Nişanlılık dönemi:((

+1 diyorum

Hangi ülkede aldın bu eğitimleri merak ettim. Afrikanın hangi kabilesinde? Onlar bile senden daha mantıklı kararlar verebilirler çünkü. Hadi okumasan bile hiç mi kendini geliştirmedin, çevrendeki insanları gözlemlemedin, çıkarımlar yapmadın? Evde kalırım, adım çıkar vs. Bu kadar eziklil pes dedirtti bana. Kendin söylemişsin zaten durumunu.

Kaçabildiğin kadar uzağa kaç.
ne demek koca mı koca.yanında dursun. iki yıl sonra sinir hastası olmak istiyorsan evlen.
kendine bu kötülüğü yaparsan ömür boyu kendini affetmezsin.burdaki yorumları hiçe sayma.hepsi tecrübenin sonucu söylenmiş sözler.kendini şöyle bir silkele ve kendine gel lütfen yoksa ömür boyu ağlayacaksın ne yazık ki..

sırf bir baskası laf soyleyecek diye istemedigin biriyle evlenip hayatını mahfetme herseyi cekicek olan sensin hayati yaaiycaak olan sensin kimsenin umranda olmaz yarin obur gun daha kotu oldugunda bosandgnda bu sefer falanci aoyleymis filanci boyleymis kocasi birakti onu derler aklini basina topla

Sözden önce bitip gitseydi keşke demişsiniz ya..Evlenince de keşke nişanda bitseydi diyeceksiniz.Bu adamın size yaşattıkları yaşatacaklarının teminatıdır.Kapanırsanız dahi bu adamın durulacağını düşünmüyorum ben.Arızalı bir tip,yastığı neden buraya koydun diye kavga bile çıkartabilir.Adam sizi sevmiyor,size saygı duymuyor.Lütfen yakmayın kendinizi lütfen..Bi kez geleceksiniz dünyaya,değer mi bu adam için ömrünüzü yakmaya?

Hayatini kendin icin yasa. Baskasi icin yasarsan sonuclarina onlar degil sen katlanacaksin bunu unutma.

Evlende gör dunyanin kac bucak olduğunu. Kafayimi yedin böyle bir adamla bir ömür hayat gecer mi?

gel benim kölem ol hem ben senin ne giydiğine karışmam bana yemek yapsan yeter napcan bu adamı

Millete göre yaşama kendinden ödün verme o eve girince senle nişanlın kalcaksın ömür boyu böle olur değişmez o huylu huyundan vazgeçmez yol yakınken bitir şimdi ağla ilerde çok aglıcagına . BİTİRRRR MİLLETİ S... ET..

Nişanlınızla ilgili hiç iyi bir taraf göremedim. Zaten mutsuzsunuz.sonra da mutsuz bir evliliğe başlamayın..nişanlılık tanıma sürecidir.. Size kesinlikle saygısı olmayan bir adamla yapamazsınız... Benim bir arkadaşım imamla evli ve açık saçlı..dinde saygı budur zaten.. Evlenince zaten tesettüre zorlayacak.. Ama bizim insanımızın çoğu bilmez ki tesettür kıyafetle değil, ahlakladır.. Lütfen kimsenin size göstermediği saygıyı siz kendinize gösterin. Kamuda memursunuz..evlilik bir kurtuluş değil, işkenceye dönüşmesin..lise mezunu olmanın ezikliği ile de hareket ediyor olabilir.. Bunun hep böyle gitmesi yüksek ihtimal..ayrıca evet çok mutlu nişanlılar var çevremde. Başta kuzenim..ikisi de akşamı zor ediyoruz diyor birbirimizi görmek için..maşallah herkes imreniyor..cafeye sinemaya gidemeseler bile şöyle bir yürüyüş yapıyolar mahallede..yolda buldukları değişik bir taş bile vitrinde baş köşede..lütfen etrafınıza bakın, nişanlılık tanıma sürecidir.iyi düşünün, öyle ciddi bir karar verin derim

Ben olsam evlenmezdim. Sonra aglayacagima şimdi ağlarım. Ne size ilgi gösteriyor ne aile ile samimi olmak istiyor. Bencil bir kişilik. Allah sabır versin size. İnşallah en kisa surede eski huzurunuza kavuşursunuz.

Böyle bi adamı nasıl sevebiliyosun? Sana Düzel dediğinde tekmeyi bassaydin ya.hem bikaç ayda ne sevgisi bu? Nerden geliyo bu yokluk, erkek mi kalmadı allah askina

bence sen de sevmiyorsun.
evde kalma korkusu, laf söz olur korkusu yaşıyorsun.

ama boşver. çocuklu ve dul kalmak daha kötü değil mi ileriye bakınca?

gezmek tozmak arkadaşlarla takılmak yasak. işe gidip para kazanmanı neden yasaklamadı hayret?

Lütfen cesur olun, korkmayın ve bu ilişkiyi sonlandırın sevgili mlt44 . Okurken inanın benim ruhum daraldı buradan. Erkek arkadaşınız baskıcı ve despot biri. Aşağılık kompleksine sahip bir profil çiziyor ve buna uygun olarak da sizi sindirmiş. Silkelenin ve kendinize gelin. Hayatınızı sahiplenin boşverin başkalarını.

acilen bırak şu adamı neden uğraşıyorsun zaten sen sen değilsin artık o adamın kafasında çizdiği profil deki kadın olma yoluna doğru ilerliyorsun....MALESEF

O kadar okulu boşuna okumuşsunuz kusura bakmayın ama.
Resmen adam sizle devam etsin diye uğraşmış, ne derse yapıp, o kalıba girmişsiniz.
Biraz kendinize saygınız olsun.

Böyle bir adamla nasıl ömür geçer ki?
Yol yakınken ya kendini değiştirsin yada ayrıl.

Nişan tanıma evresidir onu da geçtim bu adam (pardon adam dedim) ne olduğunu sana en başta göstermiş ne demek gidip yalvarmalar özür dlemeler bu kadar mı değersizsin sen bu kadar mı düştün aşktan öldün ne demek seni cezalandırması onu giyme bunu giyme demesi sen bu kadar değersiz bir varlık mısın bende nişan attım hemde düğüne 2 ay kala bu çok zor bişey değil bir de memursun yani 29 yaşına gelmişsin benden büyüksün ki daha mantıklı düşünmen gerek ama sana gerçekten hayret ettim ve pess dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…