Arkadaslar, malumunuz yeni nisanlilik döneminde iliskiler yeni kurulduğu icin insan nasil davranacagini bilemiyor. Özet olmayacak ama örnekle anlatmak istiyorum.
Biz uzun yillardir beraberiz. Birbirimizin maddi manevi herseyini biliriz. Bir sıkıntı vs olduğunda.
Simdi söz bizim burada kiz evinde yapilir. Ikramlari erkek tarafi alir. Kıza kiyafet vs. herseyi erkek tarafi yapar.
Bizim de evimiz çok büyük değil. Sevgiliminde ailesinjn cevresi epeyce genis. O açıdan daha rahat olsun diye benim ailem dışarıda bir mekani tuttular ikramlari da dahil.. Bütçe olarak biz de cok kuvvetli değiliz ancak babam bir kez yasayacaksiniz güzel olsun dedi. Bizde cok mutlu olduk cok sevdigimiz bir mekan oldu.
Kiyafetleri de gönlüme gore aldim. Ancak onların bütçelerini de düşünerek sectim kiyafet alacağım yeri..
Kapaliyim, salımı yaptırıp hafif bir makyaj yaptirmayi istiyorum. Sözlümle de konuşmuştuk modeli gösterdim o da cok begendi. Böyle sade bir sey.. bende kayinvalideme kuaförü soramamistim daha.. başörtüsü almaya gidince soracaktim. Sevgilimde bugün sormus annesi de soğuk bir sekilde evde de yapabilirdi demis. Yani bir kere olacak güzel olsun istiyoruz. Kuaförün ücreti problem dahi değil biz kendimiz de öderiz. Ama bunu gereksiz görmüş olmasina üzüldüm. Yani birbirimizin bakış acisini daha tam bilmiyoruz. O açıdan yanlis anlasilmalar olabiliyor. Sözlümün de arada kaldığını hissediyorum bazen söylüyor da.
Bende ne onlarin ne de kendi gönlüm kırılsın istiyorum. O açıdan orta yolu nasil bulabiliriz?
Örneği de özellikle anlatıyorum ki ben derdimi rahat ifade etmis olayim diye.. bunun gibi ufak tefek olaylar yasaniyor heo yaşanacakta.. birikmeden çözüm nasil olur ne dersiniz? Hepimiz bu yollardan gecince akil danisyim dedim :)