• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

:52::52: cok heyecanlisindir simdi:) cok güzel bir duygu bu ya.. allah tamamini erdirsin senin adina cok sevindim, hersey gönlünce olsun umarim hersey istediginiz gibi gecer
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum:) darisi bizlere artik :) AMIN INSALLAH :) Allahim herkeze nasip etsin insallah..

Mutluluklarrrr tadini cikarin balayinin :)

Hemde ne heyecan canim ya :52:
Amin insallah :) cok ama cok tesekkür ederim güzel dileklerin için.
Insallah darisi sizlere olsun su gibi geçsin günleriniz :16:
Balayina cikmicaz bu arada hemen :34:
Ramazandan sonra insallah :16:

Sevgiyle, saglicakla kalin :16: mutlu gün saymalar size nisanli hatunlar :7:

:nazar:

Son 2 :86::86::86:

Aman Allahim saka gibi ya yarin aksam kina gecem var :52:
Cumarteside evleniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz :16:

Günleri geçtim artik son saatler :111:
Bugün son is günümmmm :32:
Ev misafirden geçilmiyor :106:
Herkes bizim için toplanmis :36:
Ve biz evleniyoruz :103: :97:

Rabbim herkese nasip etsin bugünleri görmeyi, özellikle sabirsizlikla bekleyenlere. Ve en önemlisi saglicakla, mutlu, mesut, huzurlu bir sekilde yuvamizda geçinmeyi nasip etsin hepimize insALLAH! :81:
AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN :34:

:nazar:

Aminn canımmm Şimdiden tebrik ederim Rabbim herşeyi gönlüne göre versin mutluluklar .. :16:

saka gibi ya 97 gun kaldi vallahi :D Allahim nasip ederse 97 gun sonra evli mutlu olicigimmm :)))

son 10 :21::21::21::21::21::21::21::21:

son 40 güne kadar günler hiç geçmek bilmiyordu. sanki yıllar var gibi geliyordu şimdi bi bakmışım haftaya bugün kına gecem var :23: çooook da heyecanlıyım. yazdıklarınızı okudukça daha da heyecanlanıyorum bu duyguları yaşayan çok insan olduğunu görmek daha da mutlu ediyor. herkes mutlu olsun istiyorum. hepimize hayırlı, mutlu, çocuklu evlilikler diliyorum kızlar. :16:

inanamıorum resmen 16 gün kaldı saymaya başladımda 136 gün vardı 40 a kadar geçmedi ama şimdi 16 gün kaldı yapılcak işlerim var yetişir ama içimde kelebekler falan uçuyo :) evlendimde de ugrıcam buraya of yaaa:) ellerim buz gibi oldu hayırlısı olsun:)

ben de senin gibiyim düşündüğümde şaka gibi geliyor benimde 38 gün kaldı....ayyy pek tuhaf duygulardayım..:2::3::5::8::9:
Allah hepimizi mutlu etsin yuvasında inşallah...

kınama 14 düğünüme 15 gün var ve ben hala inanamıyorum zaman yaklaştıkça hem mutluluktan uçuyorum hemde hüzünleniyorum nedense

bugün itibariyle 96 gün kaldı :D zamanın cokta cabuk geçeceği söylenemez. temmuz basında gelinlik alyans damatlık bakacağız.eminim o günler dahada cabuk geçecek :)))

kızlarr son 92 günn kaldııı :)))

Aramızda dort gun var :)) sen neler yaptın canım gelinlik filan hiç baktınmı. damatlıgı ne zaman alacaksınız ben agustos gıı damatlık almayı düşünüyorum. temmuzdada gelinliği almayı. sence doğru zamanlamamı cok kararsızım

Son düzenleme:
düğünüme 13 kına gecesine 12 gün kaldı yapılcak işlerim bitti nerdeyse ev hazır balayı hazır gelinlik damatlık kına biyesi bindallı kına gecesi alışverişi kuaför randevusu fotografçı randevusu tacım ayakkabım küpem herşey hazır sanki yapmayı unuttum bişe varmış gibi gelio :( ama ne bulamıorum...

Daha 142 gün var büyük eşyalarım tamam damatlık ve gelinliğe son 2 ay kala bakıcam daha çok var çok..

Oh sırtından büyük bir yük kalkmıştır, Allah bir ömür mutlu etsin inşallah..anlatsana canım nasıl geçti düğünün??var mı bize tecrübe olsun diye söyleyeceğin şeyler ve ya tavsiyen?

Aslında herşey çok güzeldi, tek söyleyeceğim emin olduğunuz bildiğiniz kuaföre gidin. Ben o hatayı yaptım düğün saatine kadar ağladım ne saçım istediğim gibi oldu ne makyajım halbuki kınam ne güzeldi. Onun dışında herşey çok güzeldi şansıma havada çok güzeldi dış çekim yaptırabildik :) Evden çıkmak zor oldu balayında bile her annemle konustuğum da ağladım. 15 gün sonra bugün işe başladım. Evde durmak bana göre değil bunu anladım :D

Back