Ertesi gün öğreniyorum ki adam şehir dışına kardeşi, teyzeleri hep beraber akraba ziyaretine gitmiş ve ben bunu kayınpederden öğreniyorum.
Bu adam size yalan söylüyor. YALAN ilişkideki en kötü şeylerden biridir. O nasıl oluyor da sizi basit basit şeylerden terkedebiliyor da şu yalanı ona yedirmiyorsunuz? Ne oldu siz yalan söylediğini öğrenince.
Düğün salonumuzu kendi karar verip kiralaması.
Bu adam size saygı duymuyor. Düğün sizin de düğününüz ama fikriniz sorulmuyor? Nasıl kabul ettiniz bunu? Yani hiç ne oluyoruz demediniz mi? Kaderinize razı mı geliyorsunuz?
Önce benim saygımı kazan hatalarını telafi et sonra eskisi gibi olurum diyor.
Neymiş saygısızlığınız, hatalarınız? Bu hadsizlik de nedir böyle? Aferim. İşte adamı böyle tepenize çıkarırsanız, o hatalarını telafi etmesi gerekirken böyle sizden telafi bekler.
Gün içindeki tek görüşmemiz akşam iş çıkışı 1 saat.
Şu kadarını bile size çok gören adam sizi seviyor mu cidden? Sevildiğinizi hissettiren ne tam olarak size?
Fotoğrafcı ile görüşüyoruz geçen gün onu kıskanıyor. Sen niye çocukla muhattap oluyorsun diye.
Yani şu başlı başına kafasının kırılması için sebep. Herhalde soracaksınız konuşacaksınız fotoğrafçıyla. Siz de eğer erkeklerle beyim muhatap olsun diyen biri değilseniz, şu lafı bu arkadaşın söylemesine nasıl müsade ediyorsunuz? Bu hakkı ona nasıl veriyorsunuz?
2 saat önce konuşmayı denedim. Dinlemiyor ve beni bastırmaya çalışıyor. Senin akrabalarıma tahammülün yok, kimseyi sevmiyorsun bencil, nankörsün dedi.
Size nankör demiş adam ve siz bu adam(!)la hala konuşuyorsunuz değil mi? Hala nişanlınız yani?
babasının ortak aile şirketi var ordan bir iş aldı ona başlayacak haftaya ama 3 aydır çalışmıyor. Bir geliri yok
Bu iş bile yaş. Ama hadi belki cidden tutar ona bir şey demeyeceğim ama emin olun yaş bu iş. En azından bir işte tutunabileceğini görünce düğün tarihi alsaydınız. KK kendi işimin patronu olucam diyip ailesini süründüren erkeklerin konusu ile dolu.
Profilinizdeki bilgiler doğru ise yüksek lisans yapan İzmir'de yaşayan bir kadınsınız. Kendinize layık gördüğünüz adam bu mu? Çevrenizde eminim bir sürü doğru ilişki örneği varken, memleketin belki de en modern görünümlü ilinde yaşarken, bu fotoğrafçı ile nasıl muhatap olursun diyen çağ dışı adamı çok aradınız mı?