mrh kızlar bende sözlüyüm
nasılsınız?
mrb iiyiz çok şükür seni sormalı:)
sende bendensin nişan ne zaman?
umarım senin ufukta da asker yolu gözükmüyordur cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh kızlar bende sözlüyüm
nasılsınız?
Merabalara.s.
Bende nişanlanalı birbucuk hafta oldu.
Önceleri öyle uzaktan bakardım bu kulube birgün dahil olmakda varmişkaydirigubbakcemile2
Nasılsınız?
Allah kısmet ederse ben bahar gelini olmak istiyorum marta düşünüyoruz canım günler bana 2 katı daha zor geçiyor çünkü nişanlım yurt dısında![]()
cnm benim benimde seneye ama ben sürekli bişiler almak istiyrm burdaki güzel çeyizleri gördükce heveslendim aslında bürsürü şey aldım ama bende züccaciye hastalıgı var aldıkca alısım geliyo :))):teytey:
cnm hayırlı uğulu olsun inş..
![]()
Allah sabır versin canım cidden cok zor olur. Ama marta fazla bı zaman kalmamıs hazırlıklardı derken cabuk gecer inşallah..
inş bitanem darısı sana English Home'da yatak örtüsü begendim bugun aldınızmı siz yatak örtünüzü kızlar
Allah sabır versin canım cidden cok zor olur. Ama marta fazla bı zaman kalmamıs hazırlıklardı derken cabuk gecer inşallah..
inş bitanem darısı sana English Home'da yatak örtüsü begendim bugun aldınızmı siz yatak örtünüzü kızlar
cnm günlük yatak örtülerine bakmıstım english homea gayet modern ve iç acısı bende düşünyrm günlüge onlardan
kaklısın cnm sayılı gün hemen gecer birde al al bitmiyo en iyisi alıp koymak zevkine göre bian önce bitirmek
ben sana mj atarım cnm dularda unutmıylaım birbirimizi alalhım razı olsun çok öptm:)
englısh home...bir numara yaa.bende taksitlerim bitsin.bütün nevresimlerimi ordan alcam.havlu falanda alcam...yatak örtüsü yeni geldimi bılmıorum ama..en son baktığımda yeni yatak modellerine gitmiyor.du..hepsi yere kadar sarkıyor..ben yatağımı içe gömük alacağım için onlara bakmıorum...ama çok hoşlar...whalla her englısh home un onunden gecerken içeri girip bi dolanıorum.içim ferahlıyor...
englısh home...bir numara yaa.bende taksitlerim bitsin.bütün nevresimlerimi ordan alcam.havlu falanda alcam...yatak örtüsü yeni geldimi bılmıorum ama..en son baktığımda yeni yatak modellerine gitmiyor.du..hepsi yere kadar sarkıyor..ben yatağımı içe gömük alacağım için onlara bakmıorum...ama çok hoşlar...whalla her englısh home un onunden gecerken içeri girip bi dolanıorum.içim ferahlıyor...
tatlımm içe gömük yataklara pek kullanışlı degil diyorlar japon karyolasıydı galiba onun adı benim arkadasımda vardı o degiştirdi sonradan en saglıklısı bazalı olanlar ama yineden sen bilirsin iice arastır sonra al english home'da yeni yatak örtüsü takımı gördüm dün fiyatını sordum 450 dediler arastırıyorum bende sade,klasik bir model ben günlük falan die ayırmam 1 tane olsun yeter :)
tatlımm içe gömük yataklara pek kullanışlı degil diyorlar japon karyolasıydı galiba onun adı benim arkadasımda vardı o degiştirdi sonradan en saglıklısı bazalı olanlar ama yineden sen bilirsin iice arastır sonra al english home'da yeni yatak örtüsü takımı gördüm dün fiyatını sordum 450 dediler arastırıyorum bende sade,klasik bir model ben günlük falan die ayırmam 1 tane olsun yeter :)
tatlım uyarın için teşk. ederim.burda birbirimize böle destek olup beraber alıcaz inş. içe gömük bazalılarda var ablamda 1 sene oldu evleneli oda aynı o şekil aldı ve çok memnun..çokta şık duruyor...
kıss bi tane örtüyü napcan..bi tane adam akıllı misafirlerin gelince kullanırsın.özellikle ilk zamanlar.ayrıca günlük kullanıma uygun bişi alırısn bide..bu benim fikrim tabi...biz hep böle geçistırıyoruz ya bi tane yeter falan diye.ablam hep öle diyordu.annem onu dinlemedi tabi..şimdi ablam anneme dua ediyor..ii ki beni dinlememiş diye..opuyorumnanaktan
tatlım uyarın için teşk. ederim.burda birbirimize böle destek olup beraber alıcaz inş. içe gömük bazalılarda var ablamda 1 sene oldu evleneli oda aynı o şekil aldı ve çok memnun..çokta şık duruyor...
kıss bi tane örtüyü napcan..bi tane adam akıllı misafirlerin gelince kullanırsın.özellikle ilk zamanlar.ayrıca günlük kullanıma uygun bişi alırısn bide..bu benim fikrim tabi...biz hep böle geçistırıyoruz ya bi tane yeter falan diye.ablam hep öle diyordu.annem onu dinlemedi tabi..şimdi ablam anneme dua ediyor..ii ki beni dinlememiş diye..opuyorumnanaktan
ayyy o kadar cook eksik var ki alınacak bugun battaniyemi aldım sezonda olmadıgı için çok uygun fiyata aldım alınacak bir sürü sey var daha kaydirigubbakcemile2
Sellammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Bende sözlüyüm kızlarr. :)
1 senedir sözlüyüm ve biraz ailevi birazda başka durumlardan dolayı 1 sene daha sözlü kalmak zorundayım:sinifsinif: seneye bu zamanlar nişanım olacak.
Allah büyüktür her zaman her yerde.Geç olsun ama güç olmasın tek temennimiz o.opuyorumnanaktan
cnm yaaaa...geçen hemen nete girip senin mesajına cvp verdim(sadece verdiğimi sandım)bugun farkettım kı özel msj atamamışım.heralde belli bi sınırı geçmem gerekiyor..ben geçemediğim için atamadım..mesajındaki ince noktaya çok sevinmiştim ayrıca(zayıf)kaydirigubbakcemile3mail adresimi yazmıştım..bende diyorum niye eklemedi...ama şimdi nasıl yapcaz...şifacımmm cnmm
canımcımmm bende yakomoscumm ban cvp vermedi diye üzülüydmmm bilmiyorumkismilebakıp durdum neyse önemli degil arkadsım ben sana şimdi özelden msj atar mailimiyazarı konuşrzzz:))):lepi:
ayyy o kadar cook eksik var ki alınacak bugun battaniyemi aldım sezonda olmadıgı için çok uygun fiyata aldım alınacak bir sürü sey var daha kaydirigubbakcemile2
eet eksik hiç bitmiyorr.ben mutfağı tamamlım rahat ederim herade.o beni çok gerdi.niyeyse.kaydirigubbakcemile3
Sellammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Bende sözlüyüm kızlarr. :)
1 senedir sözlüyüm ve biraz ailevi birazda başka durumlardan dolayı 1 sene daha sözlü kalmak zorundayım:sinifsinif: seneye bu zamanlar nişanım olacak.
Allah büyüktür her zaman her yerde.Geç olsun ama güç olmasın tek temennimiz o.opuyorumnanaktan
eet eksik hiç bitmiyorr.ben mutfağı tamamlım rahat ederim herade.o beni çok gerdi.niyeyse.kaydirigubbakcemile3
aldımmm mutfak için tava setim kaldı onu da bugun esseye baktım esse tava kullanan olursa yorumlarını bekliorum çok şık fiyatlarıda uygun geldi bakıcam artık