Nişanlım ailesi 2

Biz nişanlıyken eşimin abisi nişanlandı. Eltim yalakanın tekiydi. Hala öyle annecimmm babacım dört dönüyordu. Ben de anne baba demedim. Biraz da soğuktum. Bu yüzden kaynanam beni sevmedi pek. İlgi bekledi istediği ilgiyi almadı. Eşime şikayet etti buz gibi diye. Benzer olayı yaşadım pandemi vardı nişanımızda. O yüzden ben kaynananın kardeşini vs öpmedim ama kaynanayı öptüm hatırlıyorum. Öpmediiii dedi eşim ben gördüm öptü dedi. Triplere girdi. Eltimle hikayeler fotolar. Nişan atacaktım eşime güvendim. Önemli olan nişanlının duruşu. Bir daha da davet etme

Yazdıklarınız da çok haklısınız.
Eklemeyi unutmuşum yemek konusu için annem şakayla karışık burada karnınız doymaz diyemi sürekli tok geliyorsunuz dedi. Abi birsey diyemedi zaten.
Ailenin bu kadar önemli olduğunu çok net anladım. Annemin iyimser davrandığı tek şey nişanlım.
Onun hayalindeki ben aslında klasik Türk gelini olmak yani bunu anladım ben ama ben öyle biri değilim. Böyle bir aile de yetişmedim.
O kadar sene o kadar emek hayal bu yaşanılanlari görünce bosaymis diye dusunuyorum

Acele etmeyin bu evlilik için mutlaka eş adayiniz sorun çıkaracak ama o benim annemmm diye bekleyin bekleyin içimden geçen bu sezgi değil sadece mantıkli olan da bu ben böyle düşünüyorum
Teşekkür ederim. Tarih felan yok şuan için. Zaten topu babama attım.
Nisanlimin tavırlarını olcuyorum. Nerede patlak verecek diye bekliyorum

Ben zaten şuan da görüşmüyorum. Ne bileyim oturup ortak birseyler paylaşmak iyi olmak ben de isterdim.
Aramayacagimi mıç mıç ilişkilerde bulunmayacagimi nişanlım biliyor onunlada paylaştım. Ara diye ısrar etseydi bana işi bitirecektim.
İnanın kafam çok karışık

Anlıyorum sizi kadın karakteri çok garip. Kimseyi tanımıyor bunu kastetmek istemiştim aslında
Madem kimseyı tanımıyor bu kadın söylenenleri dinlemiyor …
Nişanlınız evlendıkten sonra gün gelip ailesini silip kapısını kapatamıcaksa bu kadının piskolojikmen sizi çok etkileyeceği belli şimdiden .

Ben olsam ,Bu kv ile açık açık konuşurum.Önce tamam sizi anlıyorum benimla yakın olmak istiyorsunuz gibi başlayın önce.Ben de elbette isterim.Ama bunun yolun böyle olmaz.Size telf açtım güzel güzel konuşmak varken ilk cümlede beni terslediniz.Sonra evimize gelmek istediniz.Bizde menun olduk ve hazırlandık.Kapıda daha benim yüzüme bakmadan içeri geçtiniz.Siz büyüksünüz bu şekilde yapılması doğru muydu.Ondan sonra mutfağa gelip böyle yaptınız.Böyle bir davranış size yapılsa ne dersiniz düşünün lutfen.Biz bu triplerle nasıl aile olacağız.Siz her telf da her karşılaşmada bana böyle davranırsanız nasıl olacak.Ben oğlunuzu elinizden almıyorum.Bu eve gelin geliyorum.Uzun yıllar artık beraber olacağız.Böyle nasıl olur daha yolun başında.Bana kırıldığınız şeyleri ki olabilir kırılabilseniz aramızda yaş farkı var bana trip atmadan açık açık söylemeniz lazım.Benzer bir konuşmayıda eş adayı ile yapın.Geleceğimiz beni korkutmaya başladı diyeceksiniz.Ailenizi katmadan

Bu insanlar insanın hayat enerjisini sömürüyor. İşin açıkçası nişanlım hiç zıt düşmedi ama köprüyü geçtikten sonra düşermi diye bu korkutuyor beni

Anneniz de naif ölçülü kadın şaşırıp kalmıştır daha düğün yok bişey yok sizi savunmak durumunda kalıp konusturmus valla evden kovarim kimse kusura bakmasın herkes sınırını haddini yerini bilecek .Ben inanın kızıma kızardım çok aradinmi bu aileyi ben seni böylemi yetiştirdim diye aile denkliğine çok inanıyorum.Kim ne derse desin erkek dediğin soydur çeker b. kokar derler ya illaki o tarafa çeken özellikleri olacaktır.Ben böyle düşünüyorum bunun ilerde sorun olmaması mümkün değil torun diye bir bağ var mesela.Bence acele etmeyin içiniz istemiyorsa en doğrusu o iç sesi dinlemektîr

Bu insanlar insanın hayat enerjisini sömürüyor. İşin açıkçası nişanlım hiç zıt düşmedi ama köprüyü geçtikten sonra düşermi diye bu korkutuyor beni
Bu tamamen bi kumar. Açık açık neden böyle yaptığını sor drama queenlik yap. Sen ayrılalım mı istiyorsun de. Deli deliyi görünce çekinir

Anlayacağını düşünmüyorum yada ben on yargiliyom bilemiyorum. Onun benden beklentisi klasik Türk aile gelinin ama ben bu yapıda bir insan değilim işte.
Arayıp bir cift kelime etmek gelmiyor içimden sırf canım sıkılmasın diye aramıyorum.

Siz konuşmayı yapın ondan sonrasını o düşünsün.Bu konuşmayı yapacak kapasitede genç olduğunuzu düşünüyorum.

Yani evinize tok geldiler sonra olaylar nasil gelişti o kısmı çok merak ettim. Anneniz bir şey demedi mi? Onlar ne cevap verdi? Benim annem olsa tabağı önünden alır bi daha da yemek falan çıkarmazdı sanırım.

İnanın bu dediklerinizin hepsini yaşayarak çok iyi anladım. Davul bile dengi dengineymis derlerdi büyüklerimiz çok bir şey ifade etmezdi benim içim ta kii bunları yaşayana kadar. Aynı memleketiyiz nasıl bu kadar farklar olabiliyor anlayamıyorum.
Biz öyle zengin bir aile de değiliz orta halli kendi yağlarinda kavrulan, annem ve babamla oturup herssyi konuşup tartisabilen bir ailede yetiştim.
Ama onlarla bunları yapamam ben.
İnsan gerçekten üzülüyor. Yıllardır birseyleri paylaşmışız birsdyleri başarmisiz eve bir oda dolusu ceyiz... İleride daha böyle sevip sevilememektrn herseyden korkuyor insan

Benim evimde benim kızımı bana şikayet edecek Kızım onun karısı olmayacak birşey varsa düzgünce iki yetişkin kadın konuşur .Kızımla oturur saygı çerçevesinde konuşur bana duyurmak zorunda değil bana şikayet edecek öğretmen mi bu nedir yani ? İlerde de hep bana şikayetimi edecek bende onun oğlunu onami şikayet edeyim ne sınır bilmez tavırlar yani.Orada damat adayı ciddi dur cekecekti bu yok .Onu demis bunu demiş annesi sonuçta nereye kadar diyecek İlerde görüşmeyin olur biter diyemiyorum o belli olmuyor her erkek bunu kabul etmez hem çocuğunuzun hoş anlayışlı bir babanesi olması çok iyi olur iyi düşünün derim bu yüzden.Hani nisanliniz çok çok mükemmel buna değerse orasını bilemem elbette Ben kimsenin o kadarmukemnel olduğuna inanmıyorum

Ben biraz atlayarak yazmışım. Mesajlarda belirttim o kısmı. Abisi bu hareketi bir kaç kere daha yaptığı için annem burada karnınız doymaz diyemi düşünüyorsunuz dedi. Abi bir şey diyemedi. Zahmet etmeyin diye felan diye saçma sapan birssy geveledi. Babam yarı ciddi yarı şakayla bir dahakine bir bardak su vereceğiz dedi.
Zaten daha böyle bir hazırlığa annem kalkiskmaz kalkissa bile ben izin vermem.

Kimseyi konusup konusup da degistiremezsiniz, emeginize sagliginiza yazik.. Aile belli ki sizi istemiyor, ayri sehirlerde oturuyor olacagiz demenize ragmen bu is olmaz bence. Cunku simdi cikan huzursuzluklar bir iken, evlenince bine cikacak, sasmaz bu maalesef.. Annenizi ve babanizi da bayagi bir pasif buldum, sizin icin size karsi bence daha acik konusmalilardi, bu evlilige gerekirse rizamiz yoktur demelilerdi.

Seni geçtim, aileni de küçük düşürüyorsun. Öyle demiş böyle demiş, yarın evlenirsen abartma idare etlere dönüşecek. Öyle konuşmuş böyle konuşmuş da isteyen meydanda istediği gibi at koşturmuş. Nişanlın her şeyi doğru aktarmıyor. Yarın sen geçimsizsin ailemi sevemedin saygı göstermediniz der kenara geçer kocan olunca.
Bu kv ile bir ömür yüz göz olmaya hazır mısın?
Nişanlının annesi ve ailesiyle , hastalık olacak gidecek bayram olacak gidecek oğluna gelmek isteyecekler bebek olsa isteyecekler düğün olacak görüşeceksin ölüm olacak görüşeceksin. İyi düşün taşın. Sürekli bu çileyi çekmeye değer mi? Daha ortada sorun yokken böyle evlenince illa sorun çıkacak

Ay gerçekten çok zor ya ailen açısından. Bizden dolayi bir şey olmasın diye tutuyorlardır kendilerini. Bence bu işin Oluru yok ama yine de devam ederseniz aileleri çok bir araya getirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…