nişanlıdan ayrılmak?

bu kadar hakarete nasil eyvallah diyorsunuz anlamiyorum....Biraz mantikli ol lutfen nasil yuzyuze bakiyorsunuz merak ettim dogrusu....

Ya sen bu adama nasıl katlanıyosun bacım nasıl!!!!!??????

Ay sanki beraberken cok mutlusun da ayrilirsam ne olur diye dusunuyorsun. Bundan daha iyi, sana prenses gibi davranicak birini tanimak icin kendine sans vermis olursun. Ayrilman senin lehine

Ayril bencede ilk bir kac ay zor olur ama sen kafayi takmazsan birseycik olmaz. tek nisan atan sen degilsin. bu cocuk daha nisanliyken hatta sevgiliyken boyleyse daha neler neler yapar ilerde allah bilir.

ayrılınca şu anki durumunda daha mutsuz olmazsın.
def et gitsin, üstüne mi zimmetli? seni ailen böyle adamlar hırpalasın diye mi büyüttü?
taviz vermeyin şu şımarık adamlara. evlenirsen düzelmez, daha beter olur.

Evlenince daha büyük acılar çekersin..Adam buluşacagınız gün seni bir kere aramış duymamışsın diye hemen seni unutmuş arkadaşlarına koşmuş onlara sözünden dönüp senle buluşmuyo ama. Arkadaşlarından daha öncelikli olmalısın ama adam seni umursamıyo bile ee bu adam böyleyken çok mu mutlusun ki ayrılınca üzülesin.Emin ol kafan daha rahat olur

Kızım aklını kullan ya affet affet neereye kadar..
Bırakk o düşünsün sensizliğin acısını..
Kaybetme korkusu olmayan insandan hayır gelmezz...
Kaç kere aynı sebepten affetmişsin onu, ama değişen bişi oldu mu yokkkk!!!!
Oyuzden pişmanlığı bir kenara at, yol ver gitsin...

Bilmiyorum neden kadınlar kariyerlerinde eğitimlerinde hep evli bile olmadıkları erkekleri kendi geleceklerinin önüne bir bariyer gibi koyuyorlar?

Konu sahibine özel olarak söylemiyorum, bu çoğu kadında var maalesef. bu yüzden de ben eğitimini tamamlamış, işini de mümkünse eline almış olan kadınların daha sonra kurdukları bir ilişkide daha mutlu olduklarını görüyorum...

adama bak yaa ne kadar geniş baya avcuna almış seni gelip gidip sokuo yılan gibi arkadaşım nişandan ayrılmada ne var nişanlılında bunları yapan adam evlendinde evine barkına ugramaz senide bagırıp çagırıp korkutarak bastırır bundada nasıl boşanacam korkuorum dersin yazık etme kendine

Size bunları yapan birinin sevgisinden nasıl şüphe etmiyorsunuz?
Bu da yeni moda oldu bu aralar. Adam her pisliği yapıyo ama kadın nedense sevgisinden gram şüphe etmiyor.
Nişanlılık zaten tanıma evresi diye geçer. Size göre olmadığını anlarsanız ayrılırsınız, bu kadar basit.
Niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz bu durumu?
Adam sizinle görüşmek için hiçbir çaba göstermiyor. Ettiği hakaretler yenilir yutulur cinsten değil. Hayatınıza müdahale ediyor, daha ne olmasını bekliyorsunuz?

canım seni sevse zaten böyle yapmaz kialışkanlık olmuş sizinki..nişanlıyken bu şekilde kabul edip evlenirsen evlendiğinde hiç değiştiremezsin bence,evlendi ayrılamaz die dusunur.
benim bi arkadasım vardı.çok ama çok seviyordu.cocuğun 1 hareketinden daha doğrusu bir sözünden olmayacağını dusundu.sevmesine ragmen ayrıldı.çok da doğru yapmış.bıraz guclu durmak,mantıklı olmak gerekiyor.neyse,şimdi daha guzel karakterde daha guzel meslekte bir eşi var:)ama cocuktan ayrılmasaydı bugun o dünyalar kadar sevdiği eşi olmayacaktı.bilmem anlatabildim mi
sen değerlisin,kıymetlisin,mutlu olmaya hakkın var.kimsenin bu şekilde seni üzmesine izin verme.
Allah yardımcın olsun

Zaten en büyük hatanız değişmesini beklemekle olmuş. O insanın aynı şeyi defalarca yapmasından belli değişmeyeceği. Sevgi önemli ama sadece sevmeklede olmuyo. Tabiki zordur sevdiğinden ayrılmak ama evlilikteki yaşayacan sorunlardan da zor değildir

evlenince dahada kötü olacağa benziyor nişanlınız
zaten kendisi de söylemiş ben değişmem diye
evlenince erkekler dahada rahatlıyor..
hem evlenip de ayrılacağınıza şimdi ayrılın daha iyi.

ailenin karşısına çıkardın şimdi onlara yüzünü eğeceksin diye bence tereddütün ama evlendikten sonra seni ve aileni de afedersin köpek poposuna sokmaktan çekinmez bu adam..

en azından yol yakınken denedim olmadı dersin.

ayrıca kendinden o kadar ödün vermişsin ki...
sevgi de bir yere kadar. sen taviz verdikçe adam bir basamak daha cıkmıs tepene. merdiveni kaydırmanın vakti gelmedi mi sence de

Kendine gelsene sen.

Evlilik saygı ve anlayış üzerine kuruludur. Bu adamla gerçekten mutlu olabileceğini mi sanıyorsun? Adam seni çantada keklik görüyor, tabiri caizse her pisliği yapmış, sende mecbur gibi affetmişsin. Ne olursa olsun, beni bırakmaz, benden ayrılmaz, ben ne dersem o olur diyor görmüyor musun?

Evliliğin karşılıklı fedakarlıklarla kurulduğunu, iki tarafında kendini törpülemesi gerektiğini bilmeyecek yaşta değilsin.Kimse mükemmel değil, ama erkek ya da kadın farketmez, insanlar sevdikleri kişileri üzmemek için kendilerine çekidüzen verirler. Senin nişanlın gibi davranmazlar. Saçma sapan arkadaşlarına vakit ayırıp, sevdikleri kadını ihmal etmezler.

Bende nişanlıyım. Nişanlım arkadaşlarıyla ayda 2 kere görüşür, normalde daha da fazla görüşse ben bozulmam, çünkü her zaman birkaç gün önceden haber verir bana. Hatta bazen çağırırlar, ben git derim, gitmez, birlikte vakit geçirelim diye. Tartıştığımızda da, ben biraz ona kıyasla sinirli bir yapıya sahibim, öfkem geçsin diye sakin sakin bekler, kırıcı şeyler söylemez.

Sen bütün ilişkileri böyle sanıyorsun. Hiç tecrüben yok, yaşın küçük. Sevilmemişsin hiç, gerçekten sevilmenin ne olduğunu bilsen, bu adamla bir sn durmazsın. Sen kendine değer veriyorsan, kendini önemsiyorsan, geleceğini, çocuklarını düşünüyorsan uzak dur bu adamdan.

Ben böyleyim değişmem diyen, ilerde çocuklarına hata yaptığında da ben böyleyim değişemem der, ne kadar kötü bir baba olacağını görsene. Adam kendini üstün cins sanıyor, kadınları düşük, ezik olarak görüyor, seni kendine eş değil, köle olarak alacak, açık ve net.

Akıllı bir insansan, kendini, aileni, geleceğini düşünüyorsan ayrılırsın, çözüm ortada, çözüm basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…