Nişanlılık sürecindeki saygısızlık

Asıl ailem için korkuyorum, ablam boşandı, evimize geri geldi, ertesi senede ben nişan attım dedikodular başladı
Haklısınız

QUOTE="bilgenperi, post: 79067045, member: 1198471"]
Annemle babam dedikodudan çok çekiniyorlar, ilkinde akrabalarım nişan attı diye adımı çıkarmışlardı, üzüntüden hastanelik olacaklardı
Evlenınce de sen üzüntüden hasta olacaksın.
[/QUOTE]
Muhtemelen

Asıl ailem için korkuyorum, ablam boşandı, evimize geri geldi, ertesi senede ben nişan attım dedikodular başladı

Haklısınız
Herkes kendi kapısından içeri baksın. Onların da neleri vardır ama siz konuşmayı bilmiyorsunuzdur. Bu insanların elinde kanser olurken ah vah bile etmeyecek insanların fikrinin önemi yok.

Haklısınız

Aman milletin agzi hic durmaz. Ama bu kisi seni yarin öldürse gelip helvani yerler, üstüne cay neden yok derler ve iki hafta sonra unuturlar. Böyle insanlar icin ömür yakilmaz

Ablam boşandı maalesef. Neler neler söylendi.
Ya söylesinler ne önemi var ki. Ablanız kim bilir neler yaşadı o zaman dedikodu yapıyorlarmıydı? Ablanız üzülüp ağlarken, boşanmak gibi zor bir kararı alırken elalem neredeydi acaba? Herkes önünde ki b.ku yesin. Biz ablamla bir yıl arayla boşandık. Ohh ikimizde iyi yaptık. Kim ne derse desin. Aileniz üzülür unutur bişey olmaz merak etmeyin

22 yaşındayım, memurum
Memur olmanız güzel, ailenize sandığınız kadar muhtaç değilsiniz. Ama 22 yaşında 2 kez nişanlanacak kadar evlilik peşinde olmanız normal değil ya. O yaşta yanlis kararlar alıyorsunuz ki bu çok normal. Daha çocuk yaşta tanismissiniz ilkiyle, bunda da çok olgun sayılmazsınız. Ayrılıp biraz hayatı yaşayın, kendinizi ve insanları tanıyın. İnsan 40 50 60 sene evli kalıyor zaten kaçmıyor evlilik.

Milletin ağzı sussun diye hayatını cehenneme mi cevireceksin. Konuşan konuşsun. Ailen de bir iki üzülür gecer. Çok zor gelirse istersin bir tayin yer degisimi uzaklaşırsın. Bu adamın nesini toparlamaya çalışacaksın. Eltilerine hizmetçi olursun artık elalem laf etmesin diye. Aklını başına al istersen 10 nişan at önemli olan sensin

Elalem ne der diye hayat yasanmaz. Millet konusur konusur susar, bu hayati siz yasiyorsunuz.
Benim takildigim nokta bu yasta ne ara iki kere nisanlandiniz. Mesela bu kisi ile ne kadar suredir birlikteydiniz?
Yasiniz cok genc, biraz hayati kendinizi taniyin. Hayatiniza aldiginiz insanlar konusunda daha secici olun, tam olarak tanimadan evlilik yoluna girmeyin.

Gercekten doğru demişsiniz. 22 yaşında bu ne acele evlilik için.

Annemle babam dedikodudan çok çekiniyorlar, ilkinde akrabalarım nişan attı diye adımı çıkarmışlardı, üzüntüden hastanelik olacaklardı
20 yaşındasın, ikinci nişanın ve 6 aydır nişanlısın… ailen de böyle yapıyor. Cahil insanların evladı olmak kolay değil Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…