canim ben senin gibi dusunmuyorum kacanlar hakkinda.
mesela ilk basta ana babanin basini yere egdiriyosun,seni o yasa getiren insanlara bunu yapamazsin.
ben karsiyim kacmaya.
hele bide kactiktan sonraki hayat hiikayelerini dinledinmi sen hic kacanlarin?
'"anam babam arkamda durmadigi icin kocam beni kimsesiz bildi kocamin ailesi hep ustume ustume geldi'' diyenleri cok duydum ben.
kacanlarin hic brinden iyiki kactim lafini duymadim ben ,nedenmi?
cunku aile demek,guven demek, ve egerki sen o guveni sarsarsan yetim gibi dolasirsin.
hem soyle bisey var, sen hic '""keske annem babam beni korumasaydi'' dedigini duydunmu birinin?
ama'""keske ailem bana arka cikmasdi' lafini kac kere duyduk malesef
dini yobazlık olarak görmez aksine kendisi düşkündür dine, alkol fln almaz mesela. siz çabası var dedikçe bile ben nasıl mutlu oluyorum varya..
uğurla ilgilide haklısınız sanırım. denize düşen yılana sarılır gibi oldu galiba benim durumum. boşlukta hissediyordum kendimi, ondan kapıldım o tarz düşüncelere.
inşallah dua ediyorum, hakkımızda ne hayırlıysa o olsun...
aynen doğru dedin, bide sonrası var dimi.. sonrasının kötü olacağını bilsek zaten kafa patlatır mıyız hiç bu kadar.. ben sadece o anki kendinden emin olma duygusuna imreniyorumda bana kaç deseler hayatta olmaz derim tabiki.. ne kadar seversem seveyim ailemi göz ardı edemem.
allah allah,ben bi konuda bi yerde dini konulara sicak bakmiyo diye bisey okudugumu saniyodum,pardon yanlis hatirliyorum galiba.
ama bana gore caba sarfediyo gibi..
bi ornek vereyim,bazen benim hayatimda birseyler olur,daha gecen dun oldu
bi arkdasima bi 1 mesaj atarim surda bulusalim diye,sonra bi 2. mesaj daha atarim,pardon ya orda olmaz surda olsun diye.
biraz sonra yine bi 3.mesaj:' pardon ilk dedigim yer en iyisi,cok pardon ya' diye.
yok oyle yok boyle, yok yok oyle der gibi aynen,keske hic kafami yormasaydimda o 1. attigim mesajla kalsaydim.
yani sana demek istedgim simdi sen 1, mesajdasin, 2.mesaji yollamak istiyosun.
ama nedense senin konunda sundan korkuyorum,o 3.mesajida aticaksin bu gidisle gibime geliyo.
yani ilk mesaja,yani burdaki ilk kisiye,(nisanlina) geri doneceksin,ama keske hic yapmasaydim o 2.mesaji diyceksin hep.
aman ben kararımdan emin olayımda, 2. msjı telafi etmek için uğraşırım her türlü :)
ben evlilikten mi korkuyorum acaba, iş ciddiye binmeden hiç bu kadar sorgulamıyodum ama kesinlikle ayrılık fikride geçmiyordu aklımdan. nişanlılık sancıları, son kararı verme durumu galiba bendeki sıkıntının bir başka nedenide.
varya nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.. kimseyle paylaşamadığım düşüncelerimi burda çıkarsız sadece beni düşünerek okuyup fikirlerinizi söylediniz..
ben sadece nişanlıma yoğunlaşıp, iyisiyle kötüsüyle onu ölçüp tartıp öyle karar vermeliyim. sonu evlilik olursa aklımda geriye dönük bişey kalmamış olmalı, ayrılık olursada elimden geleni yapmıştım derim..
çok teşekkür ederim, aklımı başıma getirdin..
yardim ede bildiysek ne mutlu,oy canim benim ya
bak bu kararada kendin vardin aslinda, ben bisey demedim.
cok dogru secim simdi dusundumde.
senin secim yapman gerekmiyo 2 kisi arasinda aynen seninde dedigin gibi, onune bakman gerekiyo.
nisanlina yogunlan aynen dedigin gibi,onu ugurla kiyaslama,ugur kapandi.
ha ama ben nisanlini sec o senin icin en hayirlisi demiyorum, cunku hic bi fikrim yok nasilbiri oldugundan.
ama gecmisi kapat, ve nasil bi hayat bekliyo seni nisanlinla onu dusun,ona gore kararini ver.
hakkinda hayirlisi tum guzellikler senin olsun,dua etmeyi unutma Allaha
Ama kişisel kanaatim senin evlenecein yönünde, çünkü düğün hazırlık konularına da yazıyorsun gördümki:) ben ilk 1,5 aydan sonra bırakmıştım mesela.evet hazırlıklar felan güzel şeyler ama benim daha öenmli bi sorunum var demiştim..onlar her halükarda heyecan verecekti zira...sonu ne olursa olsun hayırlı olsun canım
çok haklısın, işte onla konuştuğumda da evlenince böyle bi sorunumuz kalmayacak benden bıkacaksın bile diyor. bende beklemedeyim işte.. aklı başına geldiğinde ben bi atraksiyon yapıp ayrılmış olmayayımda. çünkü ben ne zmn gidiyorum bitti desem o zmn dank eder, erkeklerin coğu böyle gerçi :)
artık hayırlısı işte valla rüyaya yatayım diye bile aklımdan geçti :))) istihare yapıyolarmış ya :)
belkide uğur sen dönersin umudyla eşini yolluyo fln. bence sen uğuru tamamen hayatından çıkar yazık çocuğu flnda varmış. zamanında yapman gerekeni şmdi yapmalımıyım die düşünme adam hayatını kurmuş, mutsuzsa bile o çocuğa yazık anne baba ayrı. nişanlın içinde ilişki tek taraflı diildir eger yalnız kalmak istemiyosa fırsat yarat sürprizler yap hem sn ilişkine alışırsın hemde önündeki hayata bi şans verirsin. belki evlenirsen uğurda snden tamamen ümidi keser ve oda ailesine döner.
yok evlenınce boyle bır sorunumuz kalmayacak palavrasına ınanma. evlensende eşinin gun içeirinde senı arayıp sorması bırlıkte plan yapmasını bekler durursun. bunun onlemını al şimdiden. çunku şimdi umursamıyorsa evlenınce toptan salar:26:
uğurun dediğine göre ben olsamda olmasamda sonları ayrılıkmış ama benim yüzümden biterse vicdan azabından duramam.. onun için dediğini dinleyeceğim, ben bi kaç adım daha atayım bakalım, neler olacak. anlatırım olanları yine :) ama madem akıl verdin fikir de ver napayım ben şimdi nişanlıma, ne sürpriz yapayım nasıl yakınlık kurayımda buzlarım erisin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?