- Konu Sahibi sleeping_beauty
-
Para mevzusuna deginmeyecegim ancak halanin kalmasi da ne demekmis.
Postu serecek yer ariyor.
Anasinin babasinin evi dururken yegeninin evinde ne isi varmis.yalniz olsa neyse ama o zaman bile size sira gelene dek hala hanimin kardesleri var.
Nisanlin pesin pesin soylemis senden halasina bakmani istiyor.sadece bu sebepten arkana bakmadan kac derim
Şimdi gordüm kardesi calisiyormuş ona para yollamasina engel olabilirsin tabii. Ayrica galiba size ev vereceklermiş bu devirde daha ne istiyorsun anlamadım?
Bu dönemde artık aileler pek yardımcı olmuyor maalesef, ama ister parası olsun ister olmasın yardım etmek zorunda değiller. Sız ailesinin parasınamı güvenerek evlenmeye karar verdiniz ? Kardeşi ögrenciyse elbette yardım edecek bunda birşey goremedim, kaldıkî 50-100 tl büyük paralar değil. Bence sen ailesi yardım etmiyor diye gıcık gitmişsin o yuzde istemiyorsun göndermesini. Nışanlınla evlilik hazirlıkları konusunda paralarınizı birlestirip harcama yapmanızı soyleyebilirsin, yada parasinı sana vermek istemezse odeme tutarı esit olan esyaları ayrı ayri almayi teklif edebilirsin. Başkasinın eline bakmaya devam edersen daha cok beklersin. Sana iki konuda hak verdim tabiki halasi yahu kadinın hayaline bak ne işi var sizde ? Bunu kesinlikle kabul etme ve diren. Daha once bir konu vardı adam halasini evine getirmisti kizda ayip olmasin diye kabul etmisti ama gerisini sen dusun kaynanadan beter cikmistı. Birde nisanlinin en ufak sorunda sana resti cekmesinede ayip yani.
Sana tavsiyem şuan alttan alma geri adım atma. Biraz bekle bakalım nisanlinin tepkisi ne olacak. Konuşmalarında sert ùslup kullanma sakin konuş, yıkıci değil yapicı olmaya calıs. Belkide oda ailesinin tavrinin farkindadir ama yapmiyorlarsa cocuk ne yapsın.
Konu içeriğini silmek yasak konusahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?