Nişanlım ailesi 2

İşin garip tarafi bu cahil cühela hareketler yapılırken nişanlım yok. Mutfakta oldu erkekler salondaydi.
Diyorum ya kadın sinir tanımıyor anlasa zaten yapmaz. Anlamıyor. Ona göre belkide bunlar doğru. İleriyi gidebilirsim orayı görürsem ciddi bir şeyler olur.
İleride çocuğumun babaannesinden alabileceği tek birsey yok buna da izin veremem ve bir kaos daha.
Kimse mükemmel değil. Bir yerde ya bir patlak verilecektir belkide bende onun arkasına sığınmak istiyorum sanırım.

Teşekkür ederim. Tarih felan yok şuan için. Zaten topu babama attım.
Nisanlimin tavırlarını olcuyorum. Nerede patlak verecek diye bekliyorum
Aşkım kv baskın kimseyi sallamıyor, nişanlın da senin sevmemen yüzünden annesi ile irtibatı kolay kolay kesmez. Bu kadın sizin evinize illa ara ara bir bomba atar.
Ayrıca babama attım tarihi falan saçma, satranç oynar gibi hamleli evlilik mi olur daha şimdiden. Güle oynaya neşeli kıpır kıpır olacağınız yerde sen ve ailen tuhaf bir silsile içinde.
Ailen sırf senin için bizden dolayı bozulmasın kız istiyor diye ses etmemişler saygılarından. Bence diğer taraf görgüsüz. Oğlunun olmadığı görmediği her yerde fırsatta babanın evinde annenin dibinde bile senin canını sıkmaktan çekinmeyen bir kadın kv. İşin zor. Deliliğe vurup devam eder. Annem böyle biri der sıyrılır nişanlın. Tahammül ederim çok seviyorum dersen belki bir ihtimal çekilir. Ama tek anası değil komple problem var ailecek ve muhtemelen seni istemiyorlar. Bozulsun nişan at diye de her şeyi yapıyorlar. Oğluna istemiyorum dese sana düşecek, ama seni delirtip dediğine getirecek. Bu evli iken de devam eder. Boşan yenisini bul diyen kv dolu forum

Cahil cuhela olur iyi niyetli kadındır anlatır konuşur çözülür o ayrı . Söyleyip söyleyip yapmak hala aynı hareketi ayrı .Bu ilk degilki besbelli Konuşarak olmaz o kendini çok önemli veliaht sultanı sayıyor.Sizin annenizi muhatap etmeniz üzücü evlat için nelere katlanır insan evime gelip yemeğimi yemeyen kızımı şikayet eden sorun çıkaran kadına katlanmam düğün olmazsa da olmasın kızım ayrılmayıp çekerse de çeksin ben o dünürü aramam sormam görüşmem o kadar uzunboylu değil yani.Zaten ilerde daha neler olur kızım çekiyor kayınvalide diye benim ne mecburiyetim var çekmeye Kendi bilir tahtını yaptım akıllı olsun bahtını yapsın bazı şeyler Allah'tan tamamda nişan dediğin gözünü 4 açtığın yer tünelden önceki son çıkış iyi düşünün.Öyle küserim görüşmem yapabileceğinizi sanmıyorum ben

Aşkım uyanık kadın, oğlu ile arasını bozmuyor. Gözü ile görmediği için beni sevmedi gelin abarttı sen de onun peşine düştün diyecek. Dolduracak sürekli. Bir gün nişanlınla aranda sorun olduğunda şak kozları yapıştıracak. Tipik kv oyunları. Seni istemiyor ve bozmak için seni habire huylayacak

Ailemden çok kesit vermedim buda yanlış anlaşıldı. Diğer konumu biliyorsaniz eğer ailem öyle tamam oldu bitti diyen birileri değil.
Babam defalarca ailenin bize uymadığını dile getirdi. Annem ve babam konu çocukları olunca herkesi karşılarına alır. Mesajlar da bahsettiğim igib babamın onay verdiği sadece nişanlım nişanlım bunu da biliyor.
Benim ayrilip İleride benim üzülüp bunun sebebini de onları sorumlu tutmamtan korktular. Ben bu işi bitirsem ailemin herzaman destekçi olur.

freya _ işte konu sahibi en güzel evlilik günlerini bu kayınvalide ile uğraşarak geçirecek zor durum yani istemiyor nedir zaten koynuna alacak hayatı paylasacak olan o degilki bu bile kendini nerde gördüğünü kendine sirinlik yapacak emireri aradigini gösteriyor sorsan kendi kayinvalidesine neler yapmistir gerçi.Ben olgun olmayan insanlarla uğraşamam o kadar uzun değil hayat kocanın da aileninde en az defolusuna denk gelmek lazım.Bende böyle kayınvalide ve oğlunu istemem bende onun oğlunu kızıma almam benimle bizimle değilsiniz derim kırmızı kart

Ben ailemi birebir kimseyle muhatap etmedim etmemde. Kadin arayıp gelmek istemiş annem buyur etmiş böyle bir terbiyesizliği yapabileceğini düşünmedik. Ki ne annem ne da babam nisanlimin ailesi ile telefonda görüşmüş değiller. Aramazlar çünkü.
İnsan yanlış olduğunu biliyor ama vereceği karardan korkar ya aslında doğru olan o vereceği karardır. Ama ne bir adım ileri ne bir adım geri gidemez. Tam o noktadayım şuanda.
Nisanlimindan ters bir tepkinin ne zaman geleceğini bekliyorum galiba.
Kafam çok karışık

Ailenizin sadece nisanliniza onay vermesi gibi bir durum olamaz. Sadece safi nisanliniz ile evlenmiyorsunuz cunku. Bir paket halinde suru sepet baska insanlar da dahil oluyor, sinsi kayinvalideniz dahil. Bu kadar yillik emegim cope atamam derseniz de , evlendikten sonra hic diyemezsiniz, inanin nisani atmak evlilik birligini bozmanin yaninda bence hicbisey..

Sonradan keşke demeyeceginiz iyi bir karar almanızı dilerim tüm kalbimle en doğru karara yönetsin Allah sizi başka da birşey diyemem lütfen sevgi ve mantık arasında kalırsaniz mantığın sevgiden daha vefalı dost olduğunu unutmayın iyi şanslar diliyorum size

Bence paylaşmamak daha iyi:) Sizin hayat görüşünüz onlarla bir değil boşuna kafanız karışmasın en güzel zamanlarınızı baltalamalarınada izin vermeyin.
Bende düğüne yakın çok zorluklar yaşadım. Evlendikten sonra kv nin bir sözüyle bütün aileyi engelledim. Çocuğum olduktan sonra eşimin hatrı için görüştüm ama affettim mi derseniz asla. Hakkımı da helal etmiyorum

Nişanlın güzel konuşmuş ama ailesi üzerinde etkisi olsaydı veya ondan çekiniyor olsalardı bu çirkinlikler hiç yaşanmazdı diye düşünüyorum. Bazen şirret ailelerin durumun farkında olan ve sınır çizen çocukları oluyor ama en iyi sen bilirsin bunu, nişanlın öyle biri mi?
Seni destekliyor olsa bile sürekli böyle defans modunda, çıkan sorunlarla uğraşıp kapatıp devam etmek çok yorucu olmayacak mı?
Böyle insanlar (kv gibi) kaostan beslenir, kendinde kusur hata görmez, insanlarda durmadan kusur ararlar, alınmak için bahane uydururlar. Nişanlının çok güçlü bi duruşu yoksa o iş yaş, üzgünüm. Iyi düşün, analiz et, aceleye gelmesin evlilik.

Bir şeyleri hissediyorum iste niye zorluyorsun ki sonu iyi değil bu isin

Benzerini yaşadım ayrıl ve ya ayrılma diyemem çok iyi düşün. Bende bunları yaşadım evlendim daha beteri oldu. Asla vazgeçmiyorlar üstüne koyup daha fazlasını yapıyolar. Evinde huzurun olmayacak. Kavga gürültü bitmeyecek. Ha biz çözümü bulduk eşimle birlikte görüşmüyoruz eşim 3 yılda 1 defa gitti. Ama gene de her zaman sorun yaşıyorum. Üstelik sizin eş adayı ne yapar Allah a kalmış. Kadın sizi istemiyor diyemem ama size kaynanalık taslıyor. Benimki de beni istiyordu ama saymıyor adam yerine koymuyor güya ayar çekiyordu. Şimdi görüşmüyoruz kim kime ayarı çekti gördük :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…