Nişanlılık sorunsalı

Ben mobilya konusunda heves ettiğim herşey içimde ukte kaldı vs dedim konuşmak bile istemediğimi söyledim çok alttan aldı mobilya ları değiştirelim de dedi henüz yüzyüze konuşamadık

Adam tehlike sinyallerini önünüze arkanıza sağınıza solunuza sermiş. Siz de sanki hayatınızın kontrolü kendi elinizde değil gibi devam ediyorsunuz tüm bu işaretleri gördüğünüz halde.

Yorumunuz doğru boğazımda yumru ile okudum gözlerim doldu sesim titriyor. Ama artık babama karşi boyun eğme yok muhatap olmuyorum mecbur kalıyorsam da başkaldırıyorum. Bizim tanışma nişanlanma çok hızlı gelişti benim kadın erkek ilişki deneyimim yoktu pek tecrübesizim bu konuda hızlı geliştiği için de pek göremedim yeni farkediyorum. Özellikle mobilya konusunda patlak verdi neden ben bu kadar yokum diye içselleştiriyorum kalbimi incitiyor belki baskası olsa kızar bagırır cagırır izin vermez ama beni yaralıyor

Bu iliski turunu biliyorum. Sadece konu sahibi bilerek mi secti, tuzaga mi dustu onu merak ettim.

Cunku bilerek sectiyse, bu kisilik yapisiyla savasip degistirme amaci guduyor olabilir icten ice.(babami iyi biri yapamadim, ama kocami yapabilirim sanrisi)

Yok tuzaga dustuyse kendisini daha kolay kurtarabilir.

Bu sebeplerle sordum aslinda. Ozetle bilerek ya da bilmeyerek bosanmayla ya da asiri mutsuzlukla sinanacak bir evlilik kapida.

Cok uzuldum.

genelde ben böyle bir şey olunca mızmızlanıyorum ve sonuçta orta noktada buluşuyoruz istediklerim yapılıyor.

nişanlına söz geçirmeye çalış yoksa evlilikte daha zor olur

Yara almak bir yana: Su anda bütün geleceginiz söz konusu. Bir insanin söz hakki sahibi olmasini aldigi maasina baglayan bir insan zihniyetini ortaya koyuyor. O evde o esyalarla ondan cok siz yasayip ilgileneceksiniz. Sizi bu kadar yok saymasi sizinle evlenme nedeninde sevgi ve saygi cercevesinde degilde, sizi yönetebildigi icin sürdürdügünü gösteriyor. Yani siz bir bas kaldirmaya baslasaniz asil gercek yüzü o zaman cikacak. Babanizla yasadiklarinizi bu sefer cocugu rolünde degilde, annenizin rolünde yasayin ve buna hazir olup olmadiginizi sorgulayin. Sahsen topuklarimi popoma vura vura kacarim

Bende üzüldüm. Aslinda bütün cocuklara psikolojik egitim verilmeli sonra es seciminde böyle durumlarla karsilasmamak icin. 20li yaslarda ben evlilik yapsam yemin ederim ayni hataya düserdim. Sansimdan daha bilinclendikten sonra esim karsima cikti.

Evren size mesaj veriyor

Benimki de sevgisinden aşkından ölüyodu hala da öyle ama bana karşı saygısı yoktu baktım olacak gibi değil ayrıldım. Ben de nişanlıydim ama bitirdim işte hem de sevdiğim halde.

En tatlı zamanlarımda bana saygı duymayacak ,bağırıp çağıracaksa ilerde neler olur acaba ? Aynı şey sizin için de geçerli

Normal sevgililik sürecinde karşılaşsam 1 dk durmam ondan zaten geçmişte ilişki denebilecek türden deneyimim olmadı. Ama şuan herşey çok ilerledi düğün salonları tutuldu eşyalar alındı ailesi bana iyi davranıyor konuşsam etsem sözüme de gelcek gibi benden ayrılmayacağını biliyorum ama bu ilişki zaten beni zorlucak o niye ayrılmak istesin ki

Yani eğer ki yüzüğü atma durumunuz yoksa sizde cazgır bir insan olacaksınız.deli deliyi görünce değneği saklarmış ya o hesap. Ama bence evlilik işini çok iyi düşünün.

Dügün sabahi vazgecen insanlar taniyorum. Salon tutuldu diye evlenilmez. Benimle kuaföre baska bir gelin dayak yedigi halde evlendi cünkü annesinin sözüyle "Ortaya ciktik bir kere, herkes biliyor". O kiz hala dayak yiyiyordur bosanmadiysa. En azindan hayatda oldugunu umuyorum.

Bizim de eşyalar alınacaktı tam . Ceyizim tamamdı şimdi o hevesle aldığım şeylere bakmak bile gelmiyor içimden. Ama bunlar bir süreç ve geçeceğine inanıyorum. Öbür türlü hayatımı mahvedecektim belki de.

Sizden ayrılmaz ama kabullenmek zorunda kalır. Bana da 7 ay oldu direk ulaşamadığı için hala gönderme yapıyor sevdiğini yazıyo ama o tren kaçtı bir kere olan oldu...

Arkadasim, yuksek duzeyde manipulasyona ugruyor ve kandiriliyorsunuz.

Altinlar, kadin calissin veya calismasin kadinin kotu gun parasidir. (Ölum olur, bosanma olur, aldatilirsiniz vs herneyse)

Kararlari ben alirim, reis benim, yigit benim, erkegim ben kafasindaysa tipis tipis para biriktirecek kendi alacak arabasini. Bu erkek modeli de yeni turedi, hem aslan sanilayim kukreyim, hem de daglari esim delsin.

Söz hakkın olmayacak bir evliliğe doğru gidiyorsun gibi geliyor bir yandan bana. Olumsuz yorum yapıp fişteklemek de istemiyorum tabi ama. Aileniz bu işe ne diyor

Katiliyorum. Genclik / toyluk yuzunden bu hataya hepimiz dusebiliriz.

Konu sahibinin nisanlisi kendini baya acik etmis aslinda. Konu sahibi de farkinda bircok seyin. Ben kendini kurtaracagina bu hataya dusmeyecegine inaniyorum.

Söz hakkın olmayacak bir evliliğe doğru gidiyorsun gibi geliyor bir yandan bana. Olumsuz yorum yapıp fişteklemek de istemiyorum tabi ama. Aileniz bu işe ne diyor
Ablamla paylaştım. Evlilik sürecinde olan arkadaşlarin hep zevki doğrultusunda alındı herşey. Benim herşey içimde ukte kaldı vs dedim. Ama ciddiye almıyor beni o arkadaşların yüzük attırcak sana diyor halbuki kimseye demedim esyaları o seçti benim zevkime uymuyor vs demedim arkadaşlarima. Haberleri yok

Katiliyorum. Genclik / toyluk yuzunden bu hataya hepimiz dusebiliriz.

Konu sahibinin nisanlisi kendini baya acik etmis aslinda. Konu sahibi de farkinda bircok seyin. Ben kendini kurtaracagina bu hataya dusmeyecegine inaniyorum.
Onunla konuşma yaptım ayrılcağımı anladı zaten. Çok net bir şekilde tavrımı koyucam yüzyüze konuşmadık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…