Nişanlı ve Sözlü Bayanlar Kulübü

benim düğünde ağustos başı yada ağustos ortası olabilür

hepinize hayırlısıyla yuva kurmalar,mutlu olmalar diliyorum kızlar.
birbirinizi çok sevin,allah ayırmasın.kolay gelsin diyorum.
bugün içimden herkezlere güzel bişeyler söylemek istiyorum,kusura bakmayın topiğinize girdim.

Hayirligunler012.jpg
öpüyoruuuummmmm

canım hoş geldin, ne demek kusura bakmayın topiğimizi şenlendirdin sağolasın.

merhabalr kızlar bende 07.07.2008 de nişanlandım ama daha düğüne çokk

hoş geldin canım. deretme hemencik geçer sayılı gün. ben 1,5 yıldır nişanlıyım sanki dün gibi. bide nasıl geççek diye düşünürdüm kara kara kaydirigubbakcemile2

hoş geldin canım. deretme hemencik geçer sayılı gün. ben 1,5 yıldır nişanlıyım sanki dün gibi. bide nasıl geççek diye düşünürdüm kara kara kaydirigubbakcemile2

yok canım ne dert edeceğim kaydirigubbakcemile2 zamanı gelince olur ama o zaman ne zaman gelir bekleyip göreceğiz..

bizde iki aylik nisanliyiz. seneye agustosta dugunumuz var. herkese bir omur boyu mutluluklar simdiden

Bende 2 haftalık sözlüyüm bayramdan sonra kısmetse nişanımız olacak,kriz vurmazsa da 2009 mayıs gibi düğünümüz olacak,Allah hepimizi mesut bahtiyar etsin kızlaaarr....

Slm kizlar.. Basligi acmakla cok iyi etmissiniz :)
Bende 27 temmuz 2008 de nisanlandim.. Nisanimdan sonra daha bi huzura erdim diyebilirim.. Allah hepimize evliligi görmeyi nasip eder insallah.. 2010 gelini olacagim, bu yilda evlenecek baska arkadasimiz var MI ?

duygu sende bizim kervana katılmışsın.

bekliyoruz nişanlı arkadaşları :lepi:

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

[14 aralık 2008 de nişanlandık bizde:nazar:...Allah hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:...ama benim daha çoook:çok üzgünüm:

ben de varım!!

15.11.2008 de nişanlandım
iyi ki yapmışımmmmmmmmmm:asigim:
mutluluk ve umutt dileklerim hepinize en derinlerden gelsina.s.

ohhhhhh çoğaldk ama yakında evliler kervanına katılacak hatunlarda çok

selam kızlar bende varım a.s sene 2006.. :delphin: ay 09. gün 09 bu sonbahar evleniyoz kısmetse :teytey:

Beraberliğimiz 15.08.2003 de başladı. 30.01.2009 da nişanlandık. Düğünümüz yaza inşallah. Allah herkese nasip etsin:) Çok seviyorum ben yaa:utangac:

Back