nişanlım annem ve ailesi yardıııım.!

kirayıda kabul etmiyor illa ev alınacakmış. anne diyorum alacaz ailede diyor alacaz.yok illa ev alınacak yoksa yok işi iyice abarttı düğüne gelmem seneye olacak ev olacak diyor falan poff
Yok artik , annen de tuhaf mi ne

annem kendisi daha yeni borçla ev sahibi oldu o yuzden çıkmamı istemiyor sanki kirada kalacakmışım evi kendim alacakmışım gb algılıyor o yüzden galiba
Kirada kalinca noluyo
Evi kendin alinca noluyo
Yaw bu ev olayini neden bu kadar buyutuyo insanalr anlamuyorum
Biz de kirada evlendik, sonra evimizi aldik, bunun nesi kotu ki

kirayıda kabul etmiyor illa ev alınacakmış. anne diyorum alacaz ailede diyor alacaz.yok illa ev alınacak yoksa yok işi iyice abarttı düğüne gelmem seneye olacak ev olacak diyor falan poff
annen tecrübelerinden böyel diyordur bence yaşınız küçük 1 sene beklemekle bir şey kaybetmezsiniz banada nişanlıylen eşimin iş garantisi olmadığından ailem ev dedi onalrda evlenseinler 1 sene sonra 20 bin tl yardımcı oluruz kalanını çocuklar kredi çekip kira yerine öder dediler annemde seneye evlenin dedi tutundum illa evlenicem diye şimdi 8yıl geçti 9 yıl ve eşimin ailesi verdiği sözü onların isteklerine göre davranmadığım için tutmadılar düğünden sonra 360 derece döndüler ayrıca kayınvalide ile aynı evde yaşamakta çok zordur annen bu sebeplerden istemiyordur bence.

Annen haklı aslında ama kayınvalideni iyi tanıyor musun? Bir kaç ay diyip sonra yan çizer mi?

Kusura bakmayın da sadece eşin o evde oturmayacak sen de o evde oturacaksın
O ev parasına azcık da annen yardım etsin madem, hani istemiyor ya kira. Kendinin de borcu var durumu yok deme, o zaman istemeyecek karşıdan
Annen amma açıkgözmüş, yok kızının iyiliği için falan, yok kızını düşünüyor gibi şeyler de saçma geliyor.
Bu arada kayınvalide ile oturursan kadın evlenene kadar ailene tamam biz ev alıcaz der der,
Evlendikten sonra senin ailen benden şunu istedi bunu istedi almıyorum işte ev yaşayın burda der görürsün
Ömür boyu Köle İsaura gibi yaşarsın kayınvalidenle

kirada oturun..

Ev ev üstüne olmaz evlenmeyin sakın o bir kaç ay olur sana bir kaç yıl mazallah

ya bekle madem ev almadan ailen vermiyormuş ev alınsın

yada illa evleneceksen kiraya çıkın

Ev alıp almamalarına bişey diyemem ama 1-2 ay sonra ev alabilmeleri bana pek inandırıcı gelmedi. Ha ay sonra, ha 2 ay önce değil mi? Kayınvalide ve kayınpeder evinde geçecek süre bana en az 2-3 sene gibi geliyor. Annenin ev diye diretmesi de mantıksız, zaten herkese ev verebilselerdi kiracı diye bir kavram olmazdı herhalde..

Annen haklı aslında ama kayınvalideni iyi tanıyor musun? Bir kaç ay diyip sonra yan çizer mi?
çizeceğini düşünmüyorum sadece mecburiyetten diyor oda. ilk evlendiğinde oda oturmuş zorluklarını biliyorum falan kızm ben onun dedi

öyle biri değil evine giderim yaptırmaz bile öyle kolay kolay birşeyler

diğer kuzenlerine alındığı için ona da alırlar diye düşünüyorum bilmiyorum ama kafam karışık biraz

öyle biri değil evine giderim yaptırmaz bile öyle kolay kolay birşeyler

Şu an misafirsin neden sana iş yaptırsın ki, o zaman o evin insanı olacaksın.
Ne diyeyim hiç bu forumda dolaşmadın sanırım evlenmeden önce- evlendikten sonra kayınvalide değişimini hiç görmedin sanırım.
Ayrıca insan evde annesi ile bile geçinemiyor, tanımadığın kadınla aynı evde yaşamayı düşünüyorsun.
Aynı evde yaşayınca görürsün çok iyi insanı.

Annen hakli bence , Anneni dinle ..
Bir kac ay dugun ertelenir ..
Zaten yaslarinizda kucukmus kaybedecek bir zamaniniz yok ..

Sen şimdi 1 sene erteleyemelim düğünü diye 1kaç ay kv ile yaşayım hesabı yapıyosun ya ...
O bir kaç ay kaç senene olucak haberin yok.
Yaz olmaz bahar olur bahar olmaz yaz olur

Hayret bir şey ya!
Ev alacak durumun yoksa kirada oturursun.
Kirada oturanlar da bayılmıyor boşa ödemeye.
Ama yoksa yoktur ne yapsınlar.

Herkes ev alamıyoruz diye kv ile yaşamaya başlasa.
Ortalık senesi dolmadan boşanan çiftle dolar emin ol.

benim kayınvalidem çok iyi ya çok şükür allaha birşey olur oğlundan önce beni tutar :) yaşıda genç olunca eğlencelide baya o yüzden dedim :)

Hahahaha kızlar kusura bakmayın.
Bu kafa beni çok güldürüyor yaa!!

Yavrumm evlenmeden evvel hepsi öyle.
Ay sen benim kızımsınlar, oğluna atar yapmalar.

Nikahtan sonra gel konuşalım bacım.

Sakın sakın asla kv kp evine girme yatma kalkma ben öyle bir hata ettim nişanlıyken kaldım orda şimdi çok şükür kirada da olsa evimizdeyiz.. ama olmuyor bir kere sizin özelinizi gördüler mi her konuda karışma hakları varmış gibi oluyor.. Sen bence anneni ikna et ya bekleyin baharda yapın düğünü ev alın ya da kira için ikna edin ama asla aynı evde yaşamak gibi bir hataya düşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…