- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.623
- 158
- Konu Sahibi Sessizzz09876
kızlar biz bu yaz evlenecez sözde agustos ama daha ne tarih var ne mobilya ne salon ne nikah günü gelinlik yanı hiçbirşey kısacası nasıl evlenecez bilmiyorum aile yardımcı olmuyor (maddi manevi) maddi olmasa bile manevi destek bekliyoruz oda Yok nişanlım olacak diyo bu sene ama bn bilmiyorum ayy daraldım valla şimdiden kilo vermeye başladım sizce geç kalmıyor muyuz hazırlıklar için 4 ay var yani. Not:2 senedir nişanlıyım zaten
5 ay var daha yahu. Ben nisanın som haftası nişanlandım, 2 haziranda da evlendim. :) 40-45 gün kadar nişanlı kaldım yani. Her şeyimi de yetiştirdim çok şükür, evimi de tuttum, eşyalarımı da aldım, düğün salonu da ayarlandı vs vs. Ha tabii ki eksikler vardı, salona giderken çiçek almayı unutmuşum vs gibi :) ama çok da önemli değildi. Sizin 5 ay valtiniz var, yetişmeyeceğinden endişeleniyorsanız ufaktan siz bakabilirsiniz. İlla ki ailelerin yardımına gerek yok, eğer ikiniz de çalışıyorsanız altından kalkarsınız her türlü. Takılarınızı kv kpye vermeyin yeter, çok az takılsa bile.