- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 39
Zipzip sen yokken yaslari baskalari soruyo haberin olsun, unvanini elinden almasinlar sonraYaslariniz kac canim?
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zipzip sen yokken yaslari baskalari soruyo haberin olsun, unvanini elinden almasinlar sonraYaslariniz kac canim?
Yok artik , annen de tuhaf mi nekirayıda kabul etmiyor illa ev alınacakmış. anne diyorum alacaz ailede diyor alacaz.yok illa ev alınacak yoksa yok işi iyice abarttı düğüne gelmem seneye olacak ev olacak diyor falan poff
Kirada kalinca noluyoannem kendisi daha yeni borçla ev sahibi oldu o yuzden çıkmamı istemiyor sanki kirada kalacakmışım evi kendim alacakmışım gb algılıyor o yüzden galiba
yok yok ay :) ama o zamanda kışa geliyor bizde bu yazyapalım düğünü diyoruz
![]()
annen tecrübelerinden böyel diyordur bence yaşınız küçük 1 sene beklemekle bir şey kaybetmezsiniz banada nişanlıylen eşimin iş garantisi olmadığından ailem ev dedi onalrda evlenseinler 1 sene sonra 20 bin tl yardımcı oluruz kalanını çocuklar kredi çekip kira yerine öder dediler annemde seneye evlenin dedi tutundum illa evlenicem diye şimdi 8yıl geçti 9 yıl ve eşimin ailesi verdiği sözü onların isteklerine göre davranmadığım için tutmadılar düğünden sonra 360 derece döndüler ayrıca kayınvalide ile aynı evde yaşamakta çok zordur annen bu sebeplerden istemiyordur bence.kirayıda kabul etmiyor illa ev alınacakmış. anne diyorum alacaz ailede diyor alacaz.yok illa ev alınacak yoksa yok işi iyice abarttı düğüne gelmem seneye olacak ev olacak diyor falan poff
kirada oturun..merhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF
Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
![]()
çizeceğini düşünmüyorum sadece mecburiyetten diyor oda. ilk evlendiğinde oda oturmuş zorluklarını biliyorum falan kızm ben onun dediAnnen haklı aslında ama kayınvalideni iyi tanıyor musun? Bir kaç ay diyip sonra yan çizer mi?
öyle biri değil evine giderim yaptırmaz bile öyle kolay kolay birşeylerKusura bakmayın da sadece eşin o evde oturmayacak sen de o evde oturacaksın
O ev parasına azcık da annen yardım etsin madem, hani istemiyor ya kira. Kendinin de borcu var durumu yok deme, o zaman istemeyecek karşıdan
Annen amma açıkgözmüş, yok kızının iyiliği için falan, yok kızını düşünüyor gibi şeyler de saçma geliyor.
Bu arada kayınvalide ile oturursan kadın evlenene kadar ailene tamam biz ev alıcaz der der,
Evlendikten sonra senin ailen benden şunu istedi bunu istedi almıyorum işte ev yaşayın burda der görürsün
Ömür boyu Köle İsaura gibi yaşarsın kayınvalidenle
diğer kuzenlerine alındığı için ona da alırlar diye düşünüyorum bilmiyorum ama kafam karışık birazannen tecrübelerinden böyel diyordur bence yaşınız küçük 1 sene beklemekle bir şey kaybetmezsiniz banada nişanlıylen eşimin iş garantisi olmadığından ailem ev dedi onalrda evlenseinler 1 sene sonra 20 bin tl yardımcı oluruz kalanını çocuklar kredi çekip kira yerine öder dediler annemde seneye evlenin dedi tutundum illa evlenicem diye şimdi 8yıl geçti 9 yıl ve eşimin ailesi verdiği sözü onların isteklerine göre davranmadığım için tutmadılar düğünden sonra 360 derece döndüler ayrıca kayınvalide ile aynı evde yaşamakta çok zordur annen bu sebeplerden istemiyordur bence.
öyle biri değil evine giderim yaptırmaz bile öyle kolay kolay birşeyler
Al benden de o kadarVay be insanlar ev alınmadan kızını evlendirmiyor ben erkek tarafı dügünü yapsın istedim diye kötü gelin oldum
Bu arada biraz daha sabredin, bir kac ay da olsa kv kp ile aynı evde oturmayın
benim kayınvalidem çok iyi ya çok şükür allaha birşey olur oğlundan önce beni tutar :) yaşıda genç olunca eğlencelide baya o yüzden dedim :)
Sakın sakın asla kv kp evine girme yatma kalkma ben öyle bir hata ettim nişanlıyken kaldım orda şimdi çok şükür kirada da olsa evimizdeyiz.. ama olmuyor bir kere sizin özelinizi gördüler mi her konuda karışma hakları varmış gibi oluyor.. Sen bence anneni ikna et ya bekleyin baharda yapın düğünü ev alın ya da kira için ikna edin ama asla aynı evde yaşamak gibi bir hataya düşmeyinmerhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF
Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
![]()