Nişanlılık sürecindeki saygısızlık

''Ayrılamıyorum 2. nişanım'' yazmışsınız bence nişanlınızda buna güveniyor. Hiçkimse değişmez hatta evlenince dozu da artacak. Yol yakınken ayrılın.

Annemle babam dedikodudan çok çekiniyorlar, ilkinde akrabalarım nişan attı diye adımı çıkarmışlardı, üzüntüden hastanelik olacaklardı
E bu adamla(!) sonunuz boşanmak boşanınca daha çok üzülmeyecek mi aileniz yapma kardeşim yakma kendini defle bunu adam değil bu

22 yaşındayım, memurum
Mesleğin elinde. Genç evlenmek isteyebilirsin. Ammavelakin aklı başında ,sana,ailene değer veren biri olsun. Akıllı ol,Uyanık ol. Hayatının baharında kendini yakma.
Allah korusun sonra 25 yaşında çocukla boşanmaya çıkarsın. Sonra dersin ki benim yasimdakiler bekar benim durumum ise ortada der üzülürsün.
Sana adam mı yok .

Gerçekten çok şanslısın ki Rabbim yine evlenmeden bir şeyleri gösteriyor sana. Tek diyeceğim ayrıl. Emin ol evlendikten sonra bir şeyler çözülmüyor aksine misliyle çoğalıyor. Evlenmeden bunları yapan nişanlı kişisi ve ailesi evlendikten sonra neler yapmaz. Benim babam da aynı böyle el iyisi bize ve annemin ailesine nefret dolu bir insandı. Mahvettiği hayat sadece annemin değil ben ve kardeşimin de hayatını ve psikolojisini mahvetti. Böyle insanlarla evlenmek hem kendine hem de çocuğuna cehennemi yaşatmak olur. Yol Yakınken şükret ve yönünü çevir. Ailen bir kızar iki kızar seni sokağa atacak değiller ya. Kucağında çocukla 2-3 yıl sonra kapılarına gelmenden iyidir. Kimse yüzünden hayatını mahvetme.

Adam başlı başına bir red flag olmasına rağmen neyi bekliyorsun tam olarak? Size ve düşüncelerinize değer vermeyen insanları çevrenizde barındırırsanız olacağı bu. Bazen buradaki konuları okurken şoka giriyorum ben mi çok abartıyorum yoksa siz mi çok pervasızsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…