- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
neyse okudum. bi de kamuda çalışıyosun hala annenin koca mı koca mı lafına filan bakıp hala derdi senin yakan kıçın başın arkadaşların olan bi adamla berabersin. pes yani pes. niye çalışıyosun ki hem işi de bırak erkekler filan vardır orda.
ya ne korkusu Allah aşkına olursan ol bi gün iki gün konuşurlar ömür boyu çekmekten iyidirkorkuyorum kendimde o gücü bulamıyorum eski sevgilim yüzünden rezil olmuştum şimdi buda olursa adım çıkar diye korkuyorum
kim aglamak ister ki en güzel geçmesi gereken dönemde bende istemiyorum ama bu gidişle ömür boyu aglayacagımee ne yapmayı düşünüyorsun ömrünün sonuna kadar ağlamayı mı?
eski sevgilim yüzünden hep böyle oldu yoksa ben dik durusu olan biriydimBastan taviz vererek hata yapmissiniz
Sakin evlenmeyin cok cok mutsuz olursunuz
Oyy oyy neden bu kadar taviz veriyorsunuz ki
Çıksa ne olur. Ben olsam bu adamla evlenmektense oturduğum yerden çeker giderim, tayin isterim. Ailem baskı yapmaya kalkarsa onlardan da uzaklaşırım. Böyle iğrenç biriyle evlenilir mi göz göre görekorkuyorum kendimde o gücü bulamıyorum eski sevgilim yüzünden rezil olmuştum şimdi buda olursa adım çıkar diye korkuyorum
hayır bi de adam hayatının içine etmiş. etrafında arkadaşın kalmamış. istediğin kıyafeti bile giyemiyosun. ilgilenmiyor gezmiyor senle. niye hala nişanlısın nesini seviyosun?
korkuyorum kendimde o gücü bulamıyorum eski sevgilim yüzünden rezil olmuştum şimdi buda olursa adım çıkar diye korkuyorum
herkes kapısını kapatıp mutlu mesut yasantısına devam edecekduyulduysa duyuldu evlenince seninle mi ağlayacak bu çevre?
aile karşıda söyledigi bu ben buyum ben böyleyim benim cicim günlerim ayım yok diyorNişanlılık tanima sürecidir, ki sen nisanliliktan once gayet de gormussun gercekleri, adam kendini hic gizlememiş ki..
Devam etmekteki ısrar nedir, bile bile?
üçgündür bunu düşünüyorum nişanı yarın atsam mı diyeanneni hiç takma oda nasıl zihniyetse koca mı koca ne ya yarın iftarda yüzüğü çıkar ve ver
korkuyorum kendimde o gücü bulamıyorum eski sevgilim yüzünden rezil olmuştum şimdi buda olursa adım çıkar diye korkuyorum
bende bilmiyorum bazen diyorum acaba ben gerizekalımıyım insan acıyı üzüntüyü kısknclıgı bunaltımayı sever mi diye belkide sevmiyorum kendimi kandırıyorum
nişanlıyken böyleyse evlenince hepten cozutur bu, neyinden geçemiyosun ayrıl gitsin dünya onun etrafında dönmüyor öğrenir belki
Amin Allah razı olsun. onun sevgisi benim sevgimden fazladır biliyorum bende sonunu iyi görmüyorum evlensem bile mutlu olamayacagım farkındayım artıksevip anlaşamayıp ayrılan çok kişi var sevmek hep yetmiyor sen kendinden yeterince ödün vermişsin zaten yapma artık sonunu iyi görmüyorum sanki siz peşinden koşuyorsunuz gibi onun umrunda değilsiniz bence ayrılın böyle bitsin ne karar verirseniz verin pisman olmazsiniz inşallah
nefret ediyorum şöyle başkasını açıkken beğenipte kapatmaya çalışan insanlardan resmen dinden soğutuyolar insanları açıkken yapan kapalıykende yapar sanki açıklar bişey yapıyo gibi erkeklenip kapatmaya çalışıyolar geri kafalı zihniyetler sende ayrıl ne her dediğini yapıyosun ki zaten hata sende
Siz söyleyemiyorsaniz nisanliniza rest cekin dedigin hicbirseyi yapmayacagim deyin o sizi biraksineski sevgilim yüzünden hep böyle oldu yoksa ben dik durusu olan biriydim
Adam tam bir psikopat ve siz bununla evlenmek istiyorsunuz.. bol sansdünya kendi etrafında dönüyor sanıyor ben güzel sarısın bakımlı gözleri yeşil olan bi kızım cevremde begenilen görücü çok olan bi kzıdım ama kendide yakışıklı ama yan yana geldiğimde beni daha güzel bulurlar ama o kendini daha güzel bulur ben sana baktımm bakmasam kimse bakmazdı der . kendimi ben biliyorum ama pskojimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?