- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Yani bir de bu çift zaten 2 seneye yakındır nişanlı nişan niye yapılır bunlar evlenecek diye niye daha önceden hazır etmemişlerde şimdi aksatıyorlar değil mi ? Madem kısa sürede yapılacak bir şey bunlar evlenmek isteyecekler elbette hazırlıklı olsaydılar ya.Konu sahibi aynı evi kabul eder yakasını paçasını zor kurtarır.Bir de gelin oturun bir kac aya eviniz hazir olacak denip yillarca hazir olmamasini gorduk burda. Elini verip kolunu kaptirmak yani.
Bazen vaatler yerini bulmayabiliyor
Sonra uzulursunuz
En fazla 1 sene mi ? 1 senede neler gider ömründen sen biliyor musun ?yaa diğer kuzenleride böyle yapmış evlendikten bir süre sonra evleri alınıp döşemişler en fazla duran ailessinin yanında bir sene oldu diyor nişanlım birde kayınpederimde çok beraber yaşama taraftarı değil o yüzden tutmam sizi dedi
Bi kaç ay nisan Dönemi'ni uzatın madem ni kaç ay aynı evde kalıp ev alınıyormerhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?