• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık bıkkınlık bi akıl verin kurban olayım

Sessizzz09876

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
116
27
13
kızlar biz bu yaz evlenecez sözde agustos ama daha ne tarih var ne mobilya ne salon ne nikah günü gelinlik yanı hiçbirşey kısacası nasıl evlenecez bilmiyorum aile yardımcı olmuyor (maddi manevi) maddi olmasa bile manevi destek bekliyoruz oda Yok nişanlım olacak diyo bu sene ama bn bilmiyorum ayy daraldım valla şimdiden kilo vermeye başladım sizce geç kalmıyor muyuz hazırlıklar için 4 ay var yani. Not:2 senedir nişanlıyım zaten

Son düzenleme:
Maddi yeterlilik varsa 4 ay içinde olabilecek şeyler .Şimdiden gelinlik ,salon işlerine bakarsanız daha uygun ve zamanında teslimi olur gelinliğin.Kesinlik yoksa uzatırsınız düğün tarihini yapacak birşey yok maddiyat yoksa.

Maddi yeterlilik varsa 4 ay içinde olabilecek şeyler .Şimdiden gelinlik ,salon işlerine bakarsanız daha uygun ve zamanında teslimi olur gelinliğin.Kesinlik yoksa uzatırsınız düğün tarihini yapacak birşey yok maddiyat yoksa.
2 senedir nişanlıyım ve 2 senede hiçbirşey yapılmamış olması daha çok sinirlerimi geriyor :(

2 senede hiçbirşey yapılmadı ailesi zaten umursamıyor 1 sene daha uzatmak istediler bnde kabul etmedim 2 senedir akıllarına gelmemiş evleneceğimiz şimdi tutuştular şimdide olacak diyorlar bnde doğal olarak olacak diyorum cevreme olmazsa bide salak duruma koymuş olacaklar bni :(

Bizim de bütün hazırlıklar tamam ama daha ortada nisanlilik yok ben bekletiyorum sikinti yasamayim diye, hersey hazir olsun direk nisanlandiktan sonra beklemeden evlilik düşünüyorum. Mobilyayi takma kafana bir hafta surmedi biz bütün evi döşedik nerdeyse bizimkinin de aileden destegi yok.k

Bizim de bütün hazırlıklar tamam ama daha ortada nisanlilik yok ben bekletiyorum sikinti yasamayim diye, hersey hazir olsun direk nisanlandiktan sonra beklemeden evlilik düşünüyorum. Mobilyayi takma kafana bir hafta surmedi biz bütün evi döşedik nerdeyse bizimkinin de aileden destegi yok.k
Destek Yok da muhalefet çok canım bizde nişanlım çalıştı okadar biriktirdi aldılar yapacaz dediler boş çıktı nişanlım destek istemiyor onlardan ama çok kısa zaman nasıl yapacak bilmiyorum

Destek Yok da muhalefet çok canım bizde nişanlım çalıştı okadar biriktirdi aldılar yapacaz dediler boş çıktı nişanlım destek istemiyor onlardan ama çok kısa zaman nasıl yapacak bilmiyorum
AAAyni durum düğününü yapariz vaadiyle ev aaldirmislar oturuyorlar simdi hic katkilari yok. Ama erkek arkadasim aldi bu hafta herşeyimizi. ALLAH yardimcimiz olsun

Ben 2 haftada evlendim, isteme, nişan, nikah, davetiye, gelinlik, ev tutma, eşya alma hepsi 2 hafta içerisinde oldu.
Strese gerek yok, ne kadar zamanın varsa onu kullanıyorsun. Birileri yaptığına göre, yapılmaz diye birşey de yok. Sen kendine düşen kısımlarını tamamla, senlik olmayan şeyleri zamanı gelince halledersin.

2 sene zarfında neden bir şey yapmadınız peki? En azından birikim yapılırdı ,ufak tefek eşya alınırdı saklanabilecek tarzda olanlar,ya da bir beyaz eşya mağazasıyla anlaşıp ödemeyi yapardınız ürünler orda kalırdı sonra ev tutulunca değiştirilcekse değişirdi bu tarz şeyler olabilirdi

Back