- 23 Ağustos 2012
- 49.939
- 1
- 231.876
- 798
- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Paramı mı yiyor acaba diye bende düşündüm ama sürekli işi bırakmam için bana baskı yapıyor. Bende bilmiyorum
Yani yorum yaptığıma pişman oldum. Adamı neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Bütün sinyalleri vermiş. KKda ayrı ayrı konu açtıran ne kadar saçmalık varsa sizin nişanlınızda. Çok çok yazık edersiniz evlenirseniz.
Ailem dünürleriyle çok muhatap olmuyor. Bu konulara çokta hakim değil. Abim nişanlıyı eskiden çok severdi ama dün akşam konuşurken bana bu çocugun haraketlerinden artık hiç hoşlanmıyorum çok değişmiş elimde kalacak uyar onu dediO daha da fena, kendi issiz gucsuz aylak yetmiyor sizi de yanina cekmek derdinde?? Neyle gecineceksiniz peki, kp den para mi isticeksin her gun? Sen kesinlikle evlenme, bu isin hic elle tutulur yani yok. Ailen bir sey demiyor mu?
Ailem dünürleriyle çok muhatap olmuyor. Bu konulara çokta hakim değil. Abim nişanlıyı eskiden çok severdi ama dün akşam konuşurken bana bu çocugun haraketlerinden artık hiç hoşlanmıyorum çok değişmiş elimde kalacak uyar onu dedi
planladıgı bir iş var. Babası aracagıyla bir iş aldı. 10 gün sonra bu işe başlayacak ve işten elde ettiği karlada bu işi sürdürecegi bir ofis açacakPeki calismamasina ne diyorlar? Yani kimse cikip neyle gecinceksiniz demedi mi?
Kafasında seninle ilgili bazı olumsuz düşünceler var bu yüzden sana soguk duruyomus gbı geldı bana.Seni suçlayıp durmasını anlamadım ne yaşadınız ki bu kadar.Laf dalaşına girecegıne iş bulsun nası evlenmeyı dusunuyor.Ben olsam iş bulana kadar evlenmıyorum derdim2 saat önce konuşmayı denedim. Dinlemiyor ve beni bastırmaya çalışıyor. Senin akrabalarıma tahammülün yok, kimseyi sevmiyorsun bencil, nankörsün dedi.
ilk cümle boyu devrilesice diye devam edecek gibi derken sonraki cümle konuyu özetledi.Ben çalışıyorum ama nişanlım olacak kişi şu an çalışmıyor. Çalışmayan ve aynı zamanda beni ihmal eden bir adam.
Kendinize eziyet etmek zevk veriyorsa evleninBen anlam veremiyorum artık. Düğün için koştururken o kadar heyecanlı görünüyor ki. Fotoğrafcı ile görüşüyoruz geçen gün onu kıskanıyor. Sen niye çocukla muhattap oluyorsun diye.
Ertesi gün öğreniyorum ki adam şehir dışına kardeşi, teyzeleri hep beraber akraba ziyaretine gitmiş ve ben bunu kayınpederden öğreniyorum.
Bu adam size saygı duymuyor. Düğün sizin de düğününüz ama fikriniz sorulmuyor? Nasıl kabul ettiniz bunu? Yani hiç ne oluyoruz demediniz mi? Kaderinize razı mı geliyorsunuz?Düğün salonumuzu kendi karar verip kiralaması.
Neymiş saygısızlığınız, hatalarınız? Bu hadsizlik de nedir böyle? Aferim. İşte adamı böyle tepenize çıkarırsanız, o hatalarını telafi etmesi gerekirken böyle sizden telafi bekler.Önce benim saygımı kazan hatalarını telafi et sonra eskisi gibi olurum diyor.
Şu kadarını bile size çok gören adam sizi seviyor mu cidden? Sevildiğinizi hissettiren ne tam olarak size?Gün içindeki tek görüşmemiz akşam iş çıkışı 1 saat.
Yani şu başlı başına kafasının kırılması için sebep. Herhalde soracaksınız konuşacaksınız fotoğrafçıyla. Siz de eğer erkeklerle beyim muhatap olsun diyen biri değilseniz, şu lafı bu arkadaşın söylemesine nasıl müsade ediyorsunuz? Bu hakkı ona nasıl veriyorsunuz?Fotoğrafcı ile görüşüyoruz geçen gün onu kıskanıyor. Sen niye çocukla muhattap oluyorsun diye.
Size nankör demiş adam ve siz bu adam(!)la hala konuşuyorsunuz değil mi? Hala nişanlınız yani?2 saat önce konuşmayı denedim. Dinlemiyor ve beni bastırmaya çalışıyor. Senin akrabalarıma tahammülün yok, kimseyi sevmiyorsun bencil, nankörsün dedi.
Bu iş bile yaş. Ama hadi belki cidden tutar ona bir şey demeyeceğim ama emin olun yaş bu iş. En azından bir işte tutunabileceğini görünce düğün tarihi alsaydınız. KK kendi işimin patronu olucam diyip ailesini süründüren erkeklerin konusu ile dolu.babasının ortak aile şirketi var ordan bir iş aldı ona başlayacak haftaya ama 3 aydır çalışmıyor. Bir geliri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?