Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

tatlım yeni evin artıları fazla gibi görünüyor. bi git bak istersen perdeler uyacak mı? inşallah sorun çıkmaz.
orası iş yerlerinize de yakınmış. biraz sıkıntı çekersiniz taşınırken ama sorası daha güzel olacak

dün akşam gittik baktık eve tatlım .. yatak odası, oturma odası ve banyosu şuandaki evimin neredeyse iki katı bu artı mesela .. mutfak evimin ki kadar geniş değil ama yinede küçük bir mutfak değil .. salonu ve diğer küçük odası hemen hemen aynı .. evin neredeyse bütün pencereleri boydan yani uzun .. ben bu evde kısa güneşlikler almıştım .. iyi ki stor yaptırıp fazla masraf yapmamışım .. çünkü bu eve taşınırsak yeni güneşlikler yaptırmak zorundayım uzun yere kadar .. bir kaç pencere fazla burada oralara da perde yaptırılması gerekiyor .. sanırım halılarla ilgili bir sıkıntım olmayacak .. şuanda ki evimin tek artısı bembeyaz kapıları, mutfak banyo dolapları ve parkeleri :31: evi o kadar huzurlu ferah gösteriyor ki ..

bir taraftan da işler gözümde büyüyor :44:

aynalılar güzelmiş canım ben birde kutuları çok beğendim onlardan da bir tercih yapabilirsin :31:

Çok teşekkürler canım, dün görmeye gittim , iyicene kafam karıştı :)
Kutu nikah şekerlerinde indirim yapmışlar hepsi birbirinden güzel ama aynalı nikah şekerlerinin de ayrı bir havası var.
Ay ne zor oldu karar vermek :)

kızlar böyle orta belden girmiş gibi mi olacağım muhabbet neydi bilmiyorum takip edemedim sayfaları ama ben size birşey sormak istiyorum.
nişanlılık döneminde kendinizi nasıl hissediyorsunuz genel olarak ? yani hep endişeli,kaygılı gibi mi yoksa hayır bunlarda biraz var ama daha çok neşeli ve mutluyum diyebiliyor musunuz?

Bazen mutlu ama çoğu zamanda endişeliyim canım...
ya sen?

iyiyim tatlım çok şükür :31:

bugün biraz kafam dolu malesef .. evimizi taşıyacak gibiyiz .. bizim ev biraz merkeze uzak.. işime falan .. burayı tutmadan önce tutmak istediğimiz bi ev vardı ama içindeki kiracı önce çıkcam diyip sonra çıkmamıştı ... bizde mecbur burayının inşaat sıkıntısını çektik bekledik burayı tutmuştuk .. şuan bizim ev hariç sitedeki bütün evler inşaat hala .. aslında aylarca sürecek olan o inşaat görüntüsünü de görmek istemiyorum .. hemde işlerimize uzak .. neyse işte o ilk tutmak istediğimiz evdekiler çıkmış .. ev sahibi haber verdi isterseniz tekrar bakın diye .. şimdi oturduğumuz eve göre artıları daha fazla .. tabi eksileri de var .. galiba taşınacağız .. şimdi kafamı karıştıran şey ise bu eve göre aldığımız perdelerim ve halılarım o eve nasıl olacak ? sanırım biraz daha masrafa gireceğiz düğün sonrası .. tabi yerleşmenin yorgunluğu da işin ekstrası :18:

evliliğin ikinci haftası taşınmaya karar veren bir biz varız kesin :37: kafam çok karışık :44:

Evet canım zor olucak senin için.
Bu oturduğunuz ev sizin değilmiydi?
İçinize nasıl sinicekse öyle olsun inşallah canım.

kızlar nişanlılık ne kadar zormuş ya ne kendi evine ailene aitsin ne nişanlının ailesine off allahım 2013 bir an önce gelsinde evleneyim artık. benim gibi arada derede kalan nişanlı kızlar varmı aileler herşeye her soruna karışmak zorundalar mı anlamadım ya gerçekten ele karışmak çok zormuş:31:

Ben de nişanlıyım canım ama kendi aileme aitim.
evlenene kadar nişanlıma ait değilim.
sevgiliyken daha güzeldi herşey belkide...
Nişanlılığın da güzel kısımları var ama zorlukları da var.
Boşver en güzeli boşvermek...

Çok teşekkürler canım, dün görmeye gittim , iyicene kafam karıştı :)
Kutu nikah şekerlerinde indirim yapmışlar hepsi birbirinden güzel ama aynalı nikah şekerlerinin de ayrı bir havası var.
Ay ne zor oldu karar vermek :)

gerçekten aynalılar çok havalı :12::12::12:

evett ya gerçekten zor bür süreç bu, birsürü eksiğin varken bir de onn bunun karışması sinir bozucu oluo bazen. ben de 3 ay önce nişanlandım, nişanlanmadan önce ayda yılda bir tartışıoduk çok çok iyi anlaşıoduk hala da iyi anlaşıyoruz ama tartışma sebeplerimiz şimdi bireysel değil onun bunun yaptığı yada söylediği yüzünden oluyo :D

Al benden de o kadar...

Evet canım zor olucak senin için.
Bu oturduğunuz ev sizin değilmiydi?
İçinize nasıl sinicekse öyle olsun inşallah canım.

hayır değildi canım malesef :50:

kirası çok uygundu o yüzden eşim o ev olsun istedi hatırlıyorsundur inşaatının bitmesini bekledik o kadar stres çektik falan .. şimdi ben eve alıştım ama 5 gündür işe gidip geliyorum ama eşim alıyor bırakıyor işime çok ters ev .. sadece işe gidip gelmedi ki benzin parası falan düşününce bu iki ev arasında fark kalmıyor.. tüm bunları başta söylemiştim ona ama o fazla ev araştırmayıp orası uygun diye diretip o evi tutmuştu şimdi benden önce kendisi çıkmak istiyor :9:

bende istiyorum tek sıkıntım tekrar yerleşecek olmak .. izin alamam sonuçta düğünde kullandım iznimi .. artık annem ilgilenir çoğu şeyle bende akşamları hallederim kalanı ..

az önce konuştuk eşimle karar verdik .. taşınacak olduğumuz evin sahibiyle de konuşmuşlar ekimin ilk haftası taşınacakmışız :44:

Ben biraz gerginim sanki bugün.
1 saat uzaklıktayız ama bayramdan beri göremiyorum.
geçen gün izmire gittim ama işi vardı göremedim.
O da gelemiyor maddi sıkıntılarından dolayı.
hayalet nişanlılarız.
dükkan kurucak diye zaten meşgul sürekli.
bende regl oldum hassaslaştım daha çok sevgi bekliyorum.
:31:

Ben biraz gerginim sanki bugün.
1 saat uzaklıktayız ama bayramdan beri göremiyorum.
geçen gün izmire gittim ama işi vardı göremedim.
O da gelemiyor maddi sıkıntılarından dolayı.
hayalet nişanlılarız.
dükkan kurucak diye zaten meşgul sürekli.
bende regl oldum hassaslaştım daha çok sevgi bekliyorum.
:31:

biraz gergin olduğunu farkettim canım ..
sen izmire plansız mı gitmiştin ? onun müsait olduğu zamanı konuşup tekrar gitsen izmire?
birde ne zaman döneceksiniz yazlıktan canım ?

biraz gergin olduğunu farkettim canım ..
sen izmire plansız mı gitmiştin ? onun müsait olduğu zamanı konuşup tekrar gitsen izmire?
birde ne zaman döneceksiniz yazlıktan canım ?

Kısmetse 3 hafta sonra dönücez canım.
İzmirde işimiz vardı. Onun süreli işleri var dükkan için. sanırım pazartesi günü açılıcak.
hAFTAYA doktor kontrolüm var, olmassa haftaya dükkana uğrarım.
Ayy ne biliyim ilkaycım ya böyle aşk meşk yaşıyasım var.

İçinde olmadığım için bilmiyorum tabiki canım ama nişanlılık arafta kalmak gibi birşey sanırım.

nişanlılık benim için karın ağrıları, uykusuz geceler, arada kalmalar, yüreğin ağzında dolaşmalar :19:

tek artısı kimseye hesap vermek zorunda kalmadan nişanlımla gezip dolaşmak "tı" :)

nişanlılık benim için karın ağrıları, uykusuz geceler, arada kalmalar, yüreğin ağzında dolaşmalar :19:

tek artısı kimseye hesap vermek zorunda kalmadan nişanlımla gezip dolaşmak "tı" :)

Evet en güzel yanı bu herhalde canım.

Kısmetse 3 hafta sonra dönücez canım.
İzmirde işimiz vardı. Onun süreli işleri var dükkan için. sanırım pazartesi günü açılıcak.
hAFTAYA doktor kontrolüm var, olmassa haftaya dükkana uğrarım.
Ayy ne biliyim ilkaycım ya böyle aşk meşk yaşıyasım var.

planladığınız halde onun işi çıksaydı görüşemeseydiniz o zaman üzücü olurdu canım ama böyle olunca onunda yapabileceği birşey yokmuş zaten :31:

açılış günü yanında olabilirsin canım eğer şartlar müsaitse :34:

bi an önce izmire dönmeye bak annenleri alıp :9:

aşkını yaşa :16:

tuğçe ben nişanlımı yaklaşık 2 aydır görmüyorum, kamerada bile :) bence görmemek aşka mani değil. yine de Allah kavuştursun ne diyeyim :))

ilkay mutfakla aran nasıl taze gelin olarak :)) kışlıklar dolapta mı? ben bugün pek bir hevesliyim bir sürü şey yapasım var evde :1: yemek tarifi kitapları falan aldın mı?

Back