nişanlılıkta problem

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
nişanlıyken mutsuz olanlar, nişanlısından beklediklerini goremeyenler, evlenince de mi mutsuz olurlar? nişanlıyken mutsuz olup ta evlenince mutlu olmak mumkun mudur sizce?
evliligin iyi olup olmayacagi nisanlilik doneminden anlasilir mi?

• Konu Sahibi EU3
kesinlikle nişanlılık dönemi yaklaşan evlilikte mutlu olup olamayacağının habercisidir
nişanlılık döneminde mutluysan evliliktede mutlu olacağım diye birşey yok bazı erkeklerin gerçek yüzü evlendikten sonra çıkabiliyor ne yazıkki
ama nişanlıyken mutsuzsan bilki o kişiyle evlenincede mutsuz olacaksındır ben hiç tersine rastlamadım

• Konu Sahibi EU3

sorunlu bi nişanlılık yaşayanlar,evliliktede sorunlar devam eder...
bunun çok örnekleri var...
bu tür sorunlar varsa evlenmeden ilişkiyi bitirmek en mantıklısı..

• Konu Sahibi EU3
sorunlu bi nişanlılık yaşayanlar,evliliktede sorunlar devam eder...
bunun çok örnekleri var...
bu tür sorunlar varsa evlenmeden ilişkiyi bitirmek en mantıklısı..

tesekkurler
nisanliyken problem vardi ama nikahta keramet varmis diyen cikacak mi acaba

• Konu Sahibi EU3
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum.Bazı sorunlar yaşıyorum ve bu beni ilerisi için korkutuyor açıkçası :bbo:

• Konu Sahibi EU3

bence nişanlılık birbirini tanıma süresi ,evet evlilik hakkında fikir verir,evliliğin haberscisidir ama evlilik daha başka,daha farklı.bazen erkekler nişanlıyken farklı,evlenince farklı oluyor.yani evlenince olumlu olumsuz yönlerini de daha yakından görüyorsun.düzelen oluyor,kişiler düzelince,evlilik daha güzel oluyor.çevremde örnekleri çok.
ama nişanlılık evresi çok olaylı,çok üzüntülüyse;evlenince çok da değişmiyor.ama ufak tefekse bence mutlu olmak mümkündür. sositososito

• Konu Sahibi EU3
bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder...
kişi değişmediği müddetçe ilişki değişmez...
evlenince sihirli değnek değmiyor ki başınıza..
aksine atılan imzanın sözde bağlayıcı etkisine kapılan erkek sizi hiç önemsemeyebilir...
zaten beni mutsuz eden adamla ne diye evleneyim ki dersiniz..
hayat kumar değil ki...

• Konu Sahibi EU3
canım sanırım seninle aynı gün nişanlanmıştık 31 ocak ta? yanılmıyorsam...

biz nişandan 15 gün sonra da resmi nikah yaptık.. düğünümüze henüz 3,5 ay var. yani şuan hem evli hemde nişanlı olarak yazabilirim.

biz ekimde sözlendik ocakta nişanlandık düğünde haziranda...

pek değişmiyorlar.. karakter neyse o kalıyor.
hatta evlenince biraz daha rahatlama bile olabiliyor.benimki saat başı arardıı artık 2 saatte falan arıyor. ve artık evlendik ama sevgili değiliz seni kandırmıyım artık böyle diyorr:))) tabi bu mühim bişiy değil.
zaten günün 12 saatini beraber geçiriyoruz. belki daha fazlasını.. biz çok bile konuşuyoruz telefonda..

nişanlı iken sözlü iken adam neyse o.. çok fazla değişmez sihirli değnek değmededikten sonra...

aynen kaılıyorum ablama...bende hep boyle düşünmüşümdür.

galiba herkes nisanliyken cok mutluymus :) pek yazan yok
ama oyleyse ne kadar guzel

Son düzenleyen: Moderatör:
valla biz 5 ay nişanlı kaldık son iki ay eşyaların eve yerleşme aşamasında annesi yüzünden birbirimizi yedik evlendik halen sadece ailesi yüzünden birbirimizi yiyoruz :smiley-cool:
ama onun dışında mutluyduk zaten bişi değişmedi

bızde nısanlıyz ve sorunlr yasıyruz yada ben buyutuyorum ama hergun stres ıcınde geçiyor sankı nişan olmadan daha mutluydum.nişanlanınca beyfendı rahatlamıs ole dıyor bellı zaten bi rahatlama oldu hıc aramadıgı zaman oluyor ya alısık olmayınca dusunup duruyorum neden bole hatta dıyorm kı evlenınce mutsuz mu olacaz vazmı gecsem dıye offfff cok zormus bu işler ya(

değişenle karşılaşmadım duymadım
nasıl olursa nişanlılık evlenincede öyle devam ediyor

ben nişanlıyken çok mutsuzdum..sorunlar vardı..evlenince daha da mutsuz oldum o sorunlar daha çok büyüdü ve benim psikolojim allakbullak oldu..
ama herkes için geçerli değil bu.genelleme yapmak yanlış olur yani canım..

neden mutsuzdun nişanlıyken:uhm:
ve mutsuz olduğunun farkındayken neden evlendin canım...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…