- 19 Mayıs 2020
- 46.842
- 209.880
- 548
- Konu Sahibi bilgenperi
-
Asıl ailem için korkuyorum, ablam boşandı, evimize geri geldi, ertesi senede ben nişan attım dedikodular başladıAdamı toplasanız ailesinden yüzlenecek yine başa saracak. Ondaki aile müsade etmez onu toplamanıza zaten, karı ağzına bakma diye zorbalar dururlar. Ailecek hatta sülalecek sırf nişandan döndünüz şu sümüklülere altın muamelesi yapmışsınız, g.tleri kalkmış. İkinci nişandan ayrıldınız diye kızan aileniz boşanmaya gelince sizi sarıp sarmalamayacak. Kendi elinizle çıkmaza sokmayın kendinizi. Bunlar sülalecek ağzınızda salıncak kurup sallana sallana s.çacağına aileniz iki kızıversin. Ölmezsiniz korkmayın.
HaklısınızToparlanmaz. Düzelmez. Ailesi sorunlu kendisi de otomatikman sorunlu. Müstakbel kayınpederinin verdiği cevap ne olduklarını gösteriyor. Bir kayınpeder gelini ile böyle konuşamaz. Oğlunun kulağını çeker. Demek ki ailede edep sorunu var.
Adam terbiyesiz. Eskiyi gündeme getirip sanki dövmedim ya daha ne istiyorsun lutfettim dercesine triplere girmiş. Onu öyle yüz üstü bırak ki feleğini şaşırsın.
2.nişan olsa da yüzüğü fırlat. Emin ol evlendikten sonra çok zor olur her şey. Boşanmak da nişan bozmaya hiç benzemez.
Evlenınce de sen üzüntüden hasta olacaksın.QUOTE="bilgenperi, post: 79067045, member: 1198471"]
Annemle babam dedikodudan çok çekiniyorlar, ilkinde akrabalarım nişan attı diye adımı çıkarmışlardı, üzüntüden hastanelik olacaklardı
Herkes kendi kapısından içeri baksın. Onların da neleri vardır ama siz konuşmayı bilmiyorsunuzdur. Bu insanların elinde kanser olurken ah vah bile etmeyecek insanların fikrinin önemi yok.Asıl ailem için korkuyorum, ablam boşandı, evimize geri geldi, ertesi senede ben nişan attım dedikodular başladı
Haklısınız
Ablam boşandı maalesef. Neler neler söylendi.Bir konuşur iki konuşur susarlar ama iş boşanmaya varınca ne olur?
Asıl ailem için korkuyorum, ablam boşandı, evimize geri geldi, ertesi senede ben nişan attım dedikodular başladı
Haklısınız
22 yaşındayım, memurumYaşınız kaç? Çalışıyor musunuz?
Ya söylesinler ne önemi var ki. Ablanız kim bilir neler yaşadı o zaman dedikodu yapıyorlarmıydı? Ablanız üzülüp ağlarken, boşanmak gibi zor bir kararı alırken elalem neredeydi acaba? Herkes önünde ki b.ku yesin. Biz ablamla bir yıl arayla boşandık. Ohh ikimizde iyi yaptık. Kim ne derse desin. Aileniz üzülür unutur bişey olmaz merak etmeyinAblam boşandı maalesef. Neler neler söylendi.
İşte siz bu adamla evlenseniz sizin sonunuz da aynı olacak. O zaman ne yapacak babanız? Elalem konuşur konuşur susar, onlar için mi yaşıyorsunuz bu hayatı?Ablam boşandı maalesef. Neler neler söylendi.
Memur olmanız güzel, ailenize sandığınız kadar muhtaç değilsiniz. Ama 22 yaşında 2 kez nişanlanacak kadar evlilik peşinde olmanız normal değil ya. O yaşta yanlis kararlar alıyorsunuz ki bu çok normal. Daha çocuk yaşta tanismissiniz ilkiyle, bunda da çok olgun sayılmazsınız. Ayrılıp biraz hayatı yaşayın, kendinizi ve insanları tanıyın. İnsan 40 50 60 sene evli kalıyor zaten kaçmıyor evlilik.22 yaşındayım, memurum
Gercekten doğru demişsiniz. 22 yaşında bu ne acele evlilik için.Elalem ne der diye hayat yasanmaz. Millet konusur konusur susar, bu hayati siz yasiyorsunuz.
Benim takildigim nokta bu yasta ne ara iki kere nisanlandiniz. Mesela bu kisi ile ne kadar suredir birlikteydiniz?
Yasiniz cok genc, biraz hayati kendinizi taniyin. Hayatiniza aldiginiz insanlar konusunda daha secici olun, tam olarak tanimadan evlilik yoluna girmeyin.
20 yaşındasın, ikinci nişanın ve 6 aydır nişanlısın… ailen de böyle yapıyor. Cahil insanların evladı olmak kolay değil Allah yardımcın olsunAnnemle babam dedikodudan çok çekiniyorlar, ilkinde akrabalarım nişan attı diye adımı çıkarmışlardı, üzüntüden hastanelik olacaklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?