Kaynınız mı sizin kilolarınızla dalga geçiyor? Höst, orada duracak. Sınırını bilecek, bilmiyorsa bildireceksiniz. Bir erkeğin bir kadının kilolarıyla dalga geçmesi çok iğrenç bir şey bence. Ha dalga geçen görümce ise işin rengi biraz daha kıskançlığa döner orası ayrı. Yazdıklarınızdan nişanlınızın sizi sevdiğine dair herhangi bir kırıntı göremedim ben ne yazık ki. :/ sizi hiç sayam, size ve ailenize saygı duymayan, bencil, kafasına göre takılan ve size sürekli yalan söyleyen (yazdıklarınızdan ilk yalanı olmadığını anladım ama) bir insanla gerçekten evlenmek istiyor musunuz? Bence bunu iyice düşünmeniz lazım. evlenince yani aynı çatı altına girince yaşanılan şeylerin dozu artıyor ve katlanarak devam ediyor ne yazık ki (olumlu ya da olumsuz). Fotoğrafçı ile niye muhattap oluyorsun kısmını da kıskanmak gibi algılayamadım ben :/ sen niye muhattap oluyorsun ki ne demek? Sadece kendisi mi evleniyormuş acaba?
Bence siz bu kişi ile bir ömür geçirmek istiyor musunuz ve bunu gerçekten yapabilir misiniz iyi düşünün derim.