Nişanlı ve Sözlü Bayanlar Kulübü

ya şükür bizimde bi sitemiz varmış...:1: bende sözlüyüm arkadaşlar...artık biz devam ettirelim bunu...baksana herkes evlenmiş..inş... bizde evlenir bizden sonraki sözlü nişanlı olanlara bırakırız...
asker yolu beklicem bende kasımda gidiyor..pufff...zaman geçer mi yaa...senağlama

ya şükür bizimde bi sitemiz varmış...:1: bende sözlüyüm arkadaşlar...artık biz devam ettirelim bunu...baksana herkes evlenmiş..inş... bizde evlenir bizden sonraki sözlü nişanlı olanlara bırakırız...
asker yolu beklicem bende kasımda gidiyor..pufff...zaman geçer mi yaa...senağlama

:((( yakomos cnm birlikte beklicez galiba benimkide gidicek gibi allahım nasip ederse neyse burdan birbirimize destek oluruz artık biraz biraz çeyizlerle ugrasırız çabuk gecr işlalahhh

benim nişanlım da libya'da çoook özledim onu :(

:((( yakomos cnm birlikte beklicez galiba benimkide gidicek gibi allahım nasip ederse neyse burdan birbirimize destek oluruz artık biraz biraz çeyizlerle ugrasırız çabuk gecr işlalahhh

cnm inş.. hayırlısıyla gidip gelirler ya.seninki ne zaman gidiyor belli mi.? uzun dönem mi kısa dönem mi?.....
beraber atlatcaz inş. şifacımm..çeyizleri beraber yaparız artıkopuyorumnanaktan

cnm inş.. hayırlısıyla gidip gelirler ya.seninki ne zaman gidiyor belli mi.? uzun dönem mi kısa dönem mi?.....
beraber atlatcaz inş. şifacımm..çeyizleri beraber yaparız artıkopuyorumnanaktan

cnm aslında bensana özetliyim benimki bir dertren büte kaldı oda ingilizce gecerse kısa dönem gidicdk kasımda o yüzden bişi demiym ama işalalh bitirir gider biraz endişem var
dua etmekten baska carem yok nasip tabi işallah bi an önce gider gelirlerr çeyiz için fikirlerimizi alalım eksik cok daha biraz baslamıstım nişan yeni gectigi için şuaralar bişiler almıyrm gene basıcam nette cok güzel şyler var öpüyrm yakomoscum

cnm aslında bensana özetliyim benimki bir dertren büte kaldı oda ingilizce gecerse kısa dönem gidicdk kasımda o yüzden bişi demiym ama işalalh bitirir gider biraz endişem var
dua etmekten baska carem yok nasip tabi işallah bi an önce gider gelirlerr çeyiz için fikirlerimizi alalım eksik cok daha biraz baslamıstım nişan yeni gectigi için şuaralar bişiler almıyrm gene basıcam nette cok güzel şyler var öpüyrm yakomoscum

cnm ya inş. kısa dönem yapar..duam seninle..
whalla ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum .aileme yük olmadan çalışıp yavaş yavaş alıyorum.tabi eksik biter mi amacımız en aza indirmek...biz izne geldiğinde nişan askerden geldğindede hemen düğün düşünüyoruz inş..o yüzden en fazla 2 senem var diyerek..ona göre ayarlıyorum..(az bi zaman değil biliyorumkaydirigubbakcemile3 ama herseyi yapıp son dakika sıkışmak istemiyorum..)
netten nelere bakıosun cnm..bildiğin güzel site varsa özelime msj atarmısın?
çokkk öpüyorum seni tatlım..kendine çok ii bak..

kaklısın cnm sayılı gün hemen gecer birde al al bitmiyo en iyisi alıp koymak zevkine göre bian önce bitirmek
ben sana mj atarım cnm dularda unutmıylaım birbirimizi alalhım razı olsun çok öptm:)

Merabalara.s.
Bende nişanlanalı birbucuk hafta oldu.
Önceleri öyle uzaktan bakardım bu kulube birgün dahil olmakda varmişkaydirigubbakcemile2
Nasılsınız?

Merabalara.s.
Bende nişanlanalı birbucuk hafta oldu.
Önceleri öyle uzaktan bakardım bu kulube birgün dahil olmakda varmişkaydirigubbakcemile2
Nasılsınız?

öncelikle hayırlı olsun allah devamına erdirsin benimde 5 ay oldu :)

hoşgelsiniz kızlarr bende nişanlanalı 3hafta oldu :) hepimize hayırlı ugurlu olsun :)))) allahım en kısa zamanda tamamını erdirsin nasıl gidiyr hazırlıklar fikir alısverişleri yapalım

öncelikle hayırlı olsun allah devamına erdirsin benimde 5 ay oldu :)

Amin canım inşallah. Seninde Allah tamamına erdirsin.
Oh ne guzel 5 ay olmus. Bizim sankı cok yavas gecıyo gunler ya..
Düğünü ne zamana düşünüyosunuz

hoşgelsiniz kızlarr bende nişanlanalı 3hafta oldu :) hepimize hayırlı ugurlu olsun :)))) allahım en kısa zamanda tamamını erdirsin nasıl gidiyr hazırlıklar fikir alısverişleri yapalım

Oyy senınkıde cok yenı daha. Aminn inşallahh..
Şimdilik cok bi hazırlık yapmıyorum. Bide düğünü gelecek yaza düşündüğümüz için acelemiz yok ya yaparız heralde yavas yavas.
Senin düğün ne zaman canım basladın heralde sen hazırlıklara

Amin canım inşallah. Seninde Allah tamamına erdirsin.
Oh ne guzel 5 ay olmus. Bizim sankı cok yavas gecıyo gunler ya..
Düğünü ne zamana düşünüyosunuz

Şimdilik cok bi hazırlık yapmıyorum. Bide düğünü gelecek yaza düşündüğümüz için acelemiz yok ya yaparız heralde yavas yavas.
Senin düğün ne zaman canım basladın heralde sen hazırlıklara

Allah kısmet ederse ben bahar gelini olmak istiyorum marta düşünüyoruz canım günler bana 2 katı daha zor geçiyor çünkü nişanlım yurt dısında :(

Senin düğün ne zaman canım basladın heralde sen hazırlıklara[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

cnm benim benimde seneye ama ben sürekli bişiler almak istiyrm burdaki güzel çeyizleri gördükce heveslendim aslında bürsürü şey aldım ama bende züccaciye hastalıgı var aldıkca alısım geliyo :))):teytey:

Back