Nişanlı sorunu

babasının ortak aile şirketi var ordan bir iş aldı ona başlayacak haftaya ama 3 aydır çalışmıyor. Bir geliri yok

bende söyledim çocuk seninlede muhatap olacak benimlede diye. Sonuçta ikimiz evleniyoruz dedim. Ama yok sen elin çocuguyla muhatap olma dedi. Çocukta cok yakısıklıydı dogrusu ondna kıskandı diye düşündüm

bende söyledim çocuk seninlede muhatap olacak benimlede diye. Sonuçta ikimiz evleniyoruz dedim. Ama yok sen elin çocuguyla muhatap olma dedi. Çocukta cok yakısıklıydı dogrusu ondna kıskandı diye düşündüm

İsterse dünya yakışıklısı olsun, en birincisi olsun, çocuk sana yazmadıktan sonra (ki evleniyorsun yani ne yazması) kıskansa bile belli etmemeli ya da çok daha nazik bir şekilde rahatsız olduğunu belli etmeli diye düşünüyorum ben. Biz evlenmeden önce iş arkadaşlarımızdan (farklı zamanlarda) hem bana hem de eşime yazanlar oldu, ne o ne de ben tepki verdik, görmemezliğe vurup önümüze baktık, rahatsız olduğumuz yerlerde de birbirimizi kırmadan kendimizi ifade ettik.

babasının ortak aile şirketi var ordan bir iş aldı ona başlayacak haftaya ama 3 aydır çalışmıyor. Bir geliri yok

ben 1 yıldır nişanlıyım. nişanlım sınavlara hazırlanıyordu eylülde işe başladı. o dönemden beri kendine geldi. neşesi, özgüveni, konuşması vs... ancak sizin bahsettiğiniz durumda yalan dolan olduğu için zihninizde olumlu ve olumsuzlukları tekrar bir sıralayıp düşünün.

Size karşı tutumu, yalan vs hoş değilde, evi işinize uzaksa hergün görüşmek zor geliyor olabilir mi?

Ben biraz tembelim sanırım; aşkımdan ölsem kimse için hergün yollara düşmem gibi geliyor. Biri bana illa hergün diye ısrar etse, ben de zıtlaşabilirim sanki.

Onun evi iş yerime 200 metre kadar mesafede. Şehir merkezine uzak yaşayan benim.

Onun evi iş yerime 200 metre kadar mesafede. Şehir merkezine uzak yaşayan benim.
Anladım, harbi sıkıntılı bir durum o zaman.
Düğünü ne zamana düşünüyordunuz? Biraz ağırdan alsan, sen beni özlemiyorsan, ben seni hiç özlemem gibilerinden ama trip yapmadan...siz iptal edin bir sonraki görüşmeyi, o aramadan arayıp sormayın, görüşme teklifi ondan gelsin vs. Sanki o zaman daha iyi anlarsınız gibi, hayatında ne kadar bir öncelik sizin.

Kaçan kovalanır yapmayı hiç denemedim. Ama dediğiniz gibi aramadığı sürece aramayacağım, gelmediği sürece gitmeyecegim.

Seni sevmiyor, umursamiyor
Yalan soylemekte sakinca gormuyor
Issiz gucsuz, aylak, sorumsuz

Neresinden tutsan elinde kalir. Neden evlenmek istiyorsun cozemedim???
Haklı olabilirsiniz. Kafama takılan başka bir şeyde neden evine bir yakın akrabası geldiğinde beni ihmal ediyor. Ben bu soruya cevap bulamıyorum. Onlar gittiğinde o kadar ılıman, ilgili. Anlamıyorum

Haklı olabilirsiniz. Kafama takılan başka bir şeyde neden evine bir yakın akrabası geldiğinde beni ihmal ediyor. Ben bu soruya cevap bulamıyorum. Onlar gittiğinde o kadar ılıman, ilgili. Anlamıyorum

Valla ben de anlayamadim. Parani yemek, sana kapilanmak niyetinde o yuzden seni hos tutuyor derdim ama aile sirketi var demissin, cozemedim.

Bence gereksiz bir tip ve gereksiz bir iliski, evlenmezdim yerinde olsam. Sorumsuz bir tip olmasi, ayardir issiz gucsuz yatmasi basli basina bir neden zaten. Bana aile parasiyla gecinmek babamdan harclik istemek koyardi.

Mazoşist değilsin değil mi? Kendine sevgin ve saygın illa ki vardır.. Ufkun geniş değil ve önünü göremiyorsan burda yazılanları ciddiye almanı tavsiye ederim. Karanlık bir yola giriyorsun. Mutsuz ve acı çekeceğin bir evliliğe adım adım yürüyorsun. Benden söylemesi...

Paramı mı yiyor acaba diye bende düşündüm ama sürekli işi bırakmam için bana baskı yapıyor. Bende bilmiyorum

6 aya kadar iş bulacağının garantisi mi var da düğün tarihini şimdiden belirlediniz?
Altını falan hiç önemli değil ama düğün salonu nasıl size sorulmaz?
Sizin aileniz bu kadar ezilmenize ses etmiyor mu?
Bütün bunların üzerine bir de o mu sizi terkediyor? Terkeden siz olmanız gerekirken.
Evlenirseniz kendinize yazık edersiniz.

Ben anlam veremiyorum artık. Düğün için koştururken o kadar heyecanlı görünüyor ki. Fotoğrafcı ile görüşüyoruz geçen gün onu kıskanıyor. Sen niye çocukla muhattap oluyorsun diye.

Yani yorum yaptığıma pişman oldum. Adamı neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Bütün sinyalleri vermiş. KKda ayrı ayrı konu açtıran ne kadar saçmalık varsa sizin nişanlınızda. Çok çok yazık edersiniz evlenirseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…