nişanlım annem ve ailesi yardıııım.!

Bir de gelin oturun bir kac aya eviniz hazir olacak denip yillarca hazir olmamasini gorduk burda. Elini verip kolunu kaptirmak yani.

Bazen vaatler yerini bulmayabiliyor
Sonra uzulursunuz
yaa diğer kuzenleride böyle yapmış evlendikten bir süre sonra evleri alınıp döşemişler en fazla duran ailessinin yanında bir sene oldu diyor nişanlım birde kayınpederimde çok beraber yaşama taraftarı değil o yüzden tutmam sizi dedi

evi bir kaç ay sonra alabileceklerinin nedenlerini anlattı ona :)

Tamam, vazgeçiyorum. Daha bir nedeni bile ifade edebilecek mantık yok. Kv ve kp nin yaşlarının küçük olması aklınızı çelebiliyorsa, başkalarını dinlemeyin zaten, yaşayarak görün. Babalar, şimdiden gözlerinin içi gülen nişanlı sokağa çıkınca, kv ile oturacak ben değilim nasıl olsa. Çok eğlenceli olacaktır eminim, hatta ayrıca bir konu açın, şu an eğleniyor olanlardan fikir alın bir de, hevesiniz artsın.

Son düzenleme:
Kredi çeksinler evinizi alsınlar, bi kaç aya o krediyi nasıl olsa kapatırlar. Bunu akıl etmiyorlar mı?

Tamam, vazgeçiyorum. Kv ve kp nin yaşlarının küçük olması aklınızı çelebiliyorsa, başkalarını dinlemeyin zaten, yaşayarak görün. Babalar, şimdiden gözlerinin içi gülen nişanlı sokağa çıkınca, kv ile oturacak ben değilim nasıl olsa. Çok eğlenceli olacaktır eminim, hatta ayrıca bir konu açın, şu an eğleniyor olanlardan fikir alın bir de, hevesiniz artsın.
peki birde öyle dediğiniz gibi yapayım :)

benim kayınvalidem çok iyi ya çok şükür allaha birşey olur oğlundan önce beni tutar :) yaşıda genç olunca eğlencelide baya o yüzden dedim :)
benimkide iyiydi bi zamanlar.kkda pınar adında birisi dediydi dersin.şimdilerde melek olurlar emin ol.evlenince zombiye dönüşür.benimkide öyle oldu.görüşmüyoruzda huzurum iyi şükür.sana bi abla nasihatı kvle arandaki ilişkiyi iyi ayarla, ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun.annenin sözü dinle.

yaa diğer kuzenleride böyle yapmış evlendikten bir süre sonra evleri alınıp döşemişler en fazla duran ailessinin yanında bir sene oldu diyor nişanlım birde kayınpederimde çok beraber yaşama taraftarı değil o yüzden tutmam sizi dedi

Hmm 6 sene olmus ama yaslar da 20 ve 21 yani buyuk degil

Cicim aylarini kv kp yaninda gecirmek istiyorsan sen bilirsin

Ama evin dosenmis esyalarin alinmis oyle evlenmis olsan tam yeni gelin hevesini yasarsin

benimkide iyiydi bi zamanlar.kkda pınar adında birisi dediydi dersin.şimdilerde melek olurlar emin ol.evlenince zombiye dönüşür.benimkide öyle oldu.görüşmüyoruzda huzurum iyi şükür.sana bi abla nasihatı kvle arandaki ilişkiyi iyi ayarla, ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun.annenin sözü dinle.
''ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun'' birkaç kişi de daha duydum galiba anne ve abla sözü dinlemenin vakti

yavrum bu kadar beklemişsin 1 sene daha bekle.. kendi evini, düzenini kurmak varken cicim aylarında kv'de ne işin var ? mantıklı düşün.. ayrıca dur daha 20 yaşındasın.. ne bu acele..

''ne kadar uzak olursan o kadar mutlu olursun'' birkaç kişi de daha duydum galiba anne ve abla sözü dinlemenin vakti
aynen canım.zaten yaşın çok genç.nişanlınında küçük.kvle yaşayınca sizin yaşlarınız küçük diye sizi idare edip duracaklar.evliliğin en güzel ayları ilk aylar.kvle ziyan etme.eşine sarılıp tv izleyip öpemezsin bile aynı evde :)

yavrum bu kadar beklemişsin 1 sene daha bekle.. kendi evini, düzenini kurmak varken cicim aylarında kv'de ne işin var ? mantıklı düşün.. ayrıca dur daha 20 yaşındasın.. ne bu acele..
haklisiniz anne sözü dinlemem lazım :) bir sene daha bekleyeceğim

aynen canım.zaten yaşın çok genç.nişanlınında küçük.kvle yaşayınca sizin yaşlarınız küçük diye sizi idare edip duracaklar.evliliğin en güzel ayları ilk aylar.kvle ziyan etme.eşine sarılıp tv izleyip öpemezsin bile aynı evde :)
zaten kv ike kp varken yanına bile oturmuyorum nişanlımın :) beraber yasasak bir araya gelemeyiz hiç herhalde :)

zaten kv ike kp varken yanına bile oturmuyorum nişanlımın :) beraber yasasak bir araya gelemeyiz hiç herhalde :)
ee düşün artık :) şimdi herşey size toz pembe geliyor tek amacınız kavuşmak ama evlendiğinin ertesi gün pişman olursun aynı evde yaşadığına.cinsel hayatınız bile çok etkilenir bu durumdan.

ee düşün artık :) şimdi herşey size toz pembe geliyor tek amacınız kavuşmak ama evlendiğinin ertesi gün pişman olursun aynı evde yaşadığına.cinsel hayatınız bile çok etkilenir bu durumdan.
bir sene daha bekleyecez artık kavuşmak için :)

Back