Nişanlılık sorunsalı

Hayır işine şeytan çok karışırmış derler. İçinize siniyor mu? Nişanlınızın olumlu özellikleri neler bir tartın şüpheye düştüyseniz tek bi olaya bakmakla tabi ki olmaz ama dediğiniz olayda rahatsızlığınızı söylediğinizdeki tepki her olayda böyle ise ve rahatsız oluyorsanız ...

Abartmiyorsunuz ama bir kadın neden kendi yaşadıklarını çocukları yaşasın ister bunu anlayamam
Böyle bir babadan mağdur olup gidip aynisiyla evlenip ilerideki çocuklarınıza aynı şeyleri belki daha beterini yaşatacaksınız , cocuk olsam sizin gibi anne istemezdim

para kazandıkça söz sahibi olduğunu bunun iyi olmadığını mı? davarın tekiymiş. Acilen ayrılmalısınız. Mağara ayrısı. Bence siz de gayet farkındasınız babanıza benzediği için psikolojik olarak çekici gelmiş size. Bu adamdan ayrıldıktan sonra da psikolojik destek almalısınız. Yoksa hep babanıza benzeyen adamı seçersiniz

Onlar tabi ki düğün salonunu vs ayarlar. Ohh ne güzel ezecek kız bulduk. Hemen kapatalım bunu diyorlar. Siz cesaretli ve kararlı duracaksınız. Onların işine geliyor sizin gibi uysal biri. Nişanlınızın kendisi gibi bir nişanlısı olsaydı düğün günü bile olsa ayrılırdı. Bir de sağlam döverdi.

++++
Konu sahibesi bile bille ezilmeye gidiyor malesef

Bu adamla evlenme lütfen daha şimdiden senin fikirlerini önemsemiyor.Kaba saba cahil nişanlım beğendiğim eşyayı almasaydi kavga ederdim.Ki sen ne istiyorsan alalım dedi sadece koyu renk ortak karar verdik.Bende ona sordum güzel mi diye ortak kullanacağız.Ayrica kız erkek ayrımı yapıyormuş hayatin zindan olur yapma evlenme.

Aynen aşırı merak ediyorum bu mobilya konusunda sadece erkeğin zevki doğrultusunda karar veriliyor mu? Ona kalırsa beni düşünmüş herşeyin iyisi olsun istemiş ben baktığı bütce doğrultusunda kendi zevkime göre şeyler bakıyordum elbette herşey benim istediğim gibi olmayabilirdi ama en azından bi takım benim zevkime göre olsaydı. Ben uzun yıllar mecbur bırakılan eşyaları kullanıcam. Belki burada atsam bi çoğunuz o tarzı daha çok beğenicek ve ya benim tarzım daha çok beğenilcek ne önemi var ki? Her kız içine sinen şeyleri kullanıyorken benim neden içimde kalıcak

Burada olay sadece eşya da değil kardeşim.Esyasiz da mutluluk olur.Ama karşındaki insanın parasi olupta seni önemsemiyorsa burada ciddi sıkıntı var.Kadinin gönlü hoş edilir.O ise gittiginde o evde sen vakit geçireceksin.Esya ufacık cizilse suçlu olursun.
Erkek çocuk kız çocuk muhabbeti daha tehlikeli belki çocuğun olmayacak hep kız doguracaksin kimbilir ezilip duracakmisin sen.Cocugunu da hor görür.At gitsin nişanı.Sevse böyle davranmaz.Seninle soyu devam etsin.Cinsellik yaşamak için evleniyor.

Sen asikmisin bu adama.Ask yoksa kolay ayrilirsin.

Yazdıklarından naif kırılgan birisi olduğun çok belli ki böyle olma sende çirkef ol diyenler var ama bence kendini yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz.

Ben ayrılabileceğine inanmıyorum. Evlenirsin. Nişanlına benzeyen bir tanıdığım var, evde ki salon dizaynına kendisinin karar verdiğini söylemişti. Çok garipsemiştik çünkü ev, eşya bence kadınların daha çok ilgi alanı ki benimde gönlüm de yara olduğu için ev eşyaları çok üzüldüm size.

Tanıdığım kişi evliliğinde sorun yaşamıyor bu arada ama nasıl yaşamıyor ? Karısı tamamen ona bırakmış kendini ne derse kafa sallıyor uysal birisi zaten itiraz etmek fikir belirtmek yok. Benim gibi birisi olsa adamı boğazlar yapamayız asla. Diyeceğim o ki eğer evleneceksen ya kendini ona bırakacaksın ya da huyunu suyunu çözüp istediğin şeylere ikna edebilirsen edeceksin. Ama beğenmediğini söylediğin halde mobilyaları almış olması hiç umut vermedi bana üzgünüm.

Nasıl tanıştınız? Nişanlandınız ? Bu kadar ilerlemeseydi keşke

Sizi anlıyorum eşimde aynı böyle illa herşey onun dediği olacak eskiden çok kızıyordum üzülüyordum şimdi kendi haline bıraktım tabi biz 11 sene evliyiz

Beğenmediğimi söylediğim halde aldı gibi bi durum olmadı ona açıklık getireyim. Ben evler küçük diye açık renkli ferah görüntülü evler seviyorum oda koyu renkten yana mobilya güzeldi aslınsa ama koyu renk acık renk kabul etmeyeceğini bildiğim için bağırıp çağırmıstı öncesinde onun zevki doğrultusunda beğendik aldık.
Ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık ilk gün evlenmek istediğini söyledi zaten ciddi ilerledi

Çok dert değil diyorsan için rahatsa düşünme o halde huzursuz etme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…