- 19 Ekim 2022
- 1.909
- 5.138
- 88
- 29
- Konu Sahibi bilgenperi
-
Derhal ayrılın, düzelir hiçbir yanı yok. Nişan bi tanışma sürecidir ve nişan atmak ayıp değildir. Sakın başınızı yakmayın.Merhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Uzun zamandır dert edindiğim bir konuyu çevremle paylaşamadığım için sizlerden fikir almak istedim. Ben henüz 6 aylık nişanlıyım. Ve sorun şu ki nişanlım bana, benim aileme,arkadaş çevreme saygı duymuyor. Beni tabiri caizse cepte gördüğü için çevreme karşı da böyle davranıyor. Eltilerime, görümcelerimin eşlerine, onların ailelerine, kendi arkadaşlarına, onların ailelerine, daha yeni tanıştığı iş arkadaşlarına bile her söyledigini tek tek düşünüyor, ona ayıp olur, buna ayıp olur diye. Resmen el iyisi. Bu durumdan dolayı uzun zamandır tartışıyoruz, geçenlerde nişanlımın babası konuşmalarını duymuş, beni aradı ne saygısızlığı yapılıyor diye. Bende evladıyla konuşmasını, ben söylersem şikayet gibi olacagını söyledim, ısrar etti. Sadece bana ve çevreme saygı istediğimi belirttim, kayınbabam da arkadaşlarımın gelip geçici olduğunu, akrabalarıma saygısızlığın önemli olmadığını belirtti. Ben nişanlıma, nişanlım bana saygı duysa yetermiş. Bunu söyleyen adam, nişanımda bir konuşma yaptı ve bana eltilerime asla saygısızlık yapmamam gerektiğini söylemişti herkesin içinde. Ki eltilerim çocukları durmadığı için nişanıma gelmediler, çocukları hasta olduğu için aile tanışmalarına katılmadılar ancak çocuklarımız hasta dediklerinde tatildelermiş. Daha bir kere bile yüz yüze görüsmedik eltilerimle. Benden bu insanlara saygı duymam bekleniyor ancak nişanlımın ailesi bize her geldiklerinde onları protokol gibi ağırlayan akrabalarıma saygısızlık hoş görülüyor. Babayı bir kenara koyuyorum çünkü nişanlım bana saygısızlık ederse ailesi zaten eder. Artık dayanamıyorum, söylediğimde saygısızlık yaptığını kabul de etmiyor, ben kötü bir şey demedim yapmadım diyor sürekli, sırf beni susturmak için iki güzel söz ediyor ve hemen barışalım istiyor. Ona karşı fazlasıyla kırgınım artık, birkaç ay öncesinde beni geçmişimden vuracak bir cümle etti ve gözümde kendini çok küçülttü, geçmişte bir nişan atmıştım şiddetten ötürü, eski nişanlım bana annesinin istediği koltukları almam dediğim için tokat atıp boğazımı sıkmıştı, şimdiki nişanlım ise tartışırken "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demişti. Bu cümle beni ondan aşırı soğuttu, ona bu rahatlığı ben sağladım, en büyük suç bende kabul ediyorum. Ayrılamıyorum çünkü ailem 2. Nişanım olduğu için kızıyor, bu adamın ucundan kıyısından toparlanır tarafı var mıdır? Ne yapabilirim? Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. Uzun yazıp fazlaca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Merhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Uzun zamandır dert edindiğim bir konuyu çevremle paylaşamadığım için sizlerden fikir almak istedim. Ben henüz 6 aylık nişanlıyım. Ve sorun şu ki nişanlım bana, benim aileme,arkadaş çevreme saygı duymuyor. Beni tabiri caizse cepte gördüğü için çevreme karşı da böyle davranıyor. Eltilerime, görümcelerimin eşlerine, onların ailelerine, kendi arkadaşlarına, onların ailelerine, daha yeni tanıştığı iş arkadaşlarına bile her söyledigini tek tek düşünüyor, ona ayıp olur, buna ayıp olur diye. Resmen el iyisi. Bu durumdan dolayı uzun zamandır tartışıyoruz, geçenlerde nişanlımın babası konuşmalarını duymuş, beni aradı ne saygısızlığı yapılıyor diye. Bende evladıyla konuşmasını, ben söylersem şikayet gibi olacagını söyledim, ısrar etti. Sadece bana ve çevreme saygı istediğimi belirttim, kayınbabam da arkadaşlarımın gelip geçici olduğunu, akrabalarıma saygısızlığın önemli olmadığını belirtti. Ben nişanlıma, nişanlım bana saygı duysa yetermiş. Bunu söyleyen adam, nişanımda bir konuşma yaptı ve bana eltilerime asla saygısızlık yapmamam gerektiğini söylemişti herkesin içinde. Ki eltilerim çocukları durmadığı için nişanıma gelmediler, çocukları hasta olduğu için aile tanışmalarına katılmadılar ancak çocuklarımız hasta dediklerinde tatildelermiş. Daha bir kere bile yüz yüze görüsmedik eltilerimle. Benden bu insanlara saygı duymam bekleniyor ancak nişanlımın ailesi bize her geldiklerinde onları protokol gibi ağırlayan akrabalarıma saygısızlık hoş görülüyor. Babayı bir kenara koyuyorum çünkü nişanlım bana saygısızlık ederse ailesi zaten eder. Artık dayanamıyorum, söylediğimde saygısızlık yaptığını kabul de etmiyor, ben kötü bir şey demedim yapmadım diyor sürekli, sırf beni susturmak için iki güzel söz ediyor ve hemen barışalım istiyor. Ona karşı fazlasıyla kırgınım artık, birkaç ay öncesinde beni geçmişimden vuracak bir cümle etti ve gözümde kendini çok küçülttü, geçmişte bir nişan atmıştım şiddetten ötürü, eski nişanlım bana annesinin istediği koltukları almam dediğim için tokat atıp boğazımı sıkmıştı, şimdiki nişanlım ise tartışırken "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demişti. Bu cümle beni ondan aşırı soğuttu, ona bu rahatlığı ben sağladım, en büyük suç bende kabul ediyorum. Ayrılamıyorum çünkü ailem 2. Nişanım olduğu için kızıyor, bu adamın ucundan kıyısından toparlanır tarafı var mıdır? Ne yapabilirim? Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. Uzun yazıp fazlaca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Ayrıl lütfen ayrıl elti kim ? Kimm ya bu eltiler kan bağın mı var akıl veriyolar saygıysa karşılıklı yoksa hiç bişey yok onlara yallah basacan tekmeyiMerhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Uzun zamandır dert edindiğim bir konuyu çevremle paylaşamadığım için sizlerden fikir almak istedim. Ben henüz 6 aylık nişanlıyım. Ve sorun şu ki nişanlım bana, benim aileme,arkadaş çevreme saygı duymuyor. Beni tabiri caizse cepte gördüğü için çevreme karşı da böyle davranıyor. Eltilerime, görümcelerimin eşlerine, onların ailelerine, kendi arkadaşlarına, onların ailelerine, daha yeni tanıştığı iş arkadaşlarına bile her söyledigini tek tek düşünüyor, ona ayıp olur, buna ayıp olur diye. Resmen el iyisi. Bu durumdan dolayı uzun zamandır tartışıyoruz, geçenlerde nişanlımın babası konuşmalarını duymuş, beni aradı ne saygısızlığı yapılıyor diye. Bende evladıyla konuşmasını, ben söylersem şikayet gibi olacagını söyledim, ısrar etti. Sadece bana ve çevreme saygı istediğimi belirttim, kayınbabam da arkadaşlarımın gelip geçici olduğunu, akrabalarıma saygısızlığın önemli olmadığını belirtti. Ben nişanlıma, nişanlım bana saygı duysa yetermiş. Bunu söyleyen adam, nişanımda bir konuşma yaptı ve bana eltilerime asla saygısızlık yapmamam gerektiğini söylemişti herkesin içinde. Ki eltilerim çocukları durmadığı için nişanıma gelmediler, çocukları hasta olduğu için aile tanışmalarına katılmadılar ancak çocuklarımız hasta dediklerinde tatildelermiş. Daha bir kere bile yüz yüze görüsmedik eltilerimle. Benden bu insanlara saygı duymam bekleniyor ancak nişanlımın ailesi bize her geldiklerinde onları protokol gibi ağırlayan akrabalarıma saygısızlık hoş görülüyor. Babayı bir kenara koyuyorum çünkü nişanlım bana saygısızlık ederse ailesi zaten eder. Artık dayanamıyorum, söylediğimde saygısızlık yaptığını kabul de etmiyor, ben kötü bir şey demedim yapmadım diyor sürekli, sırf beni susturmak için iki güzel söz ediyor ve hemen barışalım istiyor. Ona karşı fazlasıyla kırgınım artık, birkaç ay öncesinde beni geçmişimden vuracak bir cümle etti ve gözümde kendini çok küçülttü, geçmişte bir nişan atmıştım şiddetten ötürü, eski nişanlım bana annesinin istediği koltukları almam dediğim için tokat atıp boğazımı sıkmıştı, şimdiki nişanlım ise tartışırken "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demişti. Bu cümle beni ondan aşırı soğuttu, ona bu rahatlığı ben sağladım, en büyük suç bende kabul ediyorum. Ayrılamıyorum çünkü ailem 2. Nişanım olduğu için kızıyor, bu adamın ucundan kıyısından toparlanır tarafı var mıdır? Ne yapabilirim? Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. Uzun yazıp fazlaca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
2. Kez Nişan atınca ne oluyor? Evlenip boşanmaktansa 10 kere de nişan atılır. Bu kötü bir şey değil . Asıl kötü olan bile bile berbat bir ilişkiyi evliliğe sürüklemek , lades demek. Geçmişinden bahsedip eski nişanlının yaptığı şiddeti sana hatırlatıp "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demiş. Çok iğrenç bir davranış bu. Sana ve ailene de hiç saygısı yok. Yüzüğü at ayrıl. Bu kişiyle evlenirsen ilerde burda konu açarsın bana şiddet uyguladı,ilgisiz, soğuk davranıyor mutlu değilim ne yapabilirim diye. Geçmiş ilişkinde şiddete uğradığını anlatman da hata olmuş ne yazıkki.Merhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Uzun zamandır dert edindiğim bir konuyu çevremle paylaşamadığım için sizlerden fikir almak istedim. Ben henüz 6 aylık nişanlıyım. Ve sorun şu ki nişanlım bana, benim aileme,arkadaş çevreme saygı duymuyor. Beni tabiri caizse cepte gördüğü için çevreme karşı da böyle davranıyor. Eltilerime, görümcelerimin eşlerine, onların ailelerine, kendi arkadaşlarına, onların ailelerine, daha yeni tanıştığı iş arkadaşlarına bile her söyledigini tek tek düşünüyor, ona ayıp olur, buna ayıp olur diye. Resmen el iyisi. Bu durumdan dolayı uzun zamandır tartışıyoruz, geçenlerde nişanlımın babası konuşmalarını duymuş, beni aradı ne saygısızlığı yapılıyor diye. Bende evladıyla konuşmasını, ben söylersem şikayet gibi olacagını söyledim, ısrar etti. Sadece bana ve çevreme saygı istediğimi belirttim, kayınbabam da arkadaşlarımın gelip geçici olduğunu, akrabalarıma saygısızlığın önemli olmadığını belirtti. Ben nişanlıma, nişanlım bana saygı duysa yetermiş. Bunu söyleyen adam, nişanımda bir konuşma yaptı ve bana eltilerime asla saygısızlık yapmamam gerektiğini söylemişti herkesin içinde. Ki eltilerim çocukları durmadığı için nişanıma gelmediler, çocukları hasta olduğu için aile tanışmalarına katılmadılar ancak çocuklarımız hasta dediklerinde tatildelermiş. Daha bir kere bile yüz yüze görüsmedik eltilerimle. Benden bu insanlara saygı duymam bekleniyor ancak nişanlımın ailesi bize her geldiklerinde onları protokol gibi ağırlayan akrabalarıma saygısızlık hoş görülüyor. Babayı bir kenara koyuyorum çünkü nişanlım bana saygısızlık ederse ailesi zaten eder. Artık dayanamıyorum, söylediğimde saygısızlık yaptığını kabul de etmiyor, ben kötü bir şey demedim yapmadım diyor sürekli, sırf beni susturmak için iki güzel söz ediyor ve hemen barışalım istiyor. Ona karşı fazlasıyla kırgınım artık, birkaç ay öncesinde beni geçmişimden vuracak bir cümle etti ve gözümde kendini çok küçülttü, geçmişte bir nişan atmıştım şiddetten ötürü, eski nişanlım bana annesinin istediği koltukları almam dediğim için tokat atıp boğazımı sıkmıştı, şimdiki nişanlım ise tartışırken "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demişti. Bu cümle beni ondan aşırı soğuttu, ona bu rahatlığı ben sağladım, en büyük suç bende kabul ediyorum. Ayrılamıyorum çünkü ailem 2. Nişanım olduğu için kızıyor, bu adamın ucundan kıyısından toparlanır tarafı var mıdır? Ne yapabilirim? Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. Uzun yazıp fazlaca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Geçen bi yazı görmüştüm anne tarafı baba tarafı derken hayat karşına bide koca tarafı çıkarıyor diye.koca tarafını bilmeyen de ana baba tarafını bişey sanıyor Evlenınce daha da katlanacagını bil amaBen biraz aileden(teyze,dayı,hala) uzaklaşmak için evlenmek istiyorum. Anne tarafında da baba tarafında da miras meseleleri var, dayım annemi ve teyzelerimin haklarına el koydu, baba tarafında da halam boşandı ve dedemin evine geldi, dedem de kumarbaz amcama bakıyor sanki bebekmiş gibi. Ve sürekli bu insanlarla yan yanayız, sürekli olay, sürekli huzursuzluk. Annem ailesine asla laf söyletmez, dayım, benim işe gidecegim bir gün arabamızı bozup bana kaza yaptırmayı göze aldı, bu miras hırsından. Annem ona bile laf etmedi. Artık kendi evim olsun istiyorum. Ama ailem asla müsaade etmez, onlarda gelip benim yanıma yerleşir, evlenirsem bunu yapamazlar.
Merhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Uzun zamandır dert edindiğim bir konuyu çevremle paylaşamadığım için sizlerden fikir almak istedim. Ben henüz 6 aylık nişanlıyım. Ve sorun şu ki nişanlım bana, benim aileme,arkadaş çevreme saygı duymuyor. Beni tabiri caizse cepte gördüğü için çevreme karşı da böyle davranıyor. Eltilerime, görümcelerimin eşlerine, onların ailelerine, kendi arkadaşlarına, onların ailelerine, daha yeni tanıştığı iş arkadaşlarına bile her söyledigini tek tek düşünüyor, ona ayıp olur, buna ayıp olur diye. Resmen el iyisi. Bu durumdan dolayı uzun zamandır tartışıyoruz, geçenlerde nişanlımın babası konuşmalarını duymuş, beni aradı ne saygısızlığı yapılıyor diye. Bende evladıyla konuşmasını, ben söylersem şikayet gibi olacagını söyledim, ısrar etti. Sadece bana ve çevreme saygı istediğimi belirttim, kayınbabam da arkadaşlarımın gelip geçici olduğunu, akrabalarıma saygısızlığın önemli olmadığını belirtti. Ben nişanlıma, nişanlım bana saygı duysa yetermiş. Bunu söyleyen adam, nişanımda bir konuşma yaptı ve bana eltilerime asla saygısızlık yapmamam gerektiğini söylemişti herkesin içinde. Ki eltilerim çocukları durmadığı için nişanıma gelmediler, çocukları hasta olduğu için aile tanışmalarına katılmadılar ancak çocuklarımız hasta dediklerinde tatildelermiş. Daha bir kere bile yüz yüze görüsmedik eltilerimle. Benden bu insanlara saygı duymam bekleniyor ancak nişanlımın ailesi bize her geldiklerinde onları protokol gibi ağırlayan akrabalarıma saygısızlık hoş görülüyor. Babayı bir kenara koyuyorum çünkü nişanlım bana saygısızlık ederse ailesi zaten eder. Artık dayanamıyorum, söylediğimde saygısızlık yaptığını kabul de etmiyor, ben kötü bir şey demedim yapmadım diyor sürekli, sırf beni susturmak için iki güzel söz ediyor ve hemen barışalım istiyor. Ona karşı fazlasıyla kırgınım artık, birkaç ay öncesinde beni geçmişimden vuracak bir cümle etti ve gözümde kendini çok küçülttü, geçmişte bir nişan atmıştım şiddetten ötürü, eski nişanlım bana annesinin istediği koltukları almam dediğim için tokat atıp boğazımı sıkmıştı, şimdiki nişanlım ise tartışırken "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demişti. Bu cümle beni ondan aşırı soğuttu, ona bu rahatlığı ben sağladım, en büyük suç bende kabul ediyorum. Ayrılamıyorum çünkü ailem 2. Nişanım olduğu için kızıyor, bu adamın ucundan kıyısından toparlanır tarafı var mıdır? Ne yapabilirim? Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. Uzun yazıp fazlaca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Konunun birazını okudum. Bunlar babalı oğullu saygısızlar. Şimdi oğlunun saygısızlıklarına ses etmeyen ileride sana bin beter saygısızlık yapar. En ufak sorunda sen de "el" olursun.Merhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Uzun zamandır dert edindiğim bir konuyu çevremle paylaşamadığım için sizlerden fikir almak istedim. Ben henüz 6 aylık nişanlıyım. Ve sorun şu ki nişanlım bana, benim aileme,arkadaş çevreme saygı duymuyor. Beni tabiri caizse cepte gördüğü için çevreme karşı da böyle davranıyor. Eltilerime, görümcelerimin eşlerine, onların ailelerine, kendi arkadaşlarına, onların ailelerine, daha yeni tanıştığı iş arkadaşlarına bile her söyledigini tek tek düşünüyor, ona ayıp olur, buna ayıp olur diye. Resmen el iyisi. Bu durumdan dolayı uzun zamandır tartışıyoruz, geçenlerde nişanlımın babası konuşmalarını duymuş, beni aradı ne saygısızlığı yapılıyor diye. Bende evladıyla konuşmasını, ben söylersem şikayet gibi olacagını söyledim, ısrar etti. Sadece bana ve çevreme saygı istediğimi belirttim, kayınbabam da arkadaşlarımın gelip geçici olduğunu, akrabalarıma saygısızlığın önemli olmadığını belirtti. Ben nişanlıma, nişanlım bana saygı duysa yetermiş. Bunu söyleyen adam, nişanımda bir konuşma yaptı ve bana eltilerime asla saygısızlık yapmamam gerektiğini söylemişti herkesin içinde. Ki eltilerim çocukları durmadığı için nişanıma gelmediler, çocukları hasta olduğu için aile tanışmalarına katılmadılar ancak çocuklarımız hasta dediklerinde tatildelermiş. Daha bir kere bile yüz yüze görüsmedik eltilerimle. Benden bu insanlara saygı duymam bekleniyor ancak nişanlımın ailesi bize her geldiklerinde onları protokol gibi ağırlayan akrabalarıma saygısızlık hoş görülüyor. Babayı bir kenara koyuyorum çünkü nişanlım bana saygısızlık ederse ailesi zaten eder. Artık dayanamıyorum, söylediğimde saygısızlık yaptığını kabul de etmiyor, ben kötü bir şey demedim yapmadım diyor sürekli, sırf beni susturmak için iki güzel söz ediyor ve hemen barışalım istiyor. Ona karşı fazlasıyla kırgınım artık, birkaç ay öncesinde beni geçmişimden vuracak bir cümle etti ve gözümde kendini çok küçülttü, geçmişte bir nişan atmıştım şiddetten ötürü, eski nişanlım bana annesinin istediği koltukları almam dediğim için tokat atıp boğazımı sıkmıştı, şimdiki nişanlım ise tartışırken "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demişti. Bu cümle beni ondan aşırı soğuttu, ona bu rahatlığı ben sağladım, en büyük suç bende kabul ediyorum. Ayrılamıyorum çünkü ailem 2. Nişanım olduğu için kızıyor, bu adamın ucundan kıyısından toparlanır tarafı var mıdır? Ne yapabilirim? Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. Uzun yazıp fazlaca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
örnek olarak en yakın olayı vereyim. Onlar bohça getireceği gün dayım, amcamlarım, eniştelerim davul getirmişler. Davula da para taktılar. Nişanlım davula para takılmasını tuhaf buldu. 5 lira para atmak için mahalleyi başımıza topladı terbiyesizler, görgüsüzler diye söylenmeye başladı. Olay tartışmaya dönünce de para atmak kaçıncı yüzyılda kaldı,rezil ettiler bizi diye konuyu devam ettirdi.Saygısızlık ne meselâ? Ben anlamadım ona örnek verir misin belki de saygısız bir davranış yoktur sen fazlasıyla alınıyorsundur belki pire için yorgan yakıyorsundur kısacası örnek ver güzelim...ona göre yorumlayalım ?
Hemen ayrıl hemennnn hiç bakma 2. Nişansa ne olacak isterse 10 kere olsun direkt ayrıl düşünme. Bile koşarak uzaklaş.Merhabalar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Uzun zamandır dert edindiğim bir konuyu çevremle paylaşamadığım için sizlerden fikir almak istedim. Ben henüz 6 aylık nişanlıyım. Ve sorun şu ki nişanlım bana, benim aileme,arkadaş çevreme saygı duymuyor. Beni tabiri caizse cepte gördüğü için çevreme karşı da böyle davranıyor. Eltilerime, görümcelerimin eşlerine, onların ailelerine, kendi arkadaşlarına, onların ailelerine, daha yeni tanıştığı iş arkadaşlarına bile her söyledigini tek tek düşünüyor, ona ayıp olur, buna ayıp olur diye. Resmen el iyisi. Bu durumdan dolayı uzun zamandır tartışıyoruz, geçenlerde nişanlımın babası konuşmalarını duymuş, beni aradı ne saygısızlığı yapılıyor diye. Bende evladıyla konuşmasını, ben söylersem şikayet gibi olacagını söyledim, ısrar etti. Sadece bana ve çevreme saygı istediğimi belirttim, kayınbabam da arkadaşlarımın gelip geçici olduğunu, akrabalarıma saygısızlığın önemli olmadığını belirtti. Ben nişanlıma, nişanlım bana saygı duysa yetermiş. Bunu söyleyen adam, nişanımda bir konuşma yaptı ve bana eltilerime asla saygısızlık yapmamam gerektiğini söylemişti herkesin içinde. Ki eltilerim çocukları durmadığı için nişanıma gelmediler, çocukları hasta olduğu için aile tanışmalarına katılmadılar ancak çocuklarımız hasta dediklerinde tatildelermiş. Daha bir kere bile yüz yüze görüsmedik eltilerimle. Benden bu insanlara saygı duymam bekleniyor ancak nişanlımın ailesi bize her geldiklerinde onları protokol gibi ağırlayan akrabalarıma saygısızlık hoş görülüyor. Babayı bir kenara koyuyorum çünkü nişanlım bana saygısızlık ederse ailesi zaten eder. Artık dayanamıyorum, söylediğimde saygısızlık yaptığını kabul de etmiyor, ben kötü bir şey demedim yapmadım diyor sürekli, sırf beni susturmak için iki güzel söz ediyor ve hemen barışalım istiyor. Ona karşı fazlasıyla kırgınım artık, birkaç ay öncesinde beni geçmişimden vuracak bir cümle etti ve gözümde kendini çok küçülttü, geçmişte bir nişan atmıştım şiddetten ötürü, eski nişanlım bana annesinin istediği koltukları almam dediğim için tokat atıp boğazımı sıkmıştı, şimdiki nişanlım ise tartışırken "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demişti. Bu cümle beni ondan aşırı soğuttu, ona bu rahatlığı ben sağladım, en büyük suç bende kabul ediyorum. Ayrılamıyorum çünkü ailem 2. Nişanım olduğu için kızıyor, bu adamın ucundan kıyısından toparlanır tarafı var mıdır? Ne yapabilirim? Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. Uzun yazıp fazlaca vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
Asıl kendi rezil böyle söyleyerekörnek olarak en yakın olayı vereyim. Onlar bohça getireceği gün dayım, amcamlarım, eniştelerim davul getirmişler. Davula da para taktılar. Nişanlım davula para takılmasını tuhaf buldu. 5 lira para atmak için mahalleyi başımıza topladı terbiyesizler, görgüsüzler diye söylenmeye başladı. Olay tartışmaya dönünce de para atmak kaçıncı yüzyılda kaldı,rezil ettiler bizi diye konuyu devam ettirdi.
Ailem de gelir aynı sorunlar devamGenceciksin, kendine ailen için bile olsa kıyma.. Çıkmaz sokak bu ilişki, iyi bitme ihtimali yok, ailesinin leş olduğu da belli..
Memur olmayı başarmışsın, tayin olmayı düşünmez misin?
Oo o zaman haklısın canım..Belli bu adamla olmaz. 2.kez nisan atmş olacağım diyorsun bunun için devam etmek zorunda hissetme bak hersey nasip işi benim kuzenim de 2kez nisan attı hem de en görkemlisinden yapıldı sonuncu nişanı ama olmadı ayrıldılar çok gecmeden çok iyi biriyle evlendi harika ötesi bir hayatı var şuan öyle söyleyeyim...karar senin.örnek olarak en yakın olayı vereyim. Onlar bohça getireceği gün dayım, amcamlarım, eniştelerim davul getirmişler. Davula da para taktılar. Nişanlım davula para takılmasını tuhaf buldu. 5 lira para atmak için mahalleyi başımıza topladı terbiyesizler, görgüsüzler diye söylenmeye başladı. Olay tartışmaya dönünce de para atmak kaçıncı yüzyılda kaldı,rezil ettiler bizi diye konuyu devam ettirdi.
Bu narsistle evlenip bosanirsan daha kotu olacak ya.Annemle babam dedikodudan çok çekiniyorlar, ilkinde akrabalarım nişan attı diye adımı çıkarmışlardı, üzüntüden hastanelik olacaklardı
Adam narsist, seni artik fethettigi icin surekli elestiriyor. Kesin ilk zamanlarda goklere cikarmistir.Arkadaşım o durumu ağzından kaçırdı, bende devamını anlattım. Saygısızlık olarak sürekli eleştiriyor, laf söylüyor. Benim ailem a dese suc b dese suç ancak aynı şeyleri kendi ailesi veya abilerinin eşlerinin ailesi söylese nolmuş ki oluyor anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?