- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
selam arkadaşlar nişanlı felan değilim ama çeyiz yapıyorum.yane nereye kadar yapayım.tencere seti, mutfak eşyaları, yatak örtüsü,yemek takımları gibi şeyleri almak için erken mi ? yoksa nişan olduktan sonramı alınsın. nasıl yapayım?yoksa alıp bi kenaramı koysam sizler nasıl yaptınız?
selam arkadaşlar nişanlı felan değilim ama çeyiz yapıyorum.yane nereye kadar yapayım.tencere seti, mutfak eşyaları, yatak örtüsü,yemek takımları gibi şeyleri almak için erken mi ? yoksa nişan olduktan sonramı alınsın. nasıl yapayım?yoksa alıp bi kenaramı koysam sizler nasıl yaptınız?
bence çeyiz alışverişine o kdr hengamenin içine girmeden başlamak büyük sanstır kızlar benmde su an için söz nişan yok ama bu yaz düşünüorz o zmana gelnce hepsini yetiştiremem die düşündm bi çok nseyi aldm 4000tl harcmaısım 2000 daha harcadığımda çeyiz olayı benm için biter
hep sona bırakanlar bence kesnlkle piyasasını araştırmak için zamnları olmadığndan ya çok pahalıya alırlar yada içlerine sinmeyen seylerde almıs olurlar, hem böyle kampanyaları takip ediorz indrm çeklerimle ceyiz yaptm ben neredeyse, bişey %50sine düşmeden almamaya çalışırım istisnalar hariç, takip etmesem 4000lik alışverişi 7000e yapmıs olucakmısım karı siz düşünün artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?