Nişanlılık sürecindeki saygısızlık

Derhal ayrılın, düzelir hiçbir yanı yok. Nişan bi tanışma sürecidir ve nişan atmak ayıp değildir. Sakın başınızı yakmayın.

Balık baştan kokar. Aileni asla dinleme direkt at nişanı. Bir ömür bu problemleri çekebilir misin diye düşün. Evlenip boşanmaya kalksan çok daha zor olacak bir de üstüne seni eve bağlamak için çocuk yaparsa.. biliyorsun ki çocuk olması daha çok erkeğin elinde.. bu tip insana ve böyle aileye sahip insana bir lafıyla herkesi dizecek kadın lazım şöyle cazgır olanlardan. Sen yumuşak kalpli olduğun için seni eziyorlar ve lütfen bunu gör. Nişanı at ve ailene söyleme sonra söylersin. Umarım yaparsın da seninkine şöyle yumruğu sağlam erkek fatma denk gelir o zaman görürler bakalım saygıyı.

Ayrıl lütfen ayrıl elti kim ? Kimm ya bu eltiler kan bağın mı var akıl veriyolar saygıysa karşılıklı yoksa hiç bişey yok onlara yallah basacan tekmeyi

cok mu ariyorsunuz bu tipleri hayret ediyorum ya. Bu adamla hayat cehennem olur. Ailenize olan biten her seyi en açik sekilde anlatin. Bize anlattiginiz gibi. Ve artik bundan sonraki hayatiniz da duzgun saygili bir insanla olmayi kafaya koyun ki 3. bir ev ayisi vakasi yasamayin.

2. Kez Nişan atınca ne oluyor? Evlenip boşanmaktansa 10 kere de nişan atılır. Bu kötü bir şey değil . Asıl kötü olan bile bile berbat bir ilişkiyi evliliğe sürüklemek , lades demek. Geçmişinden bahsedip eski nişanlının yaptığı şiddeti sana hatırlatıp "nolmuş sana bir kere bağırdıysam geçmişteki kişi gibi seni dövüp sövmedik ya" demiş. Çok iğrenç bir davranış bu. Sana ve ailene de hiç saygısı yok. Yüzüğü at ayrıl. Bu kişiyle evlenirsen ilerde burda konu açarsın bana şiddet uyguladı,ilgisiz, soğuk davranıyor mutlu değilim ne yapabilirim diye. Geçmiş ilişkinde şiddete uğradığını anlatman da hata olmuş ne yazıkki.

Guzel kizim ayrılmak icin nasil bir isaret bekliyorsun aileni bosver simdi ayrılma diyen ailen 2 cocukla geri gelsen kabul edecek mi

Geçen bi yazı görmüştüm anne tarafı baba tarafı derken hayat karşına bide koca tarafı çıkarıyor diye.koca tarafını bilmeyen de ana baba tarafını bişey sanıyor Evlenınce daha da katlanacagını bil ama

Son düzenleme:

Ayrilamam dediginiz icin ses cikarmadan ne derlerse tamam diyeceksiniz. Tabi siz sustukca doz giderek artacaktir. Kolayliklar dilerim. Aman elalem ne der, ailem ayrilmami istemiyor kiziyor diye dusunuyorsunuz ama bunlari elalem yasamiyor. Ileride iyi ki elalem ve ailem icin bunca seye katlanmisim diyecekseniz evlenin.

Konunun birazını okudum. Bunlar babalı oğullu saygısızlar. Şimdi oğlunun saygısızlıklarına ses etmeyen ileride sana bin beter saygısızlık yapar. En ufak sorunda sen de "el" olursun.

Şimdi böyle ise evlenince 10 kat artacak saygısızlığı. Bile bile lades demeyin ayrılın

örnek olarak en yakın olayı vereyim. Onlar bohça getireceği gün dayım, amcamlarım, eniştelerim davul getirmişler. Davula da para taktılar. Nişanlım davula para takılmasını tuhaf buldu. 5 lira para atmak için mahalleyi başımıza topladı terbiyesizler, görgüsüzler diye söylenmeye başladı. Olay tartışmaya dönünce de para atmak kaçıncı yüzyılda kaldı,rezil ettiler bizi diye konuyu devam ettirdi.

Hemen ayrıl hemennnn hiç bakma 2. Nişansa ne olacak isterse 10 kere olsun direkt ayrıl düşünme. Bile koşarak uzaklaş.

Asıl kendi rezil böyle söyleyerek

Oo o zaman haklısın canım..Belli bu adamla olmaz. 2.kez nisan atmş olacağım diyorsun bunun için devam etmek zorunda hissetme bak hersey nasip işi benim kuzenim de 2kez nisan attı hem de en görkemlisinden yapıldı sonuncu nişanı ama olmadı ayrıldılar çok gecmeden çok iyi biriyle evlendi harika ötesi bir hayatı var şuan öyle söyleyeyim...karar senin.

Adam narsist, seni artik fethettigi icin surekli elestiriyor. Kesin ilk zamanlarda goklere cikarmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…