Nişanlı ve Sözlü Bayanlar Kulübü

BURAdaki nişanlılar şimdi evli darısı başımıza :Saruboceq:

Aminn inşallah..:Saruboceq:.

inş bitanem darısı sana English Home'da yatak örtüsü begendim bugun aldınızmı siz yatak örtünüzü kızlar

İnşallah canım..

English Home burda varmıdırkı acaba..:uhm:
Bişeyler almak ıcın erken dıye dusunuyodum ama düğün yaklastıgı zaman düğün hazırlıklarıydı derken hepsi aceleye gelcek gibi.
Heveslendırdınız valla şu bayramda gecsınde bende almaya baslayım yavas yavas..

Yalnız kızlar aldıklarınızı sureklı paylasında bilgi ediniyim azcık....

Aminn inşallah..:Saruboceq:.

İnşallah canım..

English Home burda varmıdırkı acaba..:uhm:
Bişeyler almak ıcın erken dıye dusunuyodum ama düğün yaklastıgı zaman düğün hazırlıklarıydı derken hepsi aceleye gelcek gibi.
Heveslendırdınız valla şu bayramda gecsınde bende almaya baslayım yavas yavas..

Yalnız kızlar aldıklarınızı sureklı paylasında bilgi ediniyim azcık....

eger imkanın varsa canım alıp koy bir kenara dügün öncesinde aceleey gelir sıkısıklık olur yavas yavas alırsın önceden giyim kozmetik magazalarının önünden ayrılmazdım simdi ceyiz magazaları geziyorum nişanlandıktan sonra sizde ne gibi değişiklikler oldu kızlar bunu konusalım kaydirigubbakcemile2

kızlar dün elektrıklı urunleri aldım..eksık ve içinde ii marka olmayan varsa söylerseniz sevinirim..
phılıps ütü,fakir tost makinesi, arzum mutfak robotu(içinde mikser ,el blendarı,rendesi var.) fakir kettle, markasını hatırlamıorum ızgara aldım..bu arada taç ın bi yordan alana bir yorgan kampanyası vardı ondanda aldım iki tane, toplam 4 yorgan almış oldum....bide korkmazın 4 lü güveç şekli tencerelerini gordum ve bayıldımm..hemen sipariş verdim oda bu haftaiçi gelicek inş....şimdilik bunlar aldıklarım..:D

ben hisarın tenceresini aldım güveç tipi cam kapaklı henüz kullanmak nasip olmadı ama annem kullanıyor çok memnun ayrıca hisarın cekmeceli kaşık setini aldım üzerinde taşlar var keşke elektrikli aletlerini tek bir markadan alsaydın tek renk olurdu ben küçük ev aletlerimi tefalden aldım yemek takımı mı en sonra bıraktım ben sadece

ben hisarın tenceresini aldım güveç tipi cam kapaklı henüz kullanmak nasip olmadı ama annem kullanıyor çok memnun ayrıca hisarın cekmeceli kaşık setini aldım üzerinde taşlar var keşke elektrikli aletlerini tek bir markadan alsaydın tek renk olurdu ben küçük ev aletlerimi tefalden aldım yemek takımı mı en sonra bıraktım ben sadece

hepsini aynı marka alıcaktım ama aldıklarımın aparatlarının çok olmasına dikkat ettim.renklerini hep aynı aldım.bu benim alacağım tenceredede kapağın yarısı çelik yarısı cam cok hosuma gıttı..
ben yemek takımımı,çatal kaşık setimi, günlük yemek takımını bernardodan aldım...evlenmeme yakın eğer değişik ürünleri çıkarsa beğendiğim değiştiricem...ben en sona halı tül onlar kalsın istiyorum..ee malum oda eve göre secılcegı içinkaydirigubbakcemile3

kızlar dün elektrıklı urunleri aldım..eksık ve içinde ii marka olmayan varsa söylerseniz sevinirim..
phılıps ütü,fakir tost makinesi, arzum mutfak robotu(içinde mikser ,el blendarı,rendesi var.) fakir kettle, markasını hatırlamıorum ızgara aldım..bu arada taç ın bi yordan alana bir yorgan kampanyası vardı ondanda aldım iki tane, toplam 4 yorgan almış oldum....bide korkmazın 4 lü güveç şekli tencerelerini gordum ve bayıldımm..hemen sipariş verdim oda bu haftaiçi gelicek inş....şimdilik bunlar aldıklarım..:D

cnm benim hayırlı olsunn oyyyy arkadasım masallahh allahım yadımcımız olsunnn basladın biyerden allahım sonunu göstersin:)))) mutlu ünlerde kullan işallahhhhhhh:kaydirigubbakcemile5

Back