatısına sniper koyun, evden çıktığı anda indirsin aşağı. G.t baş gezdirmesin otursun evinde dimi ama?
görüntülü konuşuyoruz bizimki hemen bunalıyor sıkılıyor konuşurken hadi kapatalım diyor
Bence adamın zaten hevesi kaçmış bu Instagram meselesi de bahane olmuş.

Bu nasıl mümkün olabilir böyle bir program mı var?

Ben de aranızda bir şeylerin bittiğini hissettim karşı taraftan. Adam mantıken devam ediyor gibi. Yengeç burcu olması ne alaka

Kaç yıllık eşim bana bunu yapsın boşanırım, siz hastasınız

Benim gözüm ondan başkasını görmüyor göremez onunda öyle olması gerekir ben eski kalıp ilişkileri tercih ediyorum sadık ve güven her şeyden önce bu devire göre ayak uyduramam
Eski ilişkilerdeki erkek muhabbeti çok mu farklıydı tlfn yerine toplanıp karı kız muhabbeti küfürleşme yapıyorlardır büyük ihtimal

En ufak şeyde değil adamın her adımını takip edip her kelimesini okumuşsun her dakika takipçi listesine bakıyorsun o eklemiş bu silmiş buna ayıracak vaktin varsa çok boşsun. Ekleyince ne oluyor mesela ? Instagramını kapattıramamışsın böyle peşinde dedektifçilik mi oynayacaksın bir ömür ? Sen bu adama güvenmiyorsun adamı da bunaltıyorsun bence adam da uzun ilişki hatrına nişan yapmış ama pişman. Bu sağlıklı değil neden anlamıyorsun ?
Şuan kapattı instagramını kullanmıyor zaten 3 aydır

Seviyorum çok ne yapıyım
Şabanın filminde geçen replik.
Sen gelme ulan ayı diyordu.
Size de sen sevme diyorum.
Kendi hastalıklı hallerinizi kimsenin çekme zorunluluğu yok.
Telefona casus uygulama yüklemek ne demek.
Adamda gram akıl varsa ardına dönüp bakmaz.
Gerçi bakmamış gibi görünüyor.

Evet öyle de zaten çok kıskanç evine bağlı ama çok agresif sinirli bazen öfke kontrolünü kaybediyor onun bu kavgacı ruhu bana da geçti
Niye hala evlilik için ısrar ediyorsunuz, siz evlenseniz bile en fazla üç ay sürer evliliğiniz. Ayrıca g. tünü başına sallama, erkek ol demek ne ya, ne kadar seviyesiz bir ilişki bu böyle.

Back