Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kızlaarrr 2 eylülde nişanım oldu büyük bir aşama kaydettik..ama nişanşım döndü iskenderuna çok canım acıyo çok üzülüyorum.

canım hayırlı olsun nişanın

bir daha ne zaman görüşebileceksiniz ? ayrılık üzücü en yakın zamanda birlikte olursunuz inşallah ..

ne güzel bende pazar günü nişanlandım ama hemen evlenmek kocama yemekler pişirmek istiyorummm...ama o askere gitmek istemiyo kendi şirketi var dönünce aynı piyasayı bulamam diyoo çok fenayım hem memleketine döndü hem askerliği erteliyo bedelli çıkana kadar ben hem hemen evlenmek ve bu işi uzatmak istemiyorum hemde o olmadan yeni bir hayata atılmak yeni bir şehirde yaşamak istemiyorum offf offf ....efkarlıyım başım dumann

Zaten burdan gitmem çok zor canım. gece dönmem ayrı zor. İzmirde olsam giderdim.
Reglim yarın olucak ta ondan böylerim herhalde canım.
Zaten benimki dans falan sevmez. bakıp bakıp gelcektik.
dÜn İZMİre gittim görüşemedik işleri vardı v.s ona da canım sıkıldı.
Bende kısmetse eylül sonu dönücem izmire.
Sen ne yaptın ilk yemek olarak?

canım hayırlı olsun nişanın

bir daha ne zaman görüşebileceksiniz ? ayrılık üzücü en yakın zamanda birlikte olursunuz inşallah ..

inşallahhhhhhh biz zaten senelerdir ayrı yerlerdeyiz ama bu nişandan sonra çok fena etkilendim.bizim evde rahat rahat sürekli olabilmek beni çok bağladı ona sanırım..bir daha en yakın kurban bayramında görüşürüz herhalde bilmiyorum ki..

Öncelikle tebrik ederim canım.
Ama sana bir tavsiye çok beklenti içine girince üzülen sen olursun.
Bende bu durumu yaşıyorum.
Erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ne yazıkki. Onlar için önce iş geliyor. Daha mantıklı yaklaşıyorlar olaylara.
O nedenle ben ipin ucunu bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman olucak.
sende acele etme canım.

askerlik işi hep sorun, benim eşimde nisanda askere gidecek neyse biz bu konuyu düşünmeyi erteledik nasılsa zamanı gelince üzüleceğiz en azından şimdi kavuştuk beraberliğin tadını çıkaralım diyoruz

kırmızı yaptığım yerde ne demek istedin canım anlayamadım

hmmm regl dönemi bi garip oluyoruz biz zaten sen bilirsin tabi eğlenmeyeceğinizi tahmin ettiğin için gitmek istemedin o zaman..

görüşmeyi umut edip görüşememek can sıkıcı haklısın .. ama yakında izmire döndüğünde sık sık görüşürsünüz artık ve görüştükçe daha iyi olursunuz

ilk yemek zeytinyağlı taze fasülye henüz evimize et falan almadık zaten bende pek beceride yok kolaylardan başladım artık.. bide tavuk bulyonlu kızartma makarna yaptım mmmm ona bayılıyorum işte

Eline sağlık canım...
Güzel olmuştur eminim.
Buraya hiç gelemiycekmisin dedim? dolmuş param bile yok dedi. nasıl yok anlamıyorum ben.
Annesine söylemiş o da anlayışlı olsun biraz demiş benim için.
Ben uzun süredir yeterince anlayışlı olduğumu düşünüyorum.

onun bunu annesine söylemesi ilginç, bi erkek olarak ..
hadi annesi öyle söyledi diyelim, gelip bide annesinin ne dediğini sana söylemesi daha bi garip geldi bana
sen izmire döndüğünde nasıl davranacak sana merak ediyorum ben tatlım ..

Öyle bir huyu var.
Ben demiştim ki ailen de hiç demiyormu bi git görüşün diye dedim.
O da annesine söylemiş bunu. o da anlayışlı olmalı sana karşı demiş.
Nişanlım pek laf tutamıyor ağzında.
Ben de annesine söyliyebilir diye laflarıma dikkat ediyorum zaten.
Ben de annemle paylaşıyorum bazen ama ona annem şöyle diyor falan demiyorum. Araları bozulmasın diye.
Aradı akşamüstü beni. Kıyamam ben sana diyor.
Sen burda olsaydın beraber seçerdik pastane malzemelerini diyor.
Ben dedim ne yazıkki burda olmak zorundayım ailemle.
Yazlıktayım ama ailem de izmirde yalnız kalmamı istemezler.
Zaten bana kötü davranırsa sabretmiyceğimi söylemiştim.

Kızlar düğün günüm yaklaşıyor ve nikah şekeri konusunda yardımınıza ihtiyacım var...

Nikah şekerimi alacağım yeri nihayet buldum ama kararsız kaldım.

Aynalı ya da Kova nikah şekerleri arasında karar veremiyorum. Bana fikrinizi söyler misiniz lütfen.

www.nekowedding.com adresinde resimler var... Foto eklemeye çalıştım buraya ama sanırım beceremedim...

aynalılar güzelmiş canım ben birde kutuları çok beğendim onlardan da bir tercih yapabilirsin

kovayı bulamadım ama ayna güzel bence, hem de işlevsel.

ne yapayım canım, iş hayatıyla uğraşıyorum şu sıralar. haftaya cuma cumartesi pazar eşyalarımızın bir kısmını alacağız inşallah, nişanlım geliyor
senin hayatın nasıl gidiyor?

nE GÜZEL canım...
Az kaldı kavuşmanıza...
Bende yazlıktayım nişanlımla 1 saat aramız ama görüşemedik bayramdan beri.
Haftaya artık kısmet.

kızlar böyle orta belden girmiş gibi mi olacağım muhabbet neydi bilmiyorum takip edemedim sayfaları ama ben size birşey sormak istiyorum.
nişanlılık döneminde kendinizi nasıl hissediyorsunuz genel olarak ? yani hep endişeli,kaygılı gibi mi yoksa hayır bunlarda biraz var ama daha çok neşeli ve mutluyum diyebiliyor musunuz?

valla acaip tuhaf duygular içindeydim son 2 haftadır. şimdi yine sakinlik dönemindeyim önceden de normaldi, nişanlılık öncesiyle pek bi farkı yok, arada yüzüğüne bakıyorsun sevindirik oluyorsun o kadar :) ama son 1 ayda duygularımdaki gel gitlerin fazla olmasını bekliyorum. gerginliğim bazen hat safhaya çıkıyor hazırlıklar yavaş gidiyor diye. tabi ki herkeste farklı bir yansıması olur nişanlılık döneminin.

Nasılsın ilkaycım?

iyiyim tatlım çok şükür

bugün biraz kafam dolu malesef .. evimizi taşıyacak gibiyiz .. bizim ev biraz merkeze uzak.. işime falan .. burayı tutmadan önce tutmak istediğimiz bi ev vardı ama içindeki kiracı önce çıkcam diyip sonra çıkmamıştı ... bizde mecbur burayının inşaat sıkıntısını çektik bekledik burayı tutmuştuk .. şuan bizim ev hariç sitedeki bütün evler inşaat hala .. aslında aylarca sürecek olan o inşaat görüntüsünü de görmek istemiyorum .. hemde işlerimize uzak .. neyse işte o ilk tutmak istediğimiz evdekiler çıkmış .. ev sahibi haber verdi isterseniz tekrar bakın diye .. şimdi oturduğumuz eve göre artıları daha fazla .. tabi eksileri de var .. galiba taşınacağız .. şimdi kafamı karıştıran şey ise bu eve göre aldığımız perdelerim ve halılarım o eve nasıl olacak ? sanırım biraz daha masrafa gireceğiz düğün sonrası .. tabi yerleşmenin yorgunluğu da işin ekstrası :18:

evliliğin ikinci haftası taşınmaya karar veren bir biz varız kesin kafam çok karışık :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…