nişanlım annem ve ailesi yardıııım.!

Bir de gelin oturun bir kac aya eviniz hazir olacak denip yillarca hazir olmamasini gorduk burda. Elini verip kolunu kaptirmak yani.

Bazen vaatler yerini bulmayabiliyor
Sonra uzulursunuz
Yani bir de bu çift zaten 2 seneye yakındır nişanlı nişan niye yapılır bunlar evlenecek diye niye daha önceden hazır etmemişlerde şimdi aksatıyorlar değil mi ? Madem kısa sürede yapılacak bir şey bunlar evlenmek isteyecekler elbette hazırlıklı olsaydılar ya.Konu sahibi aynı evi kabul eder yakasını paçasını zor kurtarır.

Bir kaç ay sonra alabileceklerse evlenmeyin o bi kaç ay geçsin öle yapın düğünü.

En fazla 1 sene mi ? 1 senede neler gider ömründen sen biliyor musun ?

Arkadaşlar söylemiş ama bi de ben söyleyeyim, daha çok küçüksün bazı şeyleri anlamıyorsun muhtemelen söylesek de anlamayacaksın. Yaşayarak öğreneyim diyorsun yani Kayınvalidem çok iyidir, beni hep savunur falan filan bunlar hep laf. Bunu niye söyledim, içinin saflığıyla çok bağlanma sonra hayal kırıklığı yaşadığında çok üzülüyorsun. O kadar değer verdiğin kayınvaliden bi anda değişebiliyor.
Ben beklemen taraftarıyım, hatta 1 sene de az, çünkü 21 yaşında bi erkek ne dersen de evliliğe hazır değildir...

Annen ayrı ev olmasını istemekte haklı, erkek tarafından ev beklemekte haksız.

Ben olsam, damadımın ailesi ev alsın istemem bile. Çocuklarım kendi emekleriyle yapsınlar isterim. 2 yıldır nişanlısınız, olması gereken kiraya çıkmanız ve bu yıl evlenmeniz. Ev alırlarsa, güzel olur ama bu şekilde illa ev ev denmez. Annen kendini küçültüyor bence. Uyarsan iyi edersin.

Edit: Yaşlar küçükmüş, yeni gördüm. Arkanızdan atlı mı kovalıyor?

Annen ev olsun demesini, kv ile oturamazsın demesini biliyor da ne diye 18 yaşındaki kızın nişanlanmasına izin vermiş? 20 yaşındasın, nasıl evlenmene tamam diyorlar? Kv ile asla oturma, en kötü önümüzdeki yazı bekle. Hemen evlenme.

Bi kaç ay nisan Dönemi'ni uzatın madem ni kaç ay aynı evde kalıp ev alınıyor

Evliliğin ilk zamanları çok önemli rahat etmelisinz bence kesınlıkle aynı evde kalmayın sorun yaşarsn mutlaka.

ne olacakmış birkaç ayda

Birkaç ay sonra oev nasıl alınacak acaba ? Kalırsın birkaç ay sonra diye diye 5-6 yıl sonra bir bakmışsın bir sürü problem çıkmış,soğumuşsun evlilikten.
Ev ev üstüne olmaz derler doğruluk payı yüzde yüzdür bence..Kirada otur 2 göz odan olsun ama ayrı olsun.

He cnm hea.. bende o bku yedim bi yıllığına şimdi üç yıl btti. Kendim ettm kendim çekiyorm. Vazgeclmz kimse yoktur.. anneni dinle...

Belki biraz acımasız bi yorum olacak ama anneniz çok çok haklı... Aynı eve gideceksiniz bir kaç ay olacak birkaç yıl hatta hamile kalirsaniz çocuk doğsun ele avuca gelsin öyle taşının denilecek.. Eşinizle doğru dürüst vakit geçiremeyecek isyan edeceksiniz.. Kaynana kayınbaba problemleri başlayacak... Sonra buraya bi konu açacaksınız 'geçici olarak kaynana m la oturmaya başlamıştım şimdi ayrı ev almiyorlar' diye..

Kocasiz kalcaz diyemi korkuyosunuz ya kizlar? Evlilik bu sIkIlinca oynamaktan vazgecebileceginiz bi oyun degil! Daha Annenizle ayni evde anlasamiyorsunuz, kayinvalideyle nasil anlasacaksiniz? Diyelim ki dünya iyisi, insan neden evlenir? Kendi düzenini kurmak icin, o evde sizin düzeniniz olmiycak ki, yeni evli olacaksiniz, rahat etmek istiyceksiniz, heran oynasmak, konusmak, salas dolasmak, istedigin zaman banyoya girmek, daha neler sayarimda neyse... Vallah sinirim bozuluyor böyle kizlarimizi gördükce, sonrada yana yakila cözüm ariyorlar kurtulmak icin... Aklinizi basiniza toplayin, ayri ev olmadan evlenmeyin, kiralarmisiniz satinmi alirsiniz bilmem ama ayri ev olsun ki bari bi sorun eksik baslayin evlilik hayatina...

Buarada ev acip, gecindirmeye hazir olmayan adamdanda koca olmaz!!!

Herkes yazılacakları yazmış zaten:))
yaşları görünce başka bişey diyesi gelmiyor insanın.
acelenin sebebi nedir ki anlayan var mı,konu sahibi yazdı mı?:))

aynı ev çok zor bence bekleyin,zira en güzel dönem o dönem zaten sonrası sıradanlaşıyor..

En son böyle bir örnek kuzenim oldu gözümün onunde.
2 sene içerisinde ev alırız dedi kayınpederi. 2 yıl geçti ben öyle bişey demedim dedi :)
6 yıllık evliler, geçmiş olsun :)

Ah ah yaşlar çok küçük sakin acele etme .KK üye olmussun hoşgelmişsin de bir eski konulara bak bir çogu ilişkilerde kayınvalide kayınbaba 3.şahısların evlilkler dahil olmasından kaynaklanıyor.Yaşın çok küçük bu yazdıklarımı ciddiye almayıp sinirlenedebilirsin ama kendi hayatın sen gerçekten bunu istiyormusun ,ne aceleniz varki bunları düşün.Bence kesinlikle kv oturma ister 1 gün ister 1 ay ....

Kesinlikle bekle. Hem yaşlarınızda çok genç daha. 1 sene bekle, evin alınsın yapılsın edilsin. Evlilikte sanıldığı gibi birşey yok, hele ki kv-kp ile yaşayıp canından bezmek var. Boşver.

6 yıl beklemişsin birkaç ay daha bekle de kendi evinize çıkın. Sakın onlarla yaşamak gibi bir hataya düşme derim.
Hiç belli olmaz çünkü. Bakarsınız vazgeçerler. E bu durumda siz de evliliğinizi yaşayamayacaksınız. Kavga, gürültü vesaire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…