Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

son 12:)
önceleri bi an önce gelsin diyodum şimdi karmançormanım
acaba evlenmesem mi diyorum.:26:

nişanlım 5 ay sonra Türkiye'ye gelecek inşallah. benim düğün tarihim henüz belli değil ne yazıkki düğün için geri sayım değil onun buraya gelişi için geri sayım yapıyorum ((

Evet 54 güncük kaldı yanılmıyosun tatlım heyecan dorukta aynen nisan gelmişte gitmiş bile bende hiç anlamadım

Off stress ve heyecan tavan yapmak üzere iştahım flan kesildi
aman gelinlik bol gelmesin canım dikkat et ye boğazına he he

son 46 gün kınama 45 ayyyyy heyecan,stres ,mutluluk ,hüzün hepsi birarada

Offff sooon 31 gün !!!

Kinama 30 !!!

Hem su zaman geçsin istiyorum hemde geçmesin bu nasil karisik bir duygu hey Allahim yaaa

Resmen 1 ay kaldi ne ara geçti 6 ay

Ahh ahh canımm zaten gelinlikçim bu konudan şikayetçi ama yapcak bişe yok içini elyafla doldurcak hehe

35 kınaa ve ortak şafağımız 45 düğünnn

ya elyafla doldursun doldursun tabi de düğün gecesi damat yastıklamı evlenmişim ben demesin sakın heheheheh...evet canım çoookkkk az kaldııı çoookkkk azzzzzzz

ya elyafla doldursun doldursun tabi de düğün gecesi damat yastıklamı evlenmişim ben demesin sakın heheheheh...evet canım çoookkkk az kaldııı çoookkkk azzzzzzz

yok canım zaten şimdi belli ne kadar zayıf olduğum ki oda biliyo öle olduğunu evettttt heycan doruktaaa

Evvet sayin seyirciler asagida gördügünüz resimdeki gibi gelin damada dogru hizla ilerliyor...
29 adimi kaldi atacak ha gayret yavru az kaldiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…