nişanlıdan ayrılmak?

Bilmem farkında mısın ama bu adam senin başarısız olman, hayallerini gerçekleştirememen için elinden geleni yapmış. Belki de komplekse girmiş bilemem. Tam destek vermesi gereken zamanlarda (üniversiteye giriş, sınav dönemi) he köstek olmuş. Üstelik sana zerre önem vermiyor, saygı duymuyor. Ama böyle bir adamla ömür geçmez bilesin.

kacar adım uzaklaş...
gitsin arkadaşlarıyla evlensin. töbe töbe ya...
kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo sanki...
sevdigi adamdan ayrılan tek kız olmucaksın

Affetmek erdemdir sözünü tersinden anlamışsın sen. Her hakaretine, her yaptığına eyvallah demek aptallıktır.
Kendine saygın varsa daha fazla çekmezsin.
Evli de eğilsin, çocuğun da yok neye kime hesap vereceksin?

Evlendikten sonra yıllarca (ki en fazla 2 yıl veriyorum) onun şımarıklığını, hakaretlerini çekerim diyorsan buyur çek. O zaman seni yalnız bir evlilik bekliyor olacak.
Ayrılınca çok daha mutlu olacağına eminim. Ailenin de nişan attın diye kızacağını sanmıyorum.

bu yaşta evlenmeye nişanlanmaya cesaret ediyorsunuzda bunca saygısız davranıştan sonra ayrılığa cesaret edemiyorum diyorsunuz ya anlamıyorum sizin bari kendinize biraz saygınız olsun bu ne böyle çocukça hareketler büyük ben öyle laflar duymuş olsam aşkından ölsem yüzüne bakmam evlenmeden önce insanlar boşuna nişanlanmıyor birbirini daha iyi tanımak için yeteri kadar anlamışsınız birbirinize uygun olmadığınızı daha ne cesaretiinden bahsediyorsunuz

En basidi askere gitmeden evlenmem demussiniz mantikli olarak. Tamam evlenmeyelim diyince hemen vazgecmissiniz. Siz baska bi adamla da olsaniz taviz verdikce cok uzulursunuz. Erkegin karsisinda biraz dik ve emin durmak lazim. Firsat vermicen. Cok guzel aciklar vermissiniz adama.

Nişanlıdan ayrılmak için özel izin gerekmiyor ki hele ki sizi doğduğunuza pişman eden yumurtadan çıktığınıza inanan üzerinizde hakimiyet kuran birinden ayrılmak için artı bir sebep yok ki..

ben hep söylüyorum eski nişanlımdan düğüne 3 gün varken ayrıldım.annen baban arkandaysa hiç bişey senden önemli değil.şimdi herkes arkanda...ama evlenince yalnızsın....iyi düşün...öyle mi böyle mi???

Valla evlenip boşanmış ve her iki süreçte de büyük sıkıntılar çekmiş birisi olarak bu tür şikayetlere hepa aynı cevabı veriyorum. Hiç düşünmeden, daha yolun başındayken bırak gitsin. İleride düzelir filan diye düşünme sakın, bu yaşa gelmiş biri asla düzelmez. Senin şansın varmış ki, daha nişanlıyken anlamışsın nasıl biri olduğunu.

Bu adamdan ayrılmazsan evlenince her günün zehir olacak. Onunla nişanlı kaldığın her gün sana zarar. Seni de sevmiyor malesef.

Belli ki ayrilmayacaksiniz.ama bilin ki bunca yazilan cizilenden sonra gerekeni yapmazsaniz yasayacaginiz hersey mustehak."beni uyarmislardi" diye kafanizi duvarlara vurusunuzu gorur gibiyim simdiden

Nisanliyken ayrilmak zor geliyorsa evliyken bir daha deneyin o zaman.

'Sevgisinden en ufak bir şüphem yok' demişsiniz ama bence onun size karşı sevgisi öyle aman aman değil. Sizi resmen parmağında çeviriyor. Değişmeyeceğini söylemiş. Evlendikten sonra da bu adam sorumluluk almayan, kafasına göre hareket eden, size istediği her şeyi yaptırmaya devam edecek. O zaman da siz dayanamayıp ayrılmayı isteyeceksiniz. İyi düşünün. Nişanlıdan ayrılmak mı daha az acıtır? Kurulmuş bir yuvayı bozmak mı daha az acıtır?

Kızlar sabah uyandigmda ilk isim annemle konusmak oldu. Ne karar verirsen senin arkandaym dedi.

Mesj attm nisanlima bizim olurumz yok kimse uzulmesn artik diye. Evime kadar çıktı geldi adam. Anlattm bak benim sorunum bunlar bunlar. Bana dediği tek sey "sen abartiyorsun bence hic bir sorun yok"

Söylediklerinize bastan sona kadar katiliyorum. Her iliski de olur tartismalar kimse mukemmel degil diye diye bu hallere düştüm

Bu çocuk basbayağı sana hiç değer vermiyor. Sıfır! 0! İşine gelirse, ben buyum, benden fazlasını bekleme tarzı yaklaşımları çok çirkin, sana hitap şeklide saygısızlıkta son nokta. Burada ki konulara göz at. Rüya gibi nişanlılık dönemi geçirseler bile, evliliği hüsran olan bir sürü kadın var. Kaldı bu seninki şimdiden bile hiç altan almaya çalışmıyor, hep senden taviz vermeni bekliyor. Belli ki kendini sana fazla görüyor. Yaşın çok genç, bile bile ateşe atlama arkadaşım. Özgürlüğünün, gençliğinin tadını çıkar derim.

Valla biz 4 yil ciktik.onu tanidigimda 25 yasindaydim.simdi 31 yasindayim.neyse sonra 6 ay hicbir sekilde gorusmedik konusmadik.ayrilmamizin nedeni de onu cok sikiyomusum bunalmis falan filan.beni d.g.de aradi nasilsin iyimisin iyiki dogdun diye.bende herhangi biriymis gibi konustum.ustune dusmedim yani.sonralari evimin onunde arabanin icinde sabahladi gunlerce.annem babam istemediler.asla olmaz dediler.bende olur neden olmasin dedim ve kactim ki ben tek cocugum.kactim evlendik geldik.3.12.2011 de...simdi 19 aylik oglum var.atesim benim.esimle aram iyi.annemle babamla iyi.kaynana kayinbaba gorumce iyi.

O kadar gençsin ki... Ne birini bulamayacağım korkun olmalı, ne bir daha sevemeyeceğim korkun. Hayatını bir insanla geçirmeye karar vermek için bile çok erken bir yaş iken, sen şimdiden sana problemler yaratan, seni mutlu etmeyen birinden ayrılmaktan korkuyorsun. İnan güçlü olursan sen kazanırsın, o kaybetmeye mahkum bir insan belli ki. Sen yumuşayıp affettikçe seni avcunun içinde sanıyor. Sanma ki evlenince herhangi bir şey düzelir ya da daha iyi olur. Vaktin varken kaç kurtul gerçekten, küçük bebeğiyle kocasının yolunu bekleyen, mutsuz, hayattan soğumuş bir insan olma...

Kusura bakmayin 2 kere geldi msjim ates kalktida onu emzirdim elim deydi tuslara pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…