Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

kuzuuuummmmmm dım dımm dım dımmm

geçmiş olsun, darısı başımıza artık
kınama 94, düğünüme 95 gün var :123:

Dım dımda tam dım dım şaka gibiiii yaa 2 ve 12 kaldııı

Senin şafağını yirim ben yirrr Allahın izniyle senin şafağınıda yicez inşallah .. Aminnn

Amiiinnn
ama burda ne işin var senin, nie bizle konuşmaya gelmion bakiyim sen

Ben size kurban olurum be hayırlısıyla düğünden sonra hep yanınızda olcam yine hep beraber olcaz kızlarda gelcekler sizi beklicez hazırlıklarınızı heycanlarınızı paylaşıcaz ....

kınaya 15 düğüne 16 gün kaldı, bugünü ve düğün gününü saymıyorum

heyecan seviyesi yavaştan artıyor, cumartesi çeyizim serilecek en çok o zaman heyecanlanacağım sanırım

32 gün kaldı,32..gün düğünüm olacak nasipse....saymaya aşladığımda 116 idi vayyy be...Rabbim heoimizi mutlu eylesin yuvasında inşallah:)))))

kınama 30 düğünüme 31 gün kaldı saymaya ilk başladığımda 8 ayımız vardı daha, ne kadar çabucak geçti ama şu son günler geçmek bilmiyorrr

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Evlendimde geldim hemde
Allahima sonsuz sükürler olsun ki A'dan Z'ye hersey sorunsuz ve mükemmel bi sekilde geçti

DARISI ARZU EDEN HERKESE NASIP OLSUN INSALLAH AMiiiiiiiiiiiiiiN !!!
Bu sabah evimizden ve kocacimdan ayrilmak çok zor geldi ama, gerçek hayata dönüs zor oldu ikimizde is basi yaptik.. Simdiden özledimmmm, aksama kadar çok var yaaaaaaaaaaaa

Veee kınaaa son 1 .. Düğün 11 .. darısı tüm isteyenlerin başınaaa çok heycanlıyımmm

Canimmmmm bugün kinan mi var seniiiiiiiiin Hersey cok güzel geçer umarim! Simdiden hayirli olsun canim

düğüne 10 kınaya 9 günüm kaldı pazar eve gidiyorum düğün için inşallah geldi çattı zaman of ya:) baya heycan falan yaptım anlatamam size kızlar nasıl olcak nasıl yapcam nasıl etcem nasıl çıkcaz işin içinden diye su an düşünüorum ya yine mideme agrılar girdi:)

tatlımmm hoşgeldin
herşeyin güzel olmasına çok sevindim, darısı başımıza

kınaya 93, düğüne 94 gün kaldı...

benimde tickerimda yazıor zaten bende nedense öyle aşırı heyecan yok ama sayıorm devamlı takvimden tek tek günleri ;:) nasıl geçicek bilmıyorum yaa :):)

kınaya 28,düğüne 29 gün var
kızlar dün yatak odamızın halılarını,perdesini , yatak örtümü serdik...Dİğer yerlerin halılarını alacağız herşey tam, şu anda halılı olan tek yer yatak odası...Nişanlım iş dönüşü geldi:))) Yatak odasına girdik ayy çok heycanlandık çok beğendi,duygusal bir moda girdik sonra hadi çıkalım dedim ne olur ne olmaz diye Ya çok güzel duygular Rabbim hepimizin ağzının tadını eksik etmesin,utandırmasın bizleri mutlu olalım inşallah bir ömür boyu:) aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…