Nişanlılık sürecinde benzer olaylar yaşayan var mı

Güzelim bu cimrinin teki ya. Daha iş ciddiye binmemişken iyice düşün. Evlilikte de böyle gideceğini unutma

Evlenip hayatini mahvetmeye cok meraklisin sanirim dinen hocalarin ve tüm iliski uzmanlarinin soyledigi sey cimri insanlardan kosarak kacmaktir onun sofrasina oturup yemek yemek bile hastalik yapar derler büyüklerimiz yani hayatinizi bu sekilde devam ettirmek cok zor olur degistiririm demeyin degistireemzsiniz ben sadece 2 ay dayanabilmistim böyle bir adam ve ailesine evet manipüle ediliyorsunuz bu arada

Kettle nasıl gereksiz oluyor yahu? günde 8 defa kullanılan şey gereksiz olur mu?
Bence de gereksiz,kettle da Bes dakkada ısıtıyor suyu cezve de:) gereksiz elektrik sarfiyatı üstelik içi kireç tutuyor, cezve gibi çaydanlık gibi makinaya da atamiyorsun, elektronik alet.
Ama koca adayi haklı mı? Hayır cimri:)

Bu kişi cimriden de öte. Seni sevmiyor gibi geldi bana. Her şeye " ne gerek var?" demiş. Robot ile kettle alınan ilk küçük aletlerdendir. Hani öyle lüks şeyler değil.

Gelinliği bile zoraki kabul etmiş. Bu devirde bedavadan biraz pahalı gelinlik bulmuşsun. Onu da öyle pis pis giymeni istiyor. Pes doğrusu!

Zaten düğün olmayacakmış. Büyük bir masraftan kurtulmuşsunuz. Düğün yapmayacağiniz için gelinliğin, ev eşyalarının en güzelini alabilirsiniz. Hiç de zorlanmazsınız da işte...

Kettle nasıl gereksiz ya.
Yemeğe su koyman gerek hemen ısıtıp koyarsın. Çay hızlı hazır olsun dersin kettle ısıtırsın. Bi kahveye yapıyım dersin düğmesine basarsın. Sıcak suyla tezgahı temizleyim dersin ısıtırsın. 2 dk 2 tabak yıkayım dersin sıcak su dökersin...
sürekli ocakta su ısıtmak, beklemek, su miktarı kadar kap aramak ayh içim daraldı. Kettle önemli yani

Gayet gözü tok birisiniz. Her şeye ok demişsiniz. Adam olan ne güzel kız buldum o bana bu kadar yardımcı oluyor ben de istedipi bir şeyi yapayım diyeceğine daha nerden kurtarsam kâr diye bakıyor.
Olay şu siz tamam dedikçe size layık görmüyor ve sürekli azına ikna etmeye çalışıyor. Evlendikten sonra bundan daha beter olur. Her şeyi çok görür.
Gelinlik kettle yani bunları da çok görmesin.
Restinizi çekin. Sizin yaptığınız iyilikleri anlamıyorsa aldırın almıyosa salın gitsin bence.

Cezveyle niye kıyasladınız ki şimdi. Tek yaşayan minnak biri misiniz

Hadi 1 litre suyu kaynatalım ocakta 5 dk da? Bu sefer de gaz ya da tüp israfı oluyor.

Benimki bozuldu almadım yenisini ama eksikliğini hissediyorum.

Paraya sizden daha çok değer veriyor.İlerde evlenip hamile kaldığınızda özel hastaneyi unut veya bebeğine istediğin gibi hazırlık yapmayi hasta olursan evde iyileseceksin yeni çıkan kıyafetlerde ne gerek var kıyafetlerin yeni diyecek.Eve aksesuar bile alamayacaksin.En güzel ve bir kez yaşanacak anlar için bile bukadar baskı kuran bir adam sanmıyorum ki iyi bı koca iyi bı baba olsun

Kettle bende sevmem hem elektrik hem isitma sistemlerini sevmiyorum hem mutfakta kalabalik/ daha gerekli bir cihaz icin yer ayirma gibi sebepler ile tercih etmiyorum
Ama adam itici, yok yani hic oluru yok. En guzel yillariniz 8 sene nasil gecti hediye gezme yeme icme
Bu adamla omur gecmez
Gelinlik pazarligi nedir hepsinin telafisi var gelinlik bir tane. Insan utanir ama imkansiz

Bu kadar olaya rağmen daha aymadıysanız geçmiş olsun.Ayni eve girince kaba tabirle kafanıza kaka kaka daha iyi gösterir kendini.Gormek isteyene,duymak isteyene evren ne msj verir.Kapi duvar olunca elden ne gelir Size gelinliği layık görmeyen,olursa kirlisini giymenizden utanmayan adam, evlenmek için evleniyor,yemeğim pişsin,canım isteyince seviseyim,donum yikansin , Bundan safını bulamam,kimse bu cimriligimi çekmez, gözü açılmadan nikahı basayım......

Asıl gereksiz kendisi. Küçük ev aletleri genelde kız alır da, siz ortak mı alıyorsunuz. Herşeye de karışıyor böyle...

Eşim sondan pintoş oldu. Yine de aldığıma karışmaz. Yoksa çekemem

muhtemelen ne yazarsak yazalım nikahı kiyacaksin. buna son zamanların tabiri ile "acılara yürüyor korkmuyorsun" diyebiliriz. korkunç şekilde cimri bu tutumluluk olayını aşmış artık. gelinlik ya...bir genç kız kaç kere gelinlik giyer ki sadece neredeyse kuru temizlemesi için para ödeyecek. önceki gelin elbette misler gibi temiz vücudu ile giymistir ona ne şüphe ama düğünde terlemesi, gelinliğin yerleri süpürmesi hususunu ne yapacağız? iyi düşün bile bile kendini ateşe atma....

Kardesim sen bu adamin cimri ve cekilmez bir adam oldugunu 8 yilda anlayamadiysan biz ne desek bos. Sana ikinci el gelinlik aldirmis kurutemizleme bile yaptirmiyor sen hala kendini sorguluyorsun e boyle saf saf devam et oda seni herseyden esirgesin sinir oldum ya gozunu ac biraz

Konu sahibi olur böyle şeyler, hepimiz yaşadık takma, boşver minvalinde yorumlar beklemiş olacak ki hiç cevap vermemiş. Eh ne diyelim Allah mesut etsin. İnşallah düzelir.

Yavrum sen aklını peynir ekmekle mi yedin? Etrafında da anan baban yok mu seni uyaran arkadaşın vs? Bu adamla evlenilir mi he güzelim? Sen niye inatla belanı bulmaya koşarak gidiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…