• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

Aminnnnnnnnn canımmm aminnnnn darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başınaa .. :16::16:

Şaka gibi nisan ayıda hemencik geçti sanki :9: şafağımız atarsa 58 :9::9:

Bu arada kınamada 48 gün kaldı :21::21:

54 mü ben yanılmıyorum demi tatlım ??? beni çimdikleeeeeeee asss kalmışşşşşşşşşşşşşşş.bencede nisan çabuk geçti ama belki telaşeden olabilir tatlımmm :52:

Aminnnnnnnnn canımmm aminnnnn darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başınaa .. :16::16:

Şaka gibi nisan ayıda hemencik geçti sanki :9: şafağımız atarsa 58 :9::9:

Bu arada kınamada 48 gün kaldı :21::21:

canım şaka maka 54 güncük kalmış :)) ayyy hala inanamıyorum :52: bence telaşeden nisan nasıl bitti anlamadık mı ki biz ? :9:

54 mü ben yanılmıyorum demi tatlım ??? beni çimdikleeeeeeee asss kalmışşşşşşşşşşşşşşş.bencede nisan çabuk geçti ama belki telaşeden olabilir tatlımmm :52:

canım şaka maka 54 güncük kalmış :)) ayyy hala inanamıyorum :52: bence telaşeden nisan nasıl bitti anlamadık mı ki biz ? :9:

Evet 54 güncük kaldı yanılmıyosun tatlım heyecan dorukta :52::52: aynen nisan gelmişte gitmiş bile bende hiç anlamadım :52:

Off stress ve heyecan tavan yapmak üzere iştahım flan kesildi :50::50:

son 4 günnnnnn:52::52::52::52::52:
heyecan heyecan heyecannnnn allahım çok güzl bir duyguu ve dün:52: gelinliğimi teslim aldımmmmmm:32::32::32::32::32:

harika bi duygu olmalı :69:
benimde son 29 günüm kaldı: )))
(u arada ben son 3 günü saymıyorum.çünkü biri ayrak kaldırma olacak ve o gün başlayacak eğlence,2.gün kına,3 gün düğün: )

Son 10 günüm. Her şey tamam ama ben niye bu kadar stresliyim bilmiyorum... Yüzümde kocaman bir sivilce çıktı :(

soooooonnnnnnn 57 gün çok az kaldı heyecan her gecen gun artıyo daha gelinlik-nişanlık-bindallı alınacak bu beni daha çok heyecanlandırıyoooo :))) ayyyy evleniyorum yaaa :52:

Back