- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.961
kızlaarrr 2 eylülde nişanım oldu büyük bir aşama kaydettik..ama nişanşım döndü iskenderuna çok canım acıyo çok üzülüyorum.
başlamaz mı hemde nasılbirde yemek meselesi var dün akşam ilk yemeğimi yaptım hatırladığım kadarıyla en az 1 yıldır yemek yapmıyordum
canım neden kaldıramayasın? ne güzel gidersiniz birlikte vakit geçirirsiniz dans edersinizeğlenmeye çalış tatlım bu şekilde günler zor geçer .. şu anın tadını çıkartsan? sizin düğün tarihinizde belli olur yakında sıkma canını
başlamaz mı hemde nasılbirde yemek meselesi var dün akşam ilk yemeğimi yaptım hatırladığım kadarıyla en az 1 yıldır yemek yapmıyordum
canım neden kaldıramayasın? ne güzel gidersiniz birlikte vakit geçirirsiniz dans edersinizeğlenmeye çalış tatlım bu şekilde günler zor geçer .. şu anın tadını çıkartsan? sizin düğün tarihinizde belli olur yakında sıkma canını
canım hayırlı olsun nişanın
bir daha ne zaman görüşebileceksiniz ? ayrılık üzücüen yakın zamanda birlikte olursunuz inşallah ..
ne güzel bende pazar günü nişanlandım ama hemen evlenmek kocama yemekler pişirmek istiyorummm...ama o askere gitmek istemiyo kendi şirketi var dönünce aynı piyasayı bulamam diyooçok fenayım hem memleketine döndü hem askerliği erteliyo bedelli çıkana kadar ben hem hemen evlenmek ve bu işi uzatmak istemiyorum hemde o olmadan yeni bir hayata atılmak yeni bir şehirde yaşamak istemiyorum offf offf ....efkarlıyım başım dumann
ne güzel bende pazar günü nişanlandım ama hemen evlenmek kocama yemekler pişirmek istiyorummm...ama o askere gitmek istemiyo kendi şirketi var dönünce aynı piyasayı bulamam diyooçok fenayım hem memleketine döndü hem askerliği erteliyo bedelli çıkana kadar ben hem hemen evlenmek ve bu işi uzatmak istemiyorum hemde o olmadan yeni bir hayata atılmak yeni bir şehirde yaşamak istemiyorum offf offf ....efkarlıyım başım dumann
Zaten burdan gitmem çok zor canım. gece dönmem ayrı zor. İzmirde olsam giderdim.
Reglim yarın olucak ta ondan böylerim herhalde canım.
Zaten benimki dans falan sevmez. bakıp bakıp gelcektik.
dÜn İZMİre gittim görüşemedik işleri vardı v.s ona da canım sıkıldı.
Bende kısmetse eylül sonu dönücem izmire.
Sen ne yaptın ilk yemek olarak?
hmmm regl dönemi bi garip oluyoruz biz zatensen bilirsin tabi eğlenmeyeceğinizi tahmin ettiğin için gitmek istemedin o zaman..
görüşmeyi umut edip görüşememek can sıkıcı haklısın .. ama yakında izmire döndüğünde sık sık görüşürsünüz artık ve görüştükçe daha iyi olursunuz
ilk yemek zeytinyağlı taze fasülyehenüz evimize et falan almadık zaten bende pek beceride yok kolaylardan başladım artık.. bide tavuk bulyonlu kızartma makarna yaptım mmmm ona bayılıyorum işte
Eline sağlık canım...
Güzel olmuştur eminim.
Buraya hiç gelemiycekmisin dedim? dolmuş param bile yok dedi. nasıl yok anlamıyorum ben.
Annesine söylemiş o da anlayışlı olsun biraz demiş benim için.
Ben uzun süredir yeterince anlayışlı olduğumu düşünüyorum.
onun bunu annesine söylemesi ilginç, bi erkek olarak ..
hadi annesi öyle söyledi diyelim, gelip bide annesinin ne dediğini sana söylemesi daha bi garip geldi bana
sen izmire döndüğünde nasıl davranacak sana merak ediyorum ben tatlım ..
Kızlar düğün günüm yaklaşıyor ve nikah şekeri konusunda yardımınıza ihtiyacım var...
Nikah şekerimi alacağım yeri nihayet buldum ama kararsız kaldım.
Aynalı ya da Kova nikah şekerleri arasında karar veremiyorum. Bana fikrinizi söyler misiniz lütfen.
Anasayfa | Neko Wedding adresinde resimler var... Foto eklemeye çalıştım buraya ama sanırım beceremedim...
Kızlar düğün günüm yaklaşıyor ve nikah şekeri konusunda yardımınıza ihtiyacım var...
Nikah şekerimi alacağım yeri nihayet buldum ama kararsız kaldım.
Aynalı ya da Kova nikah şekerleri arasında karar veremiyorum. Bana fikrinizi söyler misiniz lütfen.
Anasayfa | Neko Wedding adresinde resimler var... Foto eklemeye çalıştım buraya ama sanırım beceremedim...
kovayı bulamadım ama ayna güzel bence, hem de işlevsel.
Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun?
ne yapayım canım, iş hayatıyla uğraşıyorum şu sıralar. haftaya cuma cumartesi pazar eşyalarımızın bir kısmını alacağız inşallah, nişanlım geliyor
senin hayatın nasıl gidiyor?
Nasılsın ilkaycım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?